איך היה אתמול?

איך היה אתמול?

שכל אחד יספר איפה הוא היה אתמול(מקווה שבפ"ת) ומה החוויות שלו? ק-ד-י-מ-ה

lihi r

New member
בעיר

אני הייתי בעיר והשנה ממש הגזימו בתת רמה שהייתה שם. אוקיי היה את אורנה ומשה דץ שזה היה בשביל הילדים אבל ההופעה של אייל גולן הייתה גרועה . במדרחוב היה קריוקי או משהו שגם זה לא היה משהו. מה שאני לא מבינה זה למה דווקא מתי שנהיה מעניין בארך בסביבות 11 שהתחיל הדי ג'יי דווקא אז נגמר המופע. מה זה 11:30 זה כלום צריך יותר מאוחר יש גם צעירים בעיר ולא מתייחסים אליהם ואחר כך לא מבינים למה הם עוזבים תעיר.

Mrs Amber Bloom

New member
הייתי אתמול בסביון../images/Emo41.gif

אם אני רוצה להמשיך לראות כמו שצריך ושלא ירססו לי ספריי ישר לעיניים, אני לא אלך לפ"ת. הלכתי להופעה של מוניקה סקס והיה מגניב!

M a M u S h A

New member
היה פסדר...

אם מישהו רוצה להיות כולו בקצף . אני אישית הופעתי בערב(10) והיה ממש גרוע והבמה הייתה עלובה וקטנה ומתנדנדת בקיצור חרה דבר. אני לא מבינה את הקטע אם הספריי???

corrupt

New member
היה נפלא ../images/Emo45.gif

הייתי במסיבה בוילת ענק, במגשימים וואו
לא נהניתי ככה שנים.

היה מעולה!../images/Emo141.gif

הייתי ברעננה והייתה שם הופעה של שי גבסו ואחר כך יותר מאוחר של עוד שתי להקות חמודות ואז יוני בלוך!!!

NeTa MuFlEtA

New member
וואלה אפעם לא היה לי יומצמאות כזה

גרוע |חבול" הגעתי לעיר רק באיזה 12 בתיקווה שיהיה סבבה והיה כזה מעאפן רוב העיר התרוקנה רק נכנסתי לשם ואיזה אחד שימך שמו ב*&%נ$ אוחח ריסס לי בעיניים עם ה|ספריי| (אהה אין אייקון לספריי, מוזר) המזורגג הזה ולא היה לי איך להחזיר לו אוחח אוחחחחח בסוף חזרתי הביתה ב1 וחצי כי היה משעממם תחת וסתם באו אליי איזה כמה וניסינו להעביר ת'זמן הקיצר התבאסתי והכי עצוב שבסוף פיספסתי את ההופעה של אייל
למה הם עשו את זה ככ מוקדם שמישו יסביר לי
...

LuNa MaJnUnA

New member
בערך כמו מופלטה|דווקא|../images/Emo94.gif

סתם הסתובבתי בעיר עם חברים עד שנימאס לי והעיר התרוקנה...

הייתי בעיר עם הילדים

הדצים נתנו הופעה נחמדה רק מה - 5 שירים ונגמר. הלהקות המקומיות היו מוצלחות את אייל גולן רק שמעתי בדרך. הזיקוקים היו יפים והקצף - בעיקר במדרחוב - נוראי

למעלה