איך בוחרים???

morni1

New member
איך בוחרים???

ערב טוב, כן, כן, גם אני מחפשת מחשב נייד חדש... יש לי מחשב של HP, כבר בן 3. הפעם אני רוצה מחשב שיהיה באמת נייד (12 או 14?...), שיתאים בעיקר ללימודים ואינטרנט ושיהיה טוב כמובן... אני לגמרי מבולבלת מההיצע... מה טוב? טושיבה? LG? HP? סוני? דל? אני די סגור על המפרט אבל זה לא ממש עוזר לי לצמצם אופציות, לכל אחת מהחברות הנ"ל יש מחשב אחד לפחות שמתאים לדרישות שלי... אז איך בוחרים? איזו חברה הכי טובה?

morni1

New member
נראה לי שעניתי...

השאלה שלי יותר בסיסית מזה - איזו חברה טובה?... בכל מקרה, הדרישות שלי: תקציב: עד 9000 ש"ח. שיהיה קל, פחות מ 2 ק"ג. דיסק: 120 GB זכרון 1 או 2 ג'יגה כל הקישוריות הבסיסיות: WiFi, בלוטות' ושות'. מה עוד?..

RoyBO

New member
DELL XPS 1330

המפרט שיש לי בחתימה עולה מעל 9K אבל יש לא כמה וריאציות מ7K-9K מחשב נחמד וחזק, עובד טוב עם איכסטה.

bar666xp

New member
תביא מפרטים/קישורים.

לכל אחת מהחברות יש דגמים שישתלמו יותר ביגלל X גורמים... עמידות, רכיב זה או אחר {כצ'ופר אפילו אם אין לך צורך בו}... בפועל אגב לאיטנרנט אופיס ושות מספיקים מעבדי סלרון/סמפרון {אני בטוח ב99% שלקחת T7###}, אין צורך בכ.מסך חזק כלל... ועוד. לגבי החברות עצמן ו/או נותני השירות שלהם בארץ... אישית מעדיף את חברת דל מבין האפשרויות... מסוני ומLG הייתי מעוד ניזהר באופן אישי... LG מצריך בדיקה פיזית של הדגם... סוני חסר רק תריץ בGOOGLE סוני. קח בחשבון בנוגע לחברות זה הכל דעות אישיות של אנשים.. זה שHP, DELL ולנובו הן החברות המובילות בתחום הניידים האם זה אומר שאין להם לקוחות שלא מרוצים ואף יגידו לך לא לגעת? יש לקוחות מרוצים ולא מרוצים לכל אחת מהחברות... אפילו פגשתי משהיא שמעוד מרוצה עם הMSI שלה... אני לא יתקרב לMSI ואייבורי אז?

Duke1155

New member
מצטרף להמלצה

מצטרף להמלצה על 1330 של דל, ועוד המלצה לא לרכוש ברשתות!!!!!!(באג, אופיס דיפו וכו')

מה המצב מבולבלת את די סגור על עצמך....

אני בידיוק שאלתי לפני כמה דקות את אותה שאלה

למעלה