איך בוחרים מאמן ...

erandz

New member
איך בוחרים מאמן ...

שלום, אני גרה בפתח תקווה ומחפשת מאמנת עם ניסיון רב ושמכירה מספר רב של שיטות אימון. אני זקוקה לאימון שיעלה את הביטחון עצמי שלי ,אני לא מסופקת בעבודתי לא מרגישה שאני אמא טובה והזוגיות לא ממש קיימת. אני עוברת על אתרים של מאמנים וקשה לי להחליט מי טוב עבורי. לשאלותי, מהם שיטות האימון שעלי לחפש אצל המאמן ? ומהי כמות השנים המינימלית שמאמן יהיה בעל ניסיון רב ? ואיזו הכשרה נחשבת ליותר טובה ? יום טוב,ותודה על התשובה.

amicar

New member
ככל שתחפשי יותר יהיה לך קשה יותר להחליט

אל תתעמקי יותר מדי. בחרי לך 2 או 3 ,קבעי פגישת הכרות ותמשיכי עם אותו אחד שתהיה לך איתו כימיה טובה יותר. שבת שלום

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
קריטריונים

התאמה בין מאמן למתאמן היא דבר עדין, שקשה לתת עליו תשובה תיאורטית. ניסיון באימון כמובן מוסיף ליכולת של המאמן. שימי לב שוותק לא מדבר ישירות על ניסיון, אלא שעות אימון. יש מאמנים שעוסקים בעבודה אחרת ומאמנים מעט מאוד. יש כאלו שמאמנים שנתיים ואימנו יותר מכאלו שמאמנים 4 שנים. שיטות האימון צריכות להתאים לך - מה חשוב לך באימון? אין אחת הכי טובה. יש סגנונות שונים. נסי לרשום מה את מחפשת במאמנת. באיזו שיטה את היית רוצה לעבוד? מה את חושבת שמתאים לך? הכרות עם הרבה שיטות לא תספק אותך, אם לא תהיה בינהן גישה שמועילה לך, שמדברת אלייך.

erandz

New member
התאמה

תודה על התשובה המהירה... אני בחורה מאוד ביישנית ,מופנמת ,שלא נפתחת בקלות. אני בחורה מאוד ריאלית ככה שכל שיטה רוחנית לא תתאים לי. אני מחפשת שיטה שתיתן תוצאות מידיות (אני כמובן אעשה כל מה שצריך כדי לקדם את הנושא מהר). ולכן לשאלתי, איזו שיטה מבין השיטות הקיימות יכולה להתאים לי ? הבנתי שבאימון אני בוחנת את עצמי על ידי שאלות ,תוך כמה זמן אפשר לראות שיפור בתחומים שהזכרתי קודם ? האם את (ענבל) יכולה להתאים לי ? צהרים טובים .

einatgross1

New member
בודאי שענבל יכולה להתאים!

כמו כן אני מצטרפת להצעות שהוצעו לך. כדאי לפנות למספר מאמנים, לשוחח איתם ולתת לאינטואיציה להוביל אותך. נסי לגלות תוך כדי שיחה ראשונית, מי מדבר בשפה שלך, מי מבטיח לך את התוצאות המצופות, ממי את מרגישה שאת יכולה ללמוד ועם מי את יכולה להתקדם. למרות בישנותך, נסי גם לצאת מאיזור הנוחות ולבדוק אפשרות לאימון בקבוצה. טיפ קטן: נסי לתת לעצמך את הזמן לחיות וליהנות מהתהליך ומהבנייה האישית שלך. במקום לרצות את התוצאות ומהר, נסי להתאהב באורח החיים הצפוי. בהצלחה ובאהבה,

למעלה