איך הזמן חולף לו.....

איך הזמן חולף לו.....

עוד מעט אזכרה של 11 חודשים בלעדייך והלב לא מעכל עדיין שאתה לא איתנו אבא אני אוהבת אותך! קשה קשה קשה קשה קשה הלב נקרע..... ה' תן לנו כח וחזקה לכולנו

שמנת יקרה

ליבי ליבי עימך שולחת חיבוק מנחם ומבינה את כאבך ושמחה שאת באה לכאן לחלוק עימנו את כאבך הכאב שלך הוא עדיין טרי אל תחששי לשתף אותנו במה שעובר עלייך ועם קשה לך אני תמיד במסרים

ויזטה

New member
/tapuzforum/images/Emo16.gif

שמנת, מבין לליבך. אין לי מילים רק מזדהה עמך.

שמנת מתוקה

אצלך 11 חודשים ואצלי כבר 10 שנים... הזמן עומד מלכת וכאלו דבר לא יעזור הכאב לא מרפה הוא רק הולך ומחריף השאלה איך מתייחסים אליו ולמוות...דברי על רגשותייך אל תשמרי בפנים אל תתביישי, לבכות, לכאוב, לצעוק זה לא פייר מה שקרה לך-זה לא הוגן ולא צודק לא מגיע לך לחיות בלי אבא.. מקווה שתמצאי את כוחות הנפש האגורים בך כדי להמשיך לחיות כמו גדולה :) שולחת חיבוק מבין, מבין מאד..

natalieov

New member
יקרה!

אל תדאגי... השם נותן כח לכולם כי ללא אמונה אי אפשר לעבור את האובדן הזה... מחבקת!

הדמעות זולגות בלי הרף...

זהו הגענו לרגע היום כבר הכל מוכן האוהל השולחנות האוכל כל המי ומה ומי לא מגיע ...?!אבא! לא מאמינה באמת שאתה לא תהיה עוד איתנו! המעמד קשה מאד לכולנו החיים הפכו אחרים החוסר הזה בנשמה אין החיים הפכו להיות חסרים ואני מאמינה שתמיד זה יישאר אבא היקר שלי לא יזכה לראות את בנותיי הקטנטנות גדלות להנות מהן ולשמוח בשמחתן ואך אמא שלי כ"כ קשה לה מפורקת לגמרי הלוואי ואלוקים שם למעלה ישמור עליה בשבילנו היא כ"כ יקרה וטובה שתהיה לנו בריאה אמן מה הנחמה אך ריבנו של עולם מאמינה בך באמונה שלמה אך קשה זאת לעכל להבין לחיות עם זה חור גדול נפער בליבנו שלעולם לא יתמלא והכאב הולך ומתגבר כי שוב הזמן רק מעיד על האמת הראש יודע אך ללב קשה קשה לו מאד יש את הכאב הזה שאתם בטח מכירים ששורף את הנשמה שלא נדע עוד צער בחיים אמן ושיבוא משיח במהרה ויקירנו יקומו לתחייה אמן לך אבא יקר שלי אני אוהבת אותך המון לא מאמינה שאומרת זאת לך אבל תהה נשמתך בגן עדן אמן! תמיד תישאר קרוב לליבנו ולעולם לא נשכח זאת! אני גאה בך על שהיית תמיד שם בשבילי ואת החינוך והערכים שהטמעת בי והאהבה שהענקת לי בלי סוף אני אוהבת אותך יהי זכרך ברוך ועדיין לא מאמינה שכותבת לך את זה!

natalieov

New member
נשמה,

את תעברי את זה אל תדאגי, תזכרי שהשם לא מעמיד אדם בניסיון שהוא לא יכול לעמוד בו, השם ישלח לך כוחות ותדעי לך שעל כל צער וכאב את תקבלי שכר בעולם הבא. ואבא שלך רואה אותך ושומר עלייך ועכשיו הוא המלאך שלך שמשגיח עלייך ויותר מזה עכשיו התפילות שלך יעלו יעלו ישר להשם כי הוא האבא היחיד שלך עכשיו והוא יחזק אותך, רק ע"י תפילות רואים ישועות! תדעי לך, שאת זכית לגדול ולחיות עם אמונה בקב"ה ואין דרך אחרת להתמודד עם אובדן ללא אמונה כי האמונה מכפרת על כל הכאב, אני רק חצי שנה חוזרת בתשובה ולמדתי לאהוב את השם ולהאמין ולבטוח בו וזה הדבר היחיד שהציל אותי ולימד אותי להתמודד עם הכאב, לא המסיבות והשטויות שגרמו לי דיכאונות... היום ע"י האמונה אני מבינה איזה צדיק היה אבא שלי ואיזה נשמה גבוהה הייתה לו שנפטר ממחלה ואני מבינה שהוא במקום טוב ושכל מה שאני עושה וכל החזרה בתשובה שלי העלתה אותו בדרגות ועושה לו נחת שם למעלה... ויותר מזה, תדעי שאדם שעובר ניסיונות קשים בעולם הזה צריך להודות עליהם כי זה אומר שהנשמה שלו גבוהה ושהוא קרוב יותר לקב"ה... אל תפסיקי להאמין ולהתפלל השם יחזק אותך, אני בטוחה! המון הצלחה, שולחת חיבוקים וחיזוקים!

תודה ענקית....

על החיבוקים והחיזוקים ועל הקדשת הזמן שה' יברכך אמן! זהו היום אנחנו יום אחרי והיה מאד קשה נפשית המעמד היה קשה קשה קשה והלב נשבר...! אך הניסיונות הקשים האלה.... לא יודעת מה עוד להוסיף רק שה' ישלח לנו באמת עוד כח אמן אנחנו מאמינים בני מאמינים ובאמת יש לנו להישען רק על אבינו שבשמיים!

למעלה