איך ביצפר?
O Odish16 New member 1/9/04 #17 wow...thanks..... I see you don't even care what I feel... but leave it...yeah luv ya anyway.
נ נעמצי New member 29/8/04 #6 שואה בית ספר זה דבר גרוע תלבושת זה דבר גרוע וכששניהם השנה מגיעים יחד יד ביד זה הכי הכי גרוע........ אבל עכשיו, כשהתקבלתי לאקדמיה לנוער למחול של מינכן ( יאפ, השלב הבא לפני האקדמיה פה וג'וליארד אח"כ ) יש מצב שפשוט נפרש מביה"ס בשיא ( השיא זה עכשיו ) ה ל ל ו י ה !
שואה בית ספר זה דבר גרוע תלבושת זה דבר גרוע וכששניהם השנה מגיעים יחד יד ביד זה הכי הכי גרוע........ אבל עכשיו, כשהתקבלתי לאקדמיה לנוער למחול של מינכן ( יאפ, השלב הבא לפני האקדמיה פה וג'וליארד אח"כ ) יש מצב שפשוט נפרש מביה"ס בשיא ( השיא זה עכשיו ) ה ל ל ו י ה !
T Trinity 8 P New member 31/8/04 #12 lol firsat day in school and i: confuse two classes get to my political philosophy class late and meeting a new friend who looks a bit stupid but is extremely amusing
lol firsat day in school and i: confuse two classes get to my political philosophy class late and meeting a new friend who looks a bit stupid but is extremely amusing
B b i n g l e New member 2/9/04 #18 יש לי עוד 6 ימים אבל אני עדיין הולך לביצפר מידי פעם, אימוני ראגבי, ולנסות לשנות את המערכת שלי.
C CosmikDebris New member 8/9/04 #19 איזה יופי אני מתחיל רק ב 13 וגם אז זה רק ל3 ימים כי יש ראש השנה אז חופש ליומיים. פאבליק סקול בניו יורק סיטי...
איזה יופי אני מתחיל רק ב 13 וגם אז זה רק ל3 ימים כי יש ראש השנה אז חופש ליומיים. פאבליק סקול בניו יורק סיטי...