איך החתימה החדשה?

בארס

New member
אני מניח

שקראת את הנסיך הקטן. הכל יחסי.(בקשר למה עדיף על מה) וכחתימה היא חביבה בהחלט.

zoozoo7

New member
קצת פלסף מצידי

היה פעם איש אחד (לפי סיפורים הודיים עתיקים) ששנא את קרישנה. כל היום והלילה הוא התמקד בלשנוא אותו. פיתח קללות מיוחדות וסרטים מיוחדים על שנאת קרישנה רצו לו בראש. בסופו של הסיפור, האיש זכה בהארה. מוסר השכל: לא משנה איך אתה עובד את המואר, העיקר שתהיה בריכוז טוטאלי עליו. זה לגבי שנאה.גם ממנה יכול לצאת טוב. מצד שני, אולי גם חיבוק עצי באובאב היה עוזר לו. ומצד שלישי, יכול להיות שאין קשר בין קרישנה, שנאה והארה והסיפור הוא נטול מוסר השכל מלבד מוסר ההשכל שאי אפשר לדעת כלום בנושא ההארה.

zoozoo7

New member
נכון מאוד

זה בגלל שמ.ט. מביאה להארה ולא משנה אם שונאים אותה או אוהבים אותה

zoozoo7

New member
בנוסף, חיפוש ית

דרול למד פעם מ.ט. אחר כך הוא החליט שהוא מלמד מ.ט. ואכן התחיל ללמד. זה לא היה בדיוק מ.ט. כי בלי לעבור קורס מורים למ.ט. אי אפשר ללמד מ.ט.. אפשר ללמד משהו דומה או את מה שמתרגלים אבל זה לא לימוד מ.ט. אבל מה, אמרו לו שאם הוא ימשיך עם זה, תחת השם מדיטציה טרנסנדנטלית, יתבעו אותו למשפט, ומאז הוא שונא מדיטציה טרנסנדנטלית ואת האנשים שמיצגים אותה. נשאלת השאלה, אם זאת טכניקה כל כך גרועה, למה דרול לימד אותה?

zoozoo7

New member
תיקון והתנצלות

קראתי שוב את ההודעה בפורום בוואלה. טעיתי בגדול ואני מתנצל. לא ניסית ללמד מ.ט. אלא כתבת איך לתרגל מ.ט. יש הבדל מהותי. שוב התנצלות.

zoozoo7

New member
אין התנצחות.

זכרתי משהו בצורה שגויה. אני מתנצל שוב על הטעות שלי. הריב בין דרול וביני לגבי מ.ט. הוא ישן ונראה לי שגם אצלי וגם אצלו הוא כבר מעלה עובש והפך להיות חסר עניין.

בארס

New member
תארו לעצמכם

אדם מחבק עץ באובב צעיר, ואז תריצו את כל חייו בשניה אחת, בגיל שמונים הוא מוצא את עצמו בגובה של 50 מטר ועם הרבה שריטות בבטן. זה לא נעים בכלל. ככה עובד הדימיון הפרוע שלי. בכל אופן נראה לי שמסתמנת מגמה לגבי הטוטאליות. ייתכן והתפקיד של כל האסכולות הוא רק לתת לאדם הזדמנות לפתח את הטוטאליות שלו. אם הטוטאליות שלו היא לעצמו והמבט פונה פנימה האמת תתגלה. תהיה אשר תהיה.

למעלה