איך בונים דם

איך בונים דם

אשמח אם תקראו ותגיבו. יש לפעמים שדברים צפים ועולים מין הלב, כשהנפש רוצה בכליון משום שאינה מצליחה לרצות ולרצות זה לפחות פעמיים אחת זה של ההולדה והשניה זה הזיכרון. ללב יש אורך חיים והשמרות רבה אדם צריך לאהוב את גופו ולא גוף שניזון מעצמו אלא מחזוריות רוחנית. ולכן כל רוחני הטוב לגוף כריקוד או אחות לנפש אין בהם כל דבר אחר טוב יותר. תאווה מפסיקה להיות טובה כאשר היא יותר מין הצרכים ומתגבשת לנקודת רצייה. קצת בנאלי ובכל אפצח את רוחניות. זה רוח בעצמה וזה לא חשוב מה הגוף יחשוב על זה. גוף מתחלק לשני חלקים, גוף שמרגיש טוב וגוף שאינו מרגיש טוב. גוף מתפתח וגוף מתחלף...אבקשכם לכתוב לי על גוף משתמר. גוף זה מתכלה והכי טוב ללכת על הידיים. השאר זה מעבר . תחשבו על נשימה מתרווחת מעצמה .עיניים רואות, אמונה שבלב. אמונה זה אשלייה שקבלה לפחות יותר מהוכחה אחת. יש מאיין איין מניין.מי שרוצה להתחיל, תמציא שעון. לוקחים מה שרוצים איש איש כפי שירצה ואז אומרים אלוהים עשה שזה יחיה ואז זה חי. למשהוא יש התנגדות למוטצית.תלמדו שעטנז. בסוף מנצח הגשם. אני בעד סקס ושח מט. אני גם אוהב נודים טובים. יש לי סוד. בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ. הרבה מאוחר יותר בא הפוליגרף. תכניסו את פני תהום לפוליגרף. מישהוא מכיר את מירה אני טוב בתמי .

למעלה