איך בוחרים בן זוג?

איך בוחרים בן זוג?

נרשמתי לאתרי הכרויות, והתחילו לכאוב לי העיניים מרוב המסרים שאני מקבלת...
יותר מידי פניות...

איך אני בוחרת מה שמתאים לי? כאילו איך אני עושה לעצמי קריטריונים משלי?
כדי למקד את החיפוש בצורה יותר ממוקדת
קשה לי עם העומס הזה

לקח לי שעתיים של גלישה באתר ככה סתם רק לעבור על כל הכרטיסים של הגברים שפנו אליי.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אתרי הכרויות

יקירה,
בחירת בן זוג והתמצאות באתר הכרויות הם שני דברים שונים.
באתר הכרויות תקבלי הרבה פניות, חלקן רלוונטיות וחלקן לא. ככל שאת כותבת על עצמך יותר ומה את מחפשת, כך ישתנו הפניות שתקבלי, אבל זה לא אומר שאם רצית בחור לא מעשן, רק כאילו יפנו אלייך. תקבלי פניות מכל הסוגים. אין צורך לענות לכולם. נשמע שאת בתחילת הדרך, ולכן בעיקר דרוש לך ניסיון - כדי להבין מה חשוב לך. אי אפשר לחדד לעצמך זאת בלי לדבר עם אנשים ולהבין מה מתאים לך בהם ומה לא. לכן, אני ממליצה, בחרי לך כמה מתוך ה-200 שנראו לך - ראשית במראה וכן בדברים שציינו על עצמם ושוחחי איתם. הרגישי אם השיחה זורמת ונעימה, האם את רוצה לפגוש את האדם. ואם כן, החליטי אם מתאים לך להפגש. אל תצפי שבפגישה הראשונה תמצאי את בחיר ליבך (למרות שזה עשוי לקרות
). ראי זאת כמסע לארץ ההכרויות. מתוך המסע תגלי הרבה יותר מה חשוב לך.

rahamimlior

New member
בן זוג

ערב טוב,
שאלה טובה מאוד והתשובה מאוד אינדיוודואלית. השאלה היא - מה חשוב לך?
השכלה? זיקה לדת? מראה ככלל? משהו ספציפי במראה (גובה / משקל וכיו"ב) דומיננטי או שקט, אדם של בתי קפה או מסיבות? ועוד ועוד ועוד...
שבי עם עצמך וחשבי מה את מחפשת בבן זוגך לעתיד הקרוב וגם לעתיד הרחוק....
אחרי שהבנת מה חשוב לך, חשבי מהם שלושת - חמשת הדברים שהם בבחינת הכרח - כלומר שלא ניתן בלעדיו או שאי אפשר איתו.

ואז, תתחילי לבחון על פי הכרטיסים מה עונה על הרצון שלך. חשוב מאוד מאוד לתת צ'אנס, לא לפסול על דברים קטנים מצד אחד ומצד לא להתפשר על הדברים החשובים לך....

בוודאי שאין שחור או לבן ובמציאות דברים יכולים להשתנות... עם זאת, ביקשת שיטה... אז הנה :)

המון המון בהצלחה ונשמח לעדכונים :)

ושיהיה לכולנו שבוע שקט.....

ommerl

New member
אתרי היכרויות זו מדיה נוראית להיכרות

את כבר יודעת את הסיבה הראשונה לכך: ההצפה של הצעות מגברים.
הסיבה השנייה היא שזה ווירטואלי: אין לך שום דרך לדעת מי הבן אדם מאחורי המקלדת.
לא יעזור כמה הוא יכתוב על עצמו. לא יעזרו לך רשימות של תכונות. בלי מפגש אמתי בלתי אפשרי לדעת מי הבן אדם.
יש המון אנשים שיודעים להתבטא היטב בכתב ואולי מבחינת האישיות הם לא אנשים שאת רוצה להסתובב איתם.. מצד שני יש הרבה אנשים שאולי מאוד יעניינו אותך אבל חלשים בהתבטאות בכתב ואותם את תפספסי באתר ההיכרויות.
&nbsp
וזה בלי לדבר על זה שאת לא יודעת מי אמתי ועד כמה..
&nbsp
אם את רוצה לדעת איך לבחור בן זוג מחוץ לאתרי היכרויות אשמח לתת עצה.

למעלה