איך בוחרים מכון פיריון?

ליסה3

New member
איך בוחרים מכון פיריון?

ועוד שאלה..האם בבדיקת זרע אפשר לצפות אם הזרע יכול בכלל לחדור לביצית? אני עכשיו בהזרעות אצל רופא (מומחה) אבל בלי איקקלומין אלא רק תמיכה ברירית..ואני שוקלת לעבור למכון פיריון להזרעות עם תיגבור ביוץ..השאלה אם הזרע שגם ככה חלש (2% 3מיליון) בכלל יודע ת'עבודה? או שזה הנעלם הגדול שיתגלה בהפריה??

לצערנו אין דרך לדעת אם לזרע יש

יכולת לחדור את הביצית אלא רק כשמבצעים הפריה חוץ גופית. לא מעט מקרים בלתי מוסברים מתגלים כמוסברים מאוד כאשר מגיעים לשלב הביצית והזרע בצלחת הפטרי. אם תגידי לנו באיזו קופ"ח את ואזור מגורים אני בטוחה שתוכלי לקבל המלצות למכון פריון.

ליסה3

New member
מקפיצה (?) שוב, איך בוחרים מכון ?

קראתי דברים שכתבתן על התגעגעות ל"ישנות" ושינויים בקצב החיים בעקבות הטיפולים, אבל בתור "חדשה" (שעוד לא בחרה מכון פיריון..) הצורך בכם בתמיכה ובנסיון שצברתם (לצערי) רק עולה, אתן בטח זוכרות כמה כוחות נפשיים צריך במעבר "מכיתה לכיתה" (שלא נדבר על בית ספר..) , לא צריך להיות שטופות הורמונים בשביל להשבר כל חודש מחדש... אנחנו חולקות את אותה כמיהה ואת אותה אכזבה... אז זהו...לא יודעת מה בדיוק ניסיתי להגיד...רק להעביר תחושות שבלב להזכיר ...אה, וכן,..איך אני אמורה לבחור מכון פיריון..?

debby12

New member
מנהל
מתחילים בלכתוב מאיפה את בארץ ובאיזו

קופ"ח כמו גם אם אתם בכיוון של רפואה פרטית או ציבורית - אחרת יכולים להמליץ לך על מקום בחיפה כשאת בכלל גרה בבאר שבע.... אחר כך מקישים למעלה על ה"לוחות" וקוראים המלצות שניתנו פה על רופאים שונים. בד"כ לא בוחרים "מכון" אלא בוחרים רופא/ה טוב (לצערי רובם ככולם גברים) ואז כבר רואים איפה או עם מי הוא עובד.

ליסה3

New member
אני במכבי- איזור השרון

אנחנו נישאר בציבורית.. ראיתי תגובות חיוביות על דר.זיידמן (?) , איך מגיעים לזה שרופא X יטפל בי ולא שאר הכנופיה..?

למעלה