איך בהשרדות כבר בשבוע השני יודעים מי הזוכה

איך בהשרדות כבר בשבוע השני יודעים מי הזוכה

או יותר נכון מי בגמר אבל במירוץ למיליון הצליחו לשמור על זהות הזוכה בסוד?

גםצופה

Member
מנהל
האמת שבהישרדות היתה עונה

שלא ממש ידענו מי עף... היו המון ספוילרים שהתברר שהם היו בכוונה מוטעים. בעונה האחרונה ששודרה התברר שמשהו עלה על כל מיני נתונים בצורה לא חוקית (ע"ע האקרים...) לגבי המירוץ הגמר צולם רק לפני מס' שבועות (בהישרדות יודעים כבר מי בגמר עוד לפני שהעונה משודרת...) ויש לדעתי עכשיו סוג של 'ערפל קרב' - רצים ספוילרים שונים...

גםצופה

Member
מנהל
קראת את כל ההודעה??

התייחסתי לכך שהיתה עונה שידענו בדיוק מי עף וכד' (ע"י האקר שהצליח לדלות מידע מהמייל הפרטי של מפיקי הסדרה..) אבל עונה קודם מישהו (כנראה ממהפקה) פיזר כל הזמן מידע לא מדוייק - היה למשל ידוע שמתמודד מסויים יגיע לגמר ובסוף הוא היה בין הראשונים שעפו וכד'...

אורישקי

New member
תיקון

בעונה 2 כן שמרו טוב על הספוילרים בשאר העונות הכל היה נורא ואיום והספוילרים הופצו בקלות. אבל מגיע להפקה סוג ז' הזו.

זה די פשוט

במירוץ למליון היו הרבה הדחות כבר בהתחלה לפני שהספיקו להיות ספוילרים, העונה נמרחה על שישה-חמישה זוגות שנשארו אחר כך, מתוכם ארבעה הגיעו לגמר, זה יותר מחצי ממי שנשאר... ככה שהיה די צפוי מה יקרה הלאה ולא נשאר הרבה מה לגלות. מתוך 11 זוגות זה באמת ספוילר להגיד מי יגיע לגמר, אבל מתוך חמישה לגלות מי הארבעה שיגיעו לגמר זה לא כזה ספוילר. ככה שלא ממש היה מה לגלות על מי שהגיע לגמר. בנוגע לזוכה, זה כמובן לא היה אפשרי בגלל שהגמר לא צולם עדיין, הוא צולם ממש לא מזמן. למה הגמר לא צולם עם שאר העונה? בדיוק בגלל זה. ישראל מדינה קטנה וישר רצים כאן ספוילרים, לכן ברוב התוכניות שמצולמות מראש, נמנעים מלצלם את הגמר עד שהוא אכן מגיע, כי אחרת זה די בטוח שהזוכה כבר יתפרסם עוד בתחילת העונה. יש תוכניות שזה קצת הורס אותן או פוגם בחוויה, אבל בסך הכל זה שווה את זה בשביל לא לדעת מההתחלה מי זוכה, כל עוד זה לא פוגע בפורמט עצמו. בהישרדות זה לא המקרה. הגמר אמנם אמור להיות משודר בשידור חי, אבל הזוכה עצמו אמור להיבחר עוד על האי, לפני שהם חוזרים לארץ. פשוט הם לא אומרים להם מי זכה עד הגמר, אבל הזוכה כבר קיים. במקרה של הישרדות היה שווה בהחלט לסבול את הספוילרים בתמורה לשמירה על הפורמט, אני במקום ההפקה פשוט הייתי מפיצה כל הזמן ספוילרים שונים ולא נכונים, ככה שאנשים כבר לא ידעו לאיזה ספוילר להאמין ולאיזה לא וישארו במתח. נדמה לי שהם אכן עשו את זה בעונה השניה, אבל גם אז הם החליטו לבחור את הזוכה רק בארץ (ועוד לתת לקהל להדיח מתמודד!!! שלפחות בשניים מהמקרים אותו מתמודד היה זוכה אם לא היה מודח), זה החריב את הפורמט לגמרי. לכן בתוכנית כמו המירוץ למליון זאת החלטה חכמה, אבל בתוכנית כמו הישרדות כבר עדיף שיהיו ספוילרים.

אורישקי

New member
הישרדות הרסו את הפורמט

והכי גרוע - משימת ההדחה שהרסה לאביגיל את הניצחון שכל כך הגיע לה.

kobbar 158

New member
אני מסכים איתך

שאביגיל הייתה מקסימה (למרות שבקושי הראו אותה בעריכה וזה חבל, כי היא הסתכסכה איתם בגלל המשימה הזאת) למרות זאת אני חושב שבכל מקרה בשבקין היה מנצח, כי הוא היה מקבל יותר קולות מאביגיל.

אורישקי

New member
אני יודע ממקור די בטוח

שאביגיל הייתה מאד אהובה ושלטה בכל העונה, והייתה מנצחת באופן כמעט בטוח אם הייתה מגיעה לגמר. יש הרבה סיכויים גם שבשבקין לא היה מגיע לגמר בכלל.

mmeny

New member
+זוכים לא ראויים (בשבקין,נעמה,אירית ר

וגם הצבעות SMS טיפשיות (הכל בשביל לגרד עוד כמה גרושים),שהפילו מתמודדים לא הכי פופולרים,בעיקר לא אצל הילדים הקטנים,אבל כאלה שיכלו לזכות בהישרדות. והכי גרוע הצבעות לא על האי,אלא חצי שנה או שנה אחרי שהמתמודדים בארץ,זה ברור לכל כי הצעות של שוחד (הצבע לי,ונסתדר כספית אח"כ),מתקיימות. ואני לא מדבר על מיליון ואחת המשימות (פרס,חסינות,חסינות אישית,משימת הוטו,דו קרב,אי המתים......),המריחות הבלתי נגמרות

אורישקי

New member
אני חושב שנעמה הייתה הזוכה הכי טובה לעונה

היא שיחקה משחק די אסטרטגי, אירגנה בעצמה את ההדחה של ויקה, ואנשים חושבים שנגררה אחרי דן כי הוא היה צבעוני יותר. היא די השתמשה בו כי היא ידעה שהוא בחיים לא יבגוד בה באמת, אבל אנשים חושבים שנגררה אחריו. תאמת שדי קשה לשפוט את העונה הזו כי היו בה התערבויות הפקה ברמות גלובליות שלא משנה כמה תוכנית תנסה, בחיים לא יצליחו לעבור אותה. אבל נעמה הייתה סוג של הברירת מחדל.

mmeny

New member
אני לא

תסתכל בהזדמנות בפרקים שבהם הם נותרו 5,ואז דן התלבט האם ללכת עם נעמה ומרינה או ללכת עם משה והבחורה המתולתלת שהייתה,כלומר סה"כ דן היה האסטרטג והקובע. חוץ מזה תוסיף את שרשרת החסינות שקיבלה מנועם,שהצילה אותה והעיפה את מרינה,זוכה יותר ראויה לדעתי מאשר נעמה ויותר השפיעה על המשחק ממנה. וחוץ מזה ההצבעה הייתה בארץ,ים של זמן אחרי שהמשחק נגמר,ולאוזניי גונבה שמועה (שנראית לי הגיונית),שאנשי ההפקה הסתכסכו עם דן,ונתנו הוראה לא לתת לו אף קול. זה דיי נראה לי הגיוני,אחרת קשה להבין איך הפיבוריט לניצחון בעיני הרוב,לא קיבל אפילו קול אחד

אורישקי

New member
דן ממש לא הסתכסך עם ההפקה

הם עזרו לו מלא גם בעונה 4 ומי שלא חושב ככה עיוור. הוא שחקן ממש גרוע. הפייבוריט לניצחון בעיני הרוב זה כי אנשים חושבים ששקרן הוא זה שאסטרטגי אבל זה לאו דווקא תמיד. זה שהוא היה קול קובע זה לא אומר שהוא שחקן טוב, יש מלא שחקנים שהגיעו למצב הזה אבל זה לא הופך אותם לשחקנים הכי טובים שיש. עובדה שבסוף הוא הלך עם נעמה ומרינה. ומרינה לא הייתה ראויה יותר מנעמה לניצחון. נעמה הייתה נשארת גם נגד מרינה. אולי לא פה אחד אבל הייתה נשארת בלי ספק. דן לא קיבל קול אחד כי הוא זלזל באנשים, התנהג מגעיל, שיקר בלי סיבה, ההפקה עזרה לו יותר מנעמה ומנועם וכי נעמה שחקנית הרבה אבל הרבה יותר טובה.

mmeny

New member
אני מסכים לגבי עונה 4,דן היה שם איום

הסתכסך עם כל מה שזז,וקיבל כל מיני עזרות שלא הואילו לו. יש לי הרגשה מעורבת לגביו בעונה 1,אני חושב (כמו הרבה אחרים),שהוא עשה את המשחק (עם עזרת ההפקה), אבל אתה צודק-הוא שחקן איום-גם בעונה 1 וגם ב4. אבל את הכאריזמה שלו אי אפשר לקחת

אורישקי

New member
טוב לגבי הכריזמה אני מסכים

אבל בהישרדות גם האמריקאית היו מקרים רבים, ואתה כצופה בטוח יודע על מה אני מדבר, שה"כוכבים" של התוכנית נפלו בסוף כי עשו יותר מדי רעש ובלאגן. כזה המקרה של דן מנו, רק שהוא לא משתווה לאמריקאים מן הסתם

mmeny

New member

והדוגמא המושלמת: ראסל. אחלה כאריזמה באחד על אחד,אבל המושבעים שנאו אותו. דיי דומה לדן מנו,שהמושבעים שנאו אותו. צריך להגיע לגמר,אבל לא להיות שנוא בדרך

אורישקי

New member
דן שיקר מלא פעמים שלא לצורך

נגיד בקטע עם יעל, למה לו לשקר לה? הברית שלו עם מרינה ונעמה הייתה חזקה מספיק אז הוא יכל להגיד לה שהוא ידיח אותה וככה היא לפחות תעריך את הכנות. או בקטע עם גיא משבט סבאנה. וראסל ובוסטון רוב של עונה 8 זה ה-דוגמא לזה, למרות שברור שדן לא מגיע לרמה שלהם

Jason2

New member
זה לא הכי גרוע

הכי גרוע שאורית רחמים קיבלה קולות של אנשים שבחיים לא היו מצביעים לה על האי והיא עשתה את זה באמצעים לא הכי כשרים (לא מבחינה חוקית רק מבחינת המשחק).

אורישקי

New member
זה די ידוע שהיא ארגנה מלא מסיבות

כדי לגרום להם להצביע. ובנוסף להכל המתמודדים גם רואים את התוכנית ויוגדעים מי בגד בהם או לא באמת אהב אותם. והם גם יודעים איזה מתמודדים מאד פופולארים בישראל, ככה שהרבה אנשים יירצו להצביע לשחקן שהיה אהוב בישראל כדי לצאת אהובים

למעלה