איך החופש בנתיים?

איך החופש בנתיים?

אתמול הייתי בבילו סנטר לתקן את הmp3 המוכר היסתכל עליו עשה משהו ואמר שתיקן ושאני היבדוק וזה לא מתוקן אח"כ הלכתי לרחובות קניתי שרשרת חגורה וקליפס מאתמול אני מצוננת כואב לי הגרון ואני כל הזמן מיתעטשת וכואב לי הראש בקיצור חולה. ועוד יש לי לעשות עבודה ולהיתקונן לשתי מבחנים ומזה אין לי כוח. מקווה שהחופש שלכן יותר טוב ואוהבת אתכו המוןןןןןן אמ.... רק שאלה קטנה מישהי כאן קראה את "בעלת הארמון"-לאה גולדברג?

חופש מדהים ../images/Emo13.gif

עשיתי חור באוזן למעלה אחחח שליטה

אידה מבאס

איזה מבאס ... טוב לפחטות קנית דברים חדשים.. תתחדשי! החופש שלי בנתיים מצוין אני ממש נהנת! מקווה שזה ככה גם לכולם חג שמח! אדווה...

DuLcE NeTa

New member
היי בנות =]

שוב אני אומרץ ,אני קוראת פה הרבה יחסית אבל אני נוראא עצלנית ומתעצלת להגיב.. היום יש לי דחף לכתוב אז הנה... טוב החופש שלי התחיל יום רביעי,שבו לא עשיתי שום דבר מיוחד.... חמישי [היום] נסעתי לעזריאלי ונפגשתי עם חברים מהטיול [ההוא לחו"ל בסוכות] ואחד מהטיול שאני אוהבתת
לא בא! והוא אמר לי שהוא לא יבריז
בקיצוורר! היה ממש כיף חוץ מקטע קטן אבל נעזוב.. קניתי צעיף יפה.. עדיןן.. לבן שבקצוות ריבוע תכלת ורקופ פרח לבן.. ממש יפה =]
וראיתי סרט ->זוג משמיים.. ממש יפה!
ו.. מחר אני מתכוונת להיות בבית ולהכין שיעורים ועבודות... יום שבת?....אני רוצה להיפגש עם חברות ולראות איזשהו סרט.. ולחגוג את השנה החדשה שמתחילה ללא אהבה אבל עם אופטימיות..
נטע

למה אף פעם לא ראיתי תכינוי שלך?

אל תתעצלי תגיבי ככה נקיר אותך יותר טוב וגם נדע מי את [רק אני לא יודעת על איזה טיול לחול את מדברת?]

DuLcE NeTa

New member
ממממ

כנראה את לא היית פה כשאני כתבתי עליו.. בסוכות הייתי בטיול מאורגן של חברת נסיעות [מגה פמילי]
באירופה... והכרתי שם חברים =]] אני אשתדל להגיב יותר.. רוצה לדבר בצ'ט?...

Angel On Earth

New member
לי עד עכשיו יש חופש מדהייםםם!!

ב27 נסעתי בבוקר לעזריאלי לראות הארי פוטר הרביעי וכשזה נגמר נסעתי לשיר נולד ואז לחברה שלי בחיפה ל-3 ימים.. אתמול חזרתי

למעלה