איך ההורים משפיעים על מערכת היחסים שלנו

dory141

New member
היי פלונית, מה שלומך?

העליתי את השאלה לפורום מקביל, כמה ימים קודם. בכל מקרה, אני חושב שההורים יוצרים את היסוד והתשתית להכרת העולם, ההתייחסות אליו וספציפית למערכות היחסים הזוגיות. ככל שעובר הזמן ומכירים יותר אנשים (צבא, אוניברסיטה, מקומות עבודה וכדומה), מקבלים יותר פרספקטיבה, דעות ודרכי פעולה שלא היו קודם. כמה שאני חושב שמערכת היחסים של ההורים שלי רחוקה מלהיות אידיאלית, אני נזהר ליפול למלכודת של להאשים אותם. בסופו של דבר, ההורים אחראים רק על חלק מסוים מעיצוב האישיות שלי, לא על כולו. אני מקווה שגם את מרגישה ככה. חג שמח.

פלונית30

New member
היי דורי

בדיוק אתמול נכנסתי וראיתי את הפרסום שלך על זה חח
אני חושבת שיש השפעה רבה על הילדים כאשר הם רואים את מערכת היחסים של ההורים בבית, אני חושבת שיש מקרים חריגים בהם דווקא הילד יחפש את ההיפך ממה שיש לו בבית אך ברוב המקרים לדעתי זה באמת מעצב את מערכות היחסים הזוגיות. תראה לא כולם מקבלים את ההבנה של ליצור מערכת יחסים שמתאימה לך ולא לחקות את זו של ההורים, ואם הם מקבלים את ההבנה זו דרך מאוד ארוכה שהם עוברים עם עצמם. בכל מקרה אני מסכימה עם מה שכתבת, שאסור להאשים אף אחד במערכת יחסים כושלת, במיוחד לא את ההורים (וכך אני חושבת בכל דבר בחיים), אנשים נוטים להאשים את ההורים, החברים והסביבה שבעצם הם אלו שיצרו לעצמם אותה.
&nbsp
חג שמח וכשר=]

dory141

New member
חג שמח גם לך

למעלה