איך דופקים?........................

איך דופקים?........................

את הראש במהירות? על איזה משקאות,קוקטיילים אתם ממליצים???

crazykiki

New member
הממממ

לדפוק את הראש מהר?? איזה שוט של אבסינט עושה את העבודה.. אולי אפילו שניים... :) בעניין קוקטליים... לא יודעת כמה הם " דופקים את הראש" אבל החזקים יותר .... תנסה לונג אילנד.. קוקטייל חזק יחסית אבל מרגיש קליל ככה ש..ההרגשה סבבה.. תהנה..

MARMELAD

New member
כמה שאטים מהממים למוח ../images/Emo6.gif

אוסף קטן ולא ממצה של קוקטיילים שלמדתי שעושים לי רק טוב.... לא כולם מעלפים אותי במקום אבל הם בהחלט עושים את העבודה: דיגר טקילה, ליקר קקאו חום, ליקר מנטה (או מונין מנטה) - חזק ומהמם. אל תשאלו אותי למה קוראים לזה ככה. גם אני ניסיתי להבין ולא הצלחתי. B52 קלואה, אייריש קרים, קוואנטרו.. נדמה לי שזה אפילו מופיע בעמוד הזה של הפורום... קוקטייל חמוד, חזק יחסית, וכששותים אותו בקש - עושה שמח לגרון. רעידת אדמה אמרטו, סאוט´רן, סמבוקה. (מה? אמרטו וסמבוקה...? ביחד...? כן!) בום בננה 1/2 וודקה, 1/2 ליקר בננה... מתוק וחזק. שאט אחד לא יפיל אותך אמנם, אבל ארבעה כן. וזה טעים. וכמו שאמרה קרייזי - אבסינט´ עושה לגמרי את העבודה. אם לא תמיד יש את הקווארבו גולד המופלא.
שתייה נעימה

tomster

New member
דופקים...

כל הקוקטיילים שמכילים כמה מה"לבנים" נועדו בעיקר לדפוק את הראש... למשל: לונג איילנד אייס טי - 1 וודקה, 1 ג´ין, 1 רום, 1 טקילה, 1 ליים, קולה קוברה - 1 וודקה, 1 ג´ין, 1 רום, ספרייט וגרנדין... אבל... תופעת הלוואי של המשקאות האלו הם... האנג אובר מטורף למחרת בבוקר... :)

קלוט דרך מהירה לדפוק את הראש..

אתה הולך למשקוף שבחדר ודופק אותו חזק!
סתם סתם אני צוחק.. הצבא הזה זה משהו נורא :) כמו שאמרו.. משקאות עם אחוזי אלכוהול גבוהים..לשתות אותם עם משהו מוגז שעוזר לספיגה של האלכוהול בגוף... אממ.. מה עוד.. לא לאכול לפני.. ככה שהאלכוהול לא יספג באוכל... ולערבב כמה שיותר סוגים של אלכוהול.. שתה בירה.. קח אחרי זה שוט של וודקה.. או טקילה עם משהו מוגז.. שתה עוד בירה או משהו אחר שדומה.. תאמין לי שבסוף ידפק הראש. רק תזהר לא לדפוק את האוטו :) !!! אם שותים לא נוהגים!! (ידעתם שהמפקדת אמרה לנו את זה לפני היציאה :)))) )

למעלה