איך הגעתם לאוהד?

איך הגעתם לאוהד?

מתי בפעם הראשונה שמעתם שיר של אוהד ואיך זה קרה? אני שמעתי לראשונה את "נוקטורנו" בעקבות המלצה של גולש בקומונה שאני מנהל ומיד ידעתי שיש לנו כאן משהו מיוחד. מה איתכם?

לפני בערך 4 חודשים

זה קרה ממש אחרי שעוזי חיטמן ז"ל נפטר ואני חיפשתי מידע עליו גם באינטרנט ובעיתונים ואיזה יום אחד ראיתי כתבה על אוהד חיטמן בעיתון וקראתי שהוא האחיין של עוזי והתחלתי להתעניין בו התחלתי לחפש חומר עליו באינטרנט ומשם גם הכרתי אתר של צעירי ת"א שם הכרתי מלא מעריצים של הסדרה הזאת, וגם שם הכרתי מישהי שגם אוהבת את אוהד וככה התעניינתי מתי ואיפה יש לו הופעות, והוא פשוט כבש אותי האמיתיות שלו, הפשטות שלו, הצניעות, והקול שלו ולא אכחיש גם יופיו

שיר m

Well-known member
עוזי ארח אותו ואת אחיו בהופעה...

לפני שנתיים בערך... אפילו יותר. ואז אחרי שהוא שר את "תגידי לו", המשפט הזה, "תגידי לו שלא יחשוב שאת מלאך", נשאר לי בראש, עד לא מזמן כששמעתי את השיר... נורא שמחתי כששמעתי את "נוקטורנו" ברדיו. זה היה "וואו, אוהד הוציא סינגל! עוד מעט אלבום! אבל למה לא את תגידי לו...? טוב זה גם ייצא בטוח. וואי איזה יופי" (ניסיון שחזור למה שעבר לי בראש
)

אם אפשרי בפעם הבאה

לרשום בתגובה ולא בתור הודעה כי מה שכתבת לא מובן, זה קשור לשאלה מאיפה אתם מכירים את אוהד.. אתה מבין פעם אחרת תזכור

shai lior

New member
מאבא שלי:)

הוא ואוהד חברים טובים. ויום אחד אוהד הביא לאבא שלי דיסק עם כול השירים ולא הפסקתי לשמוע. ומאזז בערך שזה איזה שנה וחצי אפילו יותר

אוהד לימד אותי מוסיקה בתיכון שלי

במסגרת המגמה.. הוא היה שם בשביל לעבוד עם הזמרות, לקראת פרויקט זמרים שהיה. במשך הזמן, הוא סיפר שהוא מוציא אלבום, והשמיע לנו חלק מהשירים..

ChinoY

New member
אני ממש גיליתי אותו השבוע ביצפאן...

לא ידעתי שמתחבא לו אמן כזה מוכשר ורענן, נתחיל לעקוב אחריו מקרוב... נשמע מבטיח

למעלה