איך הוא צדק...

איך הוא צדק...

אלוקים פשוט מתעלל!!! הוא רואה ויודע מה אני צריכה הוא נותן לי להתחנן אליו בדמעות אבל הוא פשוט עושה דווקא נהנה להוציא לשון ולאמר: נה נה בננה...לא תקבלי ולא תקבלי...

odery

New member
אנחנו כאלה קטנים

צריך לקחת דברים בפרספקטיבה כדברי אחד ומיוחד,האם את מעדיפה את מה שהיה לך קודם? כשאנחנו שקועים בבוץ אנחנו כועסים,אבל במרחק זמן אם זכינו אנחנו רואים את כוונת המכוון,ואם לא אנחנו נשארים במרמור.חוצמזה מישו חכם אמר לי שכדאי תמיד להסתכל על מי שמתחתי(שם שם תרגע) זה מכייל אותך חזרה למציאות

touti

New member
משהו יפה שמצאתי ואולי מתאים

תא ,הלבגה וא ןדבוא ,רוסחמ האור תא רשא לכב" לע ססובמה םוקי ךותב דחפ-לע-ססובמה-ןוזח תמשיימ ונלש ימצעה יומידל םידמצנ ונא רשאכ קר .הבהא םיבצמ תרזעב ,ונתנומאב ךומתל ךישממ םוקיה ,ןברוקכ תאש המ :ונלש םינואה רסוח תשוחת תא םיפקשמה .וז תורשפאל חתפיהל ךילע םלוא ,םייקתי ול תלחיימ ,עפשו יופיר ,הבהא לבקל ךל עיגמש ךכב ריכהל ךילע וא תויהל הלוכי תא .הקוצמו הלחמ ,דחפ רשאמ רתוי ןותנ עגר לכב ךדיב איה הריחבה - תרשואמ וא - תקדוצ ".ןמז לש "Handle With Prayer" ורפיסב ,ןהוכ ןאלא :תאמ

touti

New member
מצאתי :)

"בכל אשר את רואה מחסור, אובדן או הגבלה, את מיישמת חזון-המבוסס-על-פחד בתוך יקום המבוסס על אהבה. רק כאשר אנו נצמדים לדימוי העצמי שלנו כקורבן, היקום ממשיך לתמוך באמונתנו, בעזרת מצבים המשקפים את תחושת חוסר האונים שלנו: מה שאת מייחלת לו יתקיים, אולם עליך להיפתח לאפשרות זו. עליך להכיר בכך שמגיע לך לקבל אהבה, ריפוי ושפע, יותר מאשר פחד, מחלה ומצוקה. את יכולה להיות או צודקת - או מאושרת - הבחירה היא בידך בכל רגע נתון של זמן." מאת: אלאן כוהן, בסיפרו "Handle With Prayer"

למעלה