איך היא עובדת?

מתעלמת8

New member
איך היא עובדת?

איך היא באמת עובדת?! עם כל הטכנולוגיה החדשנית והמהרהרת הזאת עם כל ההצהרות בעיתון כל בוקר... על הכל כמעט ויש תשובה.. אפילו אפשר להכנס לאינטרנט ולקבל תשובות. אבל באהבה הכל כל כך קשה כשהכל כל כך פשוט.... שיתפתי וחלקתי חיים עם אישה כ- 3 שנים נתתי את ליבי בשבילה והיו טעויות בקשר הזה המון טעויות והמון הצלחות קטנות שהיו רק שלנו. היום אחרי חצי שנה כשאנחנו לא יחד יותר ובקושי חולקות שלום יחד אני יושבת ותוהה לי אם יכלתי לשנות את המצב אם דברים היו ניראים אחרת.... ובלב שלם יודעת את התשובה לכך. שהיא- ברור שכן!! יש רגשות שהן בלתי הגיוניות לספר.... את מאוהבת וכרוכה אחרייה ואת רק רוצה לדעת אם היא גם אוהבת אותך... לפעמים לא מספיק לשמוע- " אני אוהבת אותך ". רוב הזמן שלנו בלינו יחד אבל לא יחד. תמיד היו מכשולים בינינו תמיד היו הפתעות ותמיד מצאנו את הטוב את " בלי הפחד " . געגועים לא של הרגל געגועים של בכי לא נאהב של בכי מתוק עם תקווה קטנה. כל לילה מתפללת חזק חזק ומבקשת לשנות את הזמן כדי לחזור לראות איפה טעינו לאן דרכינו ניפרדו. לא ניחנתי במילים יפות שיכולות להסביר את עוצמת האהבה שלי אלייה. וכבר ישנתי עם אחרות, וכבר יצאתי לבלות, וכבר שכבתי במיטה ולרגע הייתי מאושרת, וכבר בכיתי, וכבר אמרתי די זה ניגמר.!!!! ועוד לא הצלחתי לעקור את שורשייך מהלב העגום שלי!!!! מורה דרך היית, מורה ניפלאה שאותי לימדה על חיים אמיתיים. על מלחמות עם האני שלי. אני יושבת עם חברות לקפה מלצריות עוברות ושבות אנשים מסביבי מפטפטים צוחקים צועקים החברות שמדברות ביניהן רעש כבד בתוך החדר הזה ואני שומעת אותו.. את הצחוק שלך מתגלגל רואה את החיוך שמרוח על שפתייך וזה מעלה בי הכל והמון מהכל. אני יודעת היום המון המון דברים שלפני 10 שנים לא חשבתי שאדע. ועדיין אחרי 10 שנים ארוכות שסחבתי איתי ולמדתי והשכלתי אני עדיין חושבת שזה הדבר היחיד שאי אפשר להסביר. יש בינינו קשר אחר. אני יודעת שניתראה בגלגול אחר. לא יודעת אם אוהבת זו המילה אבל אני אטול את חיי למענך. ואעמוד לידך בטוב וברע לעולם. מתגעגעת אל חיים משותפים אל אהבה נטולת פחד אלייך אהובתי. להתראות.

למה לחכות לגילגול אחר?

מה עם זה של עכשיו?? איפה היא?? אי אפשר לתקן? אי אפשר לנסות? אי אפשר לדבר? היא יודעת מה את מרגישה? אולי גם היא מרגישה כך? ולאן את בורחת עם כל הרגשות האלה? אז ישנת עם אחרות.. אז מה? איך מוותרים על אהבה כזאת?? כולנו בני אדם - כולם עושים טעויות - כמעט כל טעות היא ברת תיקון.. אויי כמה שהייתי נלחמת - מבוקר ועד ליל אם צריך!!! אם הצלחתי - זה יהייה שווה הכל ואם לא - אני אדע שניסיתי הכל.. אולי יש דבר אחד שעוד לא ניסית? - רוצי לשם! יום מדהים!!

מתעלמת8

New member
אולי ואולי לא

הרי מי יודע מה באמת קורה או קרה אם לא שני אנשים שחיים יחד? הלוואי ויכלתי להסביר לכן בנות... שלפעמים המלחמה היחידה שנישארת זו המלחמה הזאת עם עצמכן . חיפושית78- דברייך נכונים ויפים אבל לא הכל כל כך קל פשוט ויפה כמו שכתבת. אינך חושבת שלפעמים יש דברים וגורמים מבחוץ שתמיד יהרסו? לפעמים כבר לא נישאר מה לעשות.... הייתי מוכנה "להילחם" להקריב ולתת אם הייתי לפחות יודעת בוודאות שגם כך היא מרגישה. היא כבר מאושרת לה עם מישהי אחרת , ככה הבנתי. ומגיע לה משהו טוב יותר. מבחינתה אני כבר לא ההיא שהיא התאהבה בה.

ועוד אולי..

איך תדעי בוודאות אם לא תשאלי?? ואולי היא עם מישהי אחרת ואינה כה מאושרת? מעבר לכך שהכל מבוסס על שמועות... רק את יודעת להיות מי שהיא התאהבה בה.. אם את מוותרת בלי מלחמה - תוותרי, מתי שוב תשובי לבכות על זה?.. בנימה אופטימית זו - להית'

מתעלמת8

New member
ואולי...

רק אולי... את אומרת משהו נכון... כי הדרך שלך פשוטה כל כך כמו שאהבה צריכה להיות. אולי עוד מלחמה אחת ... אולי היא תשנה משהו... חיפושית78- מי שלא תהיי מאחורי מסך המחשב הזה אני רוצה לומר לך- תודה!!! פתחת לי משהו כרגע סגור ביותר בכמה מילים פשוטות ביותר. ובנימה הרבה יותר אופטימית-יום מדהים!

מתעלמת8

New member
נתתי ללב שלי הזדמנות נוספת.

דיברתי איתה והיא כבר לא רוצה להיות איתי בקשר כזה או אחר.... אני כל-כך מבולבלת ממנה כל-כך לא יכולה לדעת את האמת עלייה היא אומרת שהיא לא רוצה והלב יכל לומר לה אחרת או שהיא באמת באמת לא רוצה. האושר שלה חשוב לי. המלחמות האלו מיועדת בסופו של דבר למי? שתתן לי רק עוד הזדמנות אחת רק אחת שתוכיח אותי ואת עצמי מחדש... את ההזדמנות שאני אוכל להחזיר את אהבתה אליי. פאפי.... אני אוהבת נורא.!!! ואני לא עושה לך טוב כמו שאמרת לי !אני רוצה להילחם אבל אין לי את הכלים הנכונים ! את רוצה את עצמך בלעדיי. לעולם לא רחוק מידי. תמיד תזכרי ש-את האחת!!!! לא משנה איזו בחורה תישן לידי זה לא יהייה זה. ומה שהופך אותך למיוחדת עבורי זו העובדה שאני אתן לך את חיי. שכל הרגעים האלו שנילחמנו עבורם היו ניצחון בשבילנו . שלישון איתך זה צ'ופר שמקבלים. שאת ממלאה לי את הבטריה בחיים שלי. את הכל ותמיד תהיי.... חבל שאת בחרת לא להיות יותר מעורבת. וחבל שאת אומרת לי מילים כאלו כשאת יודעת שאני לא לוקחת אותם כמו שאת לוקחת. אני לא כלום בשבילך ואני לא אהייה כלום לעולם. והנה שוב אותה הרגשת בדידות... אחרי שיחה אחת איתך... העולם יכל ליפול... ולי לא איכפת.... תודה.

מתעלמת יקרה -

הכל טמון בגישה... מי כמוך מכירה אותה טוב? את בוודאי מכירה את הדרך לליבה.. את רוצה להילחם על המקום שלך - אל תילחמי בה.. אנחנו כאן רק "עין קשבת" - את המילים האלה תגידי לה! אל תתני לאגו שלך לנפץ את הסיכוי הזה.. לכי עם הלב! בכל מקרה בהצלחה!

את צודקת שוב../images/Emo45.gif

אבל האישה אותה אוהבת כבר בזוגיות חדשה אז להיכנס כצלע שלישית שברון לב לכולם

gallop28

New member
הצד האחר..

מי המציא את ההמצאה הזו שאם אוהבים צריך להילחם עד שמשיגים... מדובר כאן בשני צדדים. שני אנשים. בני אדם. במיוחד אם הצד השני לא מעוניין - אני לא מאמינה שרדיפות והטרדות זה מה שיחזיר אותה אליה. אני יודעת שזה כואב, כשניפרדים ושוכחים פתאום למה זה קרה. אבל פרידה לא באה סתם ככה. ואני חושבת שלמרות הכאב, צריך להמשיך הלאה ולדעת שזה יעבור וללמוד ממערכת היחסים שכשלה. את אומרת שאין לך את הכלים.. לכי תרכשי כלים. לדעתי אין כזה דבר ה-אחת... וחצי שנה זה כלום בשביל להתגבר על מערכת יחסים. זה שאתן לא חולקות שלום האחת עם השניה זה הכי טוב לדעתי - ככה יעבור יותר מהר. מצטערת אם זה לא נעים לישמוע מאחלת לך בהצלחה בהמשך ושידרוגים עתידיים.
גאלופ

gallop28

New member
ועוד דבר אחרון

המלחמה, זו שהיא הייתה צריכה להילחם בה... הייתה בזמן מערכת היחסים. עכשיו הכל כבר עבר. ושוב סליחה

אאמממ..

"מי המציא את ההמצאה הזו שאם אוהבים צריך להילחם עד שמשיגים..." - נראה לי שהלב... הוא לא שוכח...

למעלה