איך בוחרים מאמן?

MoriaR

New member
איך בוחרים מאמן?

שלום לחברי הפורום,
אני בת 28 רווקה ושוב לאחרונה יצאתי מקשר שלא הוביל לשום מקום, אני די מבינה שבחירת הבני זוג ממש לא נכונה עבורי,
מה גם שאני שקועה ברחמים עצמיים ובחוסר בטחון, מחשבה על זוגיות מעוררת בי תחושות שליליות...
רק לאחרונה שמעתי על עניין האימון ולכן אני לא בטוחה כל כך שהתחום הזה נכון עבורי או שאולי טיפול פסיכולוגי, אני פשוט לא יודעת איך האימון עובד...
בכל מקרה החלטתי שאני חייבת לטפל בעצמי אבל אין לי מושג איך בוחרים מאמן, לא מכירה אף אחד שעשה זאת ולכן אין לי המלצות,
אשמח לעצותכם!

miri4040

New member
בחירת מאמן

תהליך אימון הוא סדרת מפגשים בניך ובין המאמן.במהלך המפגשים עולים תכנים הנוגעים למקום ולנקודת הזמן שאת נמצאת בחייך,עם העלת הנושאים אתם מוצאים ביחד נושא אימוני ,ודרכו מגיעים לדרך התנהלות או התנהגויות שונות,שיאפשרו לך להרגיש טוב יותר ונכון יותר עם הבחירות שאת לוקחת בחייך.התהליך יאפשר לך לראות את עצמך,להבין מדוע את פועלת כפי שאת פועלת,
ואז תוכלי להחליט מה נכון לך ואיך את רוצה שחייך יראו,ירגישו,יתנהלו...
בחירה של מאמן כדאי שתעשה עם המלצות מאנשים שעברו תהליך כזה בעצמם
אם תרצי יותר פרטים את יכולה לשלוח לי הודעה פרטית ונדבר
תסמכי על עצמך שתדעי מה המתאים לך ביותר
בהצלחה....

ordanco

New member
ישר ולענין

שלום יקרה,

אני מבין שיש דברים שמטרידים אותך,
ממה שאת מתארת אימון אישי יכול להתאים לך.

מה זה בדיוק אימון אישי?
אפשר לומר בקצרה שזאת דרך להשגת שינוי מהיר יחסית בחיים,
שינוי למה? - ליצירת חיים טובים יותר עבורך.

איזה שינוי ,כמה מהר ובאיזה שיטה - את זה תקבעי ביחד עם המאמן.

איך בוחרים מאמן?
כמו שבוחרים ספר/ית, תופר/ת, חשמלאי/ת , מורה לנהיגה, גנן/ת לגינה

אני מאחל לך בהצלחה :)
אורן

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
עוד מידע

יקירה,
ממה שאת כותבת לא ניתן לכוון האים לאימון או לטיפול. כאשר את מודעת לקשיים שלך ומוכנה לעבוד עליהם באומץ, כל סוג של טיפול יהיה טוב. אימון יהיה מועיל יותר לעבודה ממוקדת על מטרות ודפוסים. טיפול יהיה רחב יריעה יותר בדרך כלל וילך עמוק יותר, וגם ייקח יותר זמן.
לגבי בחירת מאמן - יש הרבה מידע בשאלות הנפוצות של הפורום.

שלום לך

בעקרון כל השיטה של טיפול ואימון היא שונה ביסודה,
אך ההבדל העיקרי הוא שהטיפול ינסה לתקן חסמים (קשה מאד) ולהסתמך על מסע העבר,
בעוד שהאימון ינסה לשכפל חוזקות (קל יותר) ויתמקד במסע לעבר העתיד כפי שאת היית רוצה לחוות אותו.

מציאת מאמן הינה ניסוי וטעייה,
בדיוק כמו כל פגישה עם איש מקצוע.
ברגע שתהיה לך כימיה עם המאמן, והרגשה כי הנך עומדת לפני תהליך שיפתח דלתות בחייך וייתן לך תקווה להמשך משופר, תדעי שאת במקום הנכון :).

בהצלחה,
יעל

Yin

New member
בהצלחה

פגישה
חיבור
קצת נסיון
הרבה פוטנציאל
לסמוך
וללכת

הי מוריה

אני בדר"כ לא כותב פה כל כך הרבה, אבל ממה שקראתי יש פה הרבה מאמנים מצוינים. אני חושב שהכי חשוב שתבחרי מישהי או מישהו שאת מתחברת אליו. אני יכול לעזור לך קצת לגבי לבדוק מה את באמת מחפשת, כי בכבר הרחוק היתה לי בעיה מאוד דומה.
אז אם תרצי, מוריה, לדבר בסקייפ או משהו, שלחי לי מסר.

בברכה, שפי

כמה אפשרויות

שלום לך מוריה
,

כדי לאסוף עוד מידע על אימון ועל מאמנים יש לך כמה אפשרויות:
סרטונים - מאמנים מספרים על עצמם ועל עבודתם.
מאמרים - מאמנים כותבים מה הם עושים באימון, איך זה עובד, ויש המלצות
שיחות - אפשר להתקשר למאמנים ולשאול אותם לגבי התהליך שהם מציעים.

מה את אומרת?...

בהצלחה

שלום moriaR

שומעים בדברייך רצון עז לשינוי, ואכן פעמים רבות אחרי יציאה מקשר שכשל מרגישים מעט חסרי ביטחון ועולות תחושות שליליות ורחמים עצמיים, זה טבעי ואפילו חלק מההתמודדות.
את כותבת שהחלטת ושאת חייבת לטפל בעצמך ושבעצם כל שנשאר לך לעשות הוא לבחור ולהחליט על סוג הטיפול שהכי יעזור לך,
אולי תוכלי בשלב זה לנסות ולספר יותר מה היית רוצה שיקרה לך בעקבות הטיפול או האימון, ואיך את רואה את העתיד שלך אחריו
בברכה
עידן

למעלה