נשמה,
את תעברי את זה אל תדאגי, תזכרי שהשם לא מעמיד אדם בניסיון שהוא לא יכול לעמוד בו, השם ישלח לך כוחות ותדעי לך שעל כל צער וכאב את תקבלי שכר בעולם הבא. ואבא שלך רואה אותך ושומר עלייך ועכשיו הוא המלאך שלך שמשגיח עלייך ויותר מזה עכשיו התפילות שלך יעלו יעלו ישר להשם כי הוא האבא היחיד שלך עכשיו והוא יחזק אותך, רק ע"י תפילות רואים ישועות! תדעי לך, שאת זכית לגדול ולחיות עם אמונה בקב"ה ואין דרך אחרת להתמודד עם אובדן ללא אמונה כי האמונה מכפרת על כל הכאב, אני רק חצי שנה חוזרת בתשובה ולמדתי לאהוב את השם ולהאמין ולבטוח בו וזה הדבר היחיד שהציל אותי ולימד אותי להתמודד עם הכאב, לא המסיבות והשטויות שגרמו לי דיכאונות... היום ע"י האמונה אני מבינה איזה צדיק היה אבא שלי ואיזה נשמה גבוהה הייתה לו שנפטר ממחלה ואני מבינה שהוא במקום טוב ושכל מה שאני עושה וכל החזרה בתשובה שלי העלתה אותו בדרגות ועושה לו נחת שם למעלה... ויותר מזה, תדעי שאדם שעובר ניסיונות קשים בעולם הזה צריך להודות עליהם כי זה אומר שהנשמה שלו גבוהה ושהוא קרוב יותר לקב"ה... אל תפסיקי להאמין ולהתפלל השם יחזק אותך, אני בטוחה! המון הצלחה, שולחת חיבוקים וחיזוקים!