איך בא לי עוד פרק...

איך בא לי עוד פרק...

ביקור אצל בת הדודה שלי שלידה לפני כמה שבועות תאומות בשעה טובה, התאומות הגיעו לעולם לאחר תשע שנות נישואים. ותאמינו לי שאינני יודעת מה קורה לי, אבל בכל פעם שאני מחזיקה תינוק/ת בידי, משהו זורח בפניי, וזה היה היום מן סיום נעים כזה להרגיש נשמה טהורה קרוב, נשמה של ילד שרק הגיע ומחייך חיוך גם בשנתו, במקרה הזה היו אלה בנות מדהימות להפליא, שנולדו לזוג מקסים במיוחד שלעולם לא בכה והתמרמר ברבים על הכאב והסבל והקושי של הבאת ילדים לעולם, וזה גורם לחשוב לפעמים כמה פעמים אנו כועסים עליהם ולוקחים את נוכחותם בחיינו כמובן מאליו. היום זה הקרין בי אור והאמת שלא היה לי חשק ללכת משם ולעזוב את היצורים המדהימים האלה, שיו אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל כל כך בא לי, ואם כבר אז ילדה כי בנים כבר יש לי, אוי איזה דבר מדהים והריח הריח עוד עלי, ועכשו רק נשאר לי לחשוב האם כדאי? וכן אני חושבת שזה פרק כזה שאני מאחלת לעצמי עוד פעם, אבל הפעם נכון יותר יפה יותר ונכון יותר. לא התאפקתי...

../images/Emo12.gif

רגע ,רגע לא אמרת שנמאס לך מפרקים?
יודעת הריח הזה משכר גם אותי אבל... זה נורא נחמד אצל אחרים אצלי ???? עד כאן!
נו מזליקה, יאללה תתחילי לכתוב ת'פרק ואל תשכחי לקרוא לי להסניף את פאר היצירה

כן זה תמיד יותר נעים כשרועש

להיות צד להסתכל ולברוח, מזכיר לי את בת השכנים שמתחילה לצרוח אני קמה ואומרת לה ביייייייייי חחחחחחח אבל ברצינות נכון פרקים פרקים נמאסו עלי שמתחלפים שלא מחזיקים שלא מסתדרים, אבל שואפת להגיע לפרק אל הנחלה, משהו מרגיש לי תמיד שם עמוק בפנים שאני רוצה את זה ולא יעזור כנראה זה מה מכתוב שם למעלה... צוחקת עלי חכי חכי ... להזמין אותך לבריתה?

maof

New member
מזל......./images/Emo140.gif

אני חיב לומר לך דבר שאמרו לי....... ועד לעונג הבא ועכשיו אני מצטט אותך
אבל הפעם נכון יותר מעוף

מאחלת לך

יקירתי, ילדה מקסימה לקלוע לה צמות, ביחד עם בן זוג כזה בדיוק כזה...כמו שאת רוצה... פייה (שסגרה את החנות, אחד בן אחת בת, מספיק ודי...)

רות 2

New member
מזל מותק..... תורידי הילוך.....

ותפסיקי לפחיד ת'חתן.....חותנת.. רות סתם רוטנת....... כי לה תמיד ילדיה עוששים לה חשק לעוד..... אבל בגילה..... היא תסתפק בחישקוקים שלך...!!!

את רותקה שנראת כמו ילדה

יכולה להמשיך עוד במשימה... החתן עוד לא נולד בנתיים יש אחד שעוד מחותן
וכשיהיה הוא החתן או אחד אחר נחמד וזה יהיה האחד הוא בטח המיוחד ויביא לי בת אחרת הסתבך איתי!
הזהרתי את החתן עליו כתבת והוא ....צחק (מענין למה?...)

אני לא סיימתי את המצווה

אומרים בן ובת בהלכה ואני עוד בדרך... תודה מתוקה על האיחולים אמן אמן

s h o o s h a

New member
קראתי ומיד ידעתי שזה מה שהכי רוצה

להקדיש לך עוד יהיה לי שרה : מרגול יום אחד אולי אפרוש כנפיים יום אחד תראה שלא אפחד יום אחד אולי אפרוש כנפיים וזה יהיה כל כך נחמד יהיה לי יהיה מה שליבי מבשר לי עוד יהיה לי יהיה לי קצת ממה שחסר לי למה לא, תגיד לי למה לא בשבילי וגם בשבילו עוד יהיה לי יהיה מה שאני מחפשת עוד יהיה לי תהיה לי אהבה לא הורסת למה לא, תגיד לי למה לא בשבילי וגם בשבילו יום אחד אולי אפרוש כנפיים... עוד יהיה לי יהיה לי המרחק שחציתי עוד יהיה לי יהיה לי דוקא מה שרציתי בשבילי, כן כן בשבילו עוד יהיה לי יהיה מה שליבי מבשר לי עוד יהיה לי יהיה לי קצת ממה שחסר לי למה לא, תגיד לי למה לא בשבילי וגם בשבילו יום אחד אולי אפרוש כנפיים... (וכולם עכשיו, להצטרף במקהלה ובמחיאות כפיים סוערות, כן כן, עינטוזים גם אפשרי
) יום אחד אולי אפרוש כנפיים יום אחד תראה שלא אפחד יום אחד אולי אפרוש כנפיים וזה יהיה כל כך נחמד

מצטרפת בהתלהבות אליך

שושה יקרה תודה על השיר המקסים אכן רוצה לפרוש כנפיים ולעוף אל החלום שיוגשם!

מצוטטת

New member
פם

מזמן מזמן הבאת את זה
לכאן בשרשור אחר אז הפם אנ'לא התאפקתי ניזכרת ?

מצאת לך אחת שלא זוכרת מה אכלה

לא ממש לא אבל אני בטוחה שיכולה להאמין שהבאתי כן זה אומר רומנטיקה זה אומר אהבה ויחד וזה אומר שאם יש ילד זה לא צריך ללכת לשום מקום נכון?
שום דבר לא מתקלקל או לא טורחים לקלקל אותו!

למעלה