איך החתימה שלי?

שני דברים לגבי החתימה...

1. זה מזכיר את מסדרי המפקד יותר מדי. למה שוחרים באמת אוגרים מגבים כמו אוכל לתקופת הצנע?! 2. החתימה שלי עדיין יפה יותר
...

אני רק מקווה

שאף מפקח ממשרד החינוך לא נכנס לפורום הזה, כי אם כן מפטרים במיידית את כל המורים ללשון בבית הספר. מה הקטע עם שוחרים ושגיאות כתיב?! וזה כבר מצב קשה

חתמ 191

New member
כן .. אייל

דווקא אני חושב שיהיה חייב להביא לפה איזה מישהו ממשרד החינוך, שיראה איזה פיגור יש לאנשים פה ... הדוגמא הייתה הרגע של זה שמחפש אנשים לריב איתם

חתמ 191

New member
מה קרה???

אתה מנסה לעצבן אנשים אחרים בגלל שאתה לא קיבלת תפקיד ?? אין תאכל את הלב !! אין מה לעשות !! אותך לא קיבלו !! אתה יכול ליקפוץ לי ! אני לא רואה אותך ממטר בכלל אני לא ארד לרמה שלך אני לא ניכנס לפורום כדאי להתחיל לריב עם ילדים - בניגוד אליך שאתה רק מחפש לריב עם אנשים .. ( לפי הדוגמא שהייתה ) אז ככה : א) לך תילמד עיברית קודם כל ... ב) תיראה זה שלא קיבלת כלום .. וזה שאף אחד לא שם עליך זין וכולם לא נתנו לך כלום אז אתה מתעצבן על אחרים ?? אני יודע שאתה הייתה מת לקבל את התפקיד שלי אני יודע ... אבל מה לעשות !!! אין מה לעשות!! תאכל את הלב שלך אתה לא תקבל אותו ....מה לעשות .. מה שאתה יכול לעשות זה רק לתקוע את הראש שלך בקיר .. כי אתה לא מקבל חת"פ מה לעשות ...החיים זה לא פיקניק ... בינתיים תאכל את הלב שלא נתנו לך כלום .. ותאמין לי שאם היו רוצים לתת לך היו נותנים לך אל תזיין לי את השכל שזה בגלל השבוע הזה שלא הייתה בגלל שגם יוני האחראי קומה שנה שעברה לא היה כל השבוע ועוד חצי מהשבוע שאחרי והוא קיבל חת"פ- אבל אתה .. פחח פוץ אף אחד לא שם עליך בגלל זה אתה לא קיבלת כלום אז אל תאכיל אותנו בולשיט אני לא ארד לרמה שלך אף אחד לא רצה אותך בתפקיד ואתה קיבלת זין השנה אז כנס , כנס לחור שלך ...

אני בהחלט מסכים איתך

כי גם אני מכיר אנשים ממורמים שקינאו בתפקיד שקיבלתי ולכן חיפשו ריבים, רק חבל שאתה מתבטא בקללות בפורום. זה לא מכובד.

חתמ 191

New member
צודק .. מסכים , מתנצל ...

הילד הזה היה אחראי קומה שנה שעברה והשנה לא נתנו לו כלום כי חשבו שפשוט לא מגיע לו .. והינה אני רואה איך הוא מקנא בתפקיד .. שיהיה לו בכיף .. אם זה ההנאה שלו בחיים ... גם כן , כפי שאני רואה עכשיו הוא רק מת לתפקיד הזה כל הזמן הוא אומר לאנשים אחרים שאני ארשום אותו לחת"פ ...אבל ... החיים זה לא פיקניק ... והם לא רוצים אותו , אני לא יצאתי איתו ילד חרא , אני אמרתי להם עליו , אבל הם לא רצו אותו (הסגל ), הם העדיפו אנשים יותר טובים ולא אומללים חסרי חיים שמעניין אותם רק להפיל את האחרים שכן קיבלו תפקיד טוב אבל, אליעד , משהו לחדש לך ...א-ת-ה---0 לא יותר מזה ואני במקומך לא הייתי מוציא את הראש מהחדר , מהסיבה הפשוטה שלא קיבלתי כלום ! בגלל זה...עכשיו שם בשקט ... ועסוק בעיניינך כי לי זה לא מזיז אני יודע שאתה הייתה מת לקבל את התפקיד שלי אבל אתה אפילו לא אחראי קומה .. זאת הבעיה ... שלום לך! ואייל שוב .. מצטער על הקללות הורדתי מכבודי .. מצטער..

תגובה לחת"מ 191

א)אני לא אליעד ואני ב)אני היתי שנשעברה שוחר רגיל כמו כולם ולא היתי שום אחראי על כלום ג)לפי דעתי אתה לא מגיע לך בגלל שאתה יותר מדי א האף למעלה ואתה יוע צריך להוריד לך אותו קצת. ד)יש אנשים שמגיע להם יותר מימך בהרבה למשל כמו שאמר יוני ןכ"ו... אז אל תרעיל פה אנשים. שבכלל לא מכירים אותך

חתמ 191

New member
סתם שתידע לך ....

גם רשמתי לך את זה ... אני זכיתי להכי הרבה תארים שנה שעברה שהם הסיבה שאיפה אני היום ... אני קרעתי את התחת שלי שנה שעברה בשביל להגיע לאיפה שאני היום ...ועוד דבר איך האף שלי למעלה אתה לא מכיר אותי בכלל אתה לא יודע איך אני מתפקד ישקרן אחד .. מי אתה בכלל ... אם אתה הייתה אחד מהקורס שלי שנה שעברה הם יכלו להגיד לך טוב מאוד איך אני תיפקדתי אני הייתי חניך תורן גבר שבגברים לעולם לא דפקתי אותם ולעולם כלום .. ושאתה דיברת על יוני , שוב אני מסביר לך את המצב , יוני הוא היה אחראי קומה , אחראי קומה זה דבר בהרבה יותר פשוט מחניך תורן היה שנה שעברה אז אל תאכיל את אף אחד בול שיט ואם אתה חושב שיוני כל כך מתאים למה הוא לא קיבל שום מילה טובה , שום דיבור עם מפקד שיכבה , אף אחד מהסגל לא המלית עליו , חוץ מהמדריכה שלו כמובן .. ואיזה אנשים מגיע יותר ממני ??? יוני הסברתי לך את המצב שלו .. וחוץ מזה שיוני הוא חת"פ זה מה שהוא רצה ואם אתה תישאל אותו הוא לא רצה בכלל חת"מ הוא אומר שמספיק לו חת"פ וזהו ... מי עוד ??? תן שמות !!

חתמ 191

New member
אתה לא מכיר אותי בכלל

אני שונא את אילה שזורקים דברים באוויר בלי להכיר את הבן אדם קודם .. אתה לא מכיר אותי !! איך אתה יכול לדעת שאני לא מתאים.. וסתם שתידע לא סתם יבחרו אותי .. לא סתם ... ואם זה היה בטעות .. עד עכשיו היו מעיפים אותי בטיל כבר.. אז שב בצד .. אתה רק רוצה לעורר ריבים וכל מיני .. אתה יודע מה ?? רוצה שנישאל ילדים מהקורס שלי שנה שעברה ?? ונישאל אותם אם אני מתאים לתפקיד הזה ??? בוא אני ואתה ... וחוץ מזה מי אתה שוב .... אני לא מכיר אותך ואתה לא אותי איך אתה זורק דברים באוויר ככה בלי לדעת מה אתה מדבר ??? מה השם שלך ?

Prince Yoni

New member
?!?!?!??!?!?!?!1

תגיד איך אתה מעיז בכלל לשקר ככה
אני לא הייתי שום אחראי קומה שנה שעברה
ואני בכלל לא חת"פ עכשיו
הממ"ח רצה להמליץ עליי אבל אמרתי לו שאני לא רוצה בכלל להיות חת"פ כי זה פשוט טרטור אחד גדול! אז אל תגיד שהשנה אני חת"פ, ושבשנה שעברה הייתי אחראי קומה, מאיפה אתה מפליץ את זה בכלל תגיד לי?????

Prince Yoni

New member
חחח אוקיי.. אז תגיד פעם הבאה...

מאיפה הוא צריך לדעת איזה יוני זה...

למעלה