איך ברולי יחזור ?

Prophet

New member
זה מה שזה אומר:

ראיתי את הסרט השמיני והוא מת שם מתי הוא יחזור ואיך ?

Prophet

New member
הקרבות החשובים בסדרה !!!

א. מי שלא יודע את העתיד של הסדרה שלא ייכנס !!! חשוב מאוד !!! ב. בינתיים אני שם רק את הקרב נגד בו עוד דקה אני ישים גם את פריזה ואת סל הקרב נגד בו

Prophet

New member
איך ברולי יחזור...

אחרי שהוא מת בסרט השמיני נ.ב אני מוריד את התמונה של הלוגו שלי

Son Gohan

New member
אז ככה../images/Emo58.gif

בסרט ה10 הוא חוזר אבל אני לא חושב שמוזכר שם איך הוא הגיע לכדור הארץ אני חושב שיש כל מיני תאוריות על זה רצות באינטרנט או שאולי הפסדתי קטע חשוב בסרט ,dunno אבל אני יודע איך הוא חוזר בסרט 11 אחרי שגוטן, גוהן, וגוקו(בסרט לא ממש ידוע אם הוא באמת בא לעזור להם או שהם דימיינו) הורגים אותו עם קמאהמהא, הכומר (הוא מופיע בסרט הזה(10) בשלב יותר מוקדם) לוקח קצת דם של ברולי שנשאר ומביא אותו למישהו שביריבות ארוכה עם מר שטן (Hercule) והוא משכפל אותו

Brolly

New member
טוב שיש אותי בפורום...../images/Emo58.gif

טוב... האגרוף הזה שגוקו נתן לברולי לא הרג אותו אלא שיתק אותו גרם לו לגסוס... ברולי נכנס אל תוך הפוד(חללית כזאת) שלו וטס משם לפני שהמטאור פגע בכוכב... הוא טס לכדוה"א כדי שהוא יוכל להתנקם... הוא התרסק באיזשהוא מקום מרוחק בכדוה"א ושם הוא מת מוות קליני(ברולי ממש מיוחד, הוא החזיר את עצמו לחיים פעמיים)... אז כשגוטן,טראנקס ווידל אורבים לדינוזאור שמפריע לכפר אז גוטן מתחיל לבכות(הוא רצה לקחת איזשהוא פרי או משהו כזה וכשהוא לקח אותו וידל נתנה לו סטירה)... בגלל שהבכי של גוטן מאוד דומה לבכי של גוקו כשהוא היה קטן(הוא גם בכה חזק) אז ברולי שמע אותו חשב שזה קקרוטו(גוקו) והוא התעורר לחיים והתחיל לכסח להם את הצורה.... פיו... זהו

למעלה