איך באמת ליצור מציאות לגבי עבודה???

liranush39

New member
איך באמת ליצור מציאות לגבי עבודה???

אז התחלתי לעבוד אתמול... ובמקום דיי זוועתי- ראיתי איך אני חותכת משם בשנייה שיש לי עבודה נורמאלית אחרת, היום הודיעו לי שזה לא יילך- והם לא מוכנים לגייס. אחרי שעברתי 3 ריאיונות+ מכון פסיכוטכני. האמת סוג של הקלה מצד אחד- ייאוש עצום מצד שני, זה כבר המקון השני- שמקבל אותי לעבודה אחרי סידרת ריאיונות- ובסוף מחליט שלא, האבסורד הוא שאני מרגישה הקלה אחרי שזה קורה. אם למחשבות שליליות יש כזה כח- למה במחשבות חיוביות זה לא קורה כ"כ מהר...? איך עושים את זה?

בוב, ג'ון, ג'ו ויטאלי, מייקל בקווית והשאר יגי

יגידו שאת לא מספיק רוצה
למה זה קורה הפוך? גם זה, לדברי המורים, נובע בגלל שכשאת מעוצבנת, את מרגישה את הכעס בכל תא בגוף. הכעס משתלט על כל המערכת ולפי התדר שאת משדרת - את מקבלת את מה ש"ביקשת". אבל ברגע שבאותה צורה את שמחה ומאושרת ושמחה, באה בגישה חיובית ואמיתית - הדברים חומקים ממך ולא מגיעים כמעט. אז אולי עדיף להתעצבן על הכל, ולהגיד: "אני לא רוצה שאזכה במיליון דולר!!! אני לא רוצה שיהיה לי בית מפואר וגינה עם בריכה לידה!!! אני לא רוצה שיהיה לי בן זוג ראוי בחיים, ושלעולם לא יהיו לי ילדים - אני לא רוצה!!!!!!!!!!! אני לא רוצה להתקבל לעבודה טובה ומתאימה! אני לא רוצה ולא רוצה ולא רוצה את כל אלה - ואולי הלא רוצה מתוך התדר שהוא בדיוק ההפך לפי "הסוד" - יביא לך את כל אלה בברכה, ובמהירות?
זה האבסורד הכי גדול שקיים בנאמר שם.

בוא נשאיר להם לענות כשישאלו אותם

עזוב את הציניות בצד, זאת שאלה רצינית. קרוב לודאי שהעבודות האלו באו ללמד משהו.

עם הציניות שלי אפשר לחיות

אבל עם הדברים שלפעמים לא מלמדים בצורה נכונה את האנשים, קשה יותר לחיות. ואם אני משתמש בציניות, זה לא כי אני בעניין של לפגוע בגולשת שפתחה פה בשאלה. אני בטוח שהיא לא נפגעה.

לא טענתי שפגעת

אבל בעצם לא ענית, רק העברת ביקורת על המורים האלה, שאני אישית חושב שאין מה להעביר עליהם ביקורת, עד שלא היית בסמינר שלהם, ולא העמדת את השאלות שלך מולם. אני באופן כללי חושב שהם מורים טובים, אני לא חושב שהם משלים אף אחד באופן כללי, ואם היתה לי הסתיגות מיוחדת ממה שהם מלמדים או מהסוד, כנראה של הייתי משתתף בפורום, לפחות לא במת פעילות שאני משתתף.

liranush39

New member
אני חושבת שאלוהים אוהב אותי:)

בעצם- אני מבינה מה לא עושה לי טוב, אני יודעת שהעבודות האלה שאני הולכת אליהן לא ייגרמו לי טוב- כי זה לא על אותו תדר שלי... אלוהים מראה לי את הדרך- ובמילים אחרות אומר לי- הינה לירן- את רוצה משהו שלא מתאים לך- תקבלי אותו, תתנסי(כי זה מה שקרה לי שתי העבודות הקודמות, הלכתי- הייתי שבוע, או יומיים זה לא משנה- הרגשתי שזה הכי לא מתאים בעולם ובכל זאת הלכתי...) ואז פינו לי את הדרך ואמרו לי- שזה לא מסתדר- לא בגללי אלא מגורמים שלא קשורים אליי, עובדה שכשעבדתי באלביט- ונתנו לי 3 חודשים ניסיון- גם כשהיו בלאגנים בחברה- החברה לא הייתה מסכימה לשחרר אותי כ"כ מהר. כי אהבו אותי, אהבו את האנרגיות שלי, ועד היום- אנשים מתקשרים אליי מהחברה ואומרים לי שאני חסרה שם, שהאנרגיות שבי זה משהו נדיר. אז אני יודעת שכשאני אוהבת(אולי זה יישמע ילדותי, אבל כשאני אוהבת- אני נהנית ופועלת מתוך מקום אחר לחלוטין, התפוקה היא אחרת, האיכות שונה) ומה שאני לא אוהבת אני לא עושה. גם כשעבדתי בתור מזכירה באלביט- התפקיד המזכירותי לא אהבתי בכלל- אבל בגלל שישבתי בקבלה- והאנשים- שזה הדבר הכי כייף בעולם מבחינתי האנשים שכל הזמן הסתובבו, והייתה תנועה- יכולתי לעבוד בתפקיד בהנאה- קידמתי הנעתי ועשיתי כ"כ הרבה דברים בכייף.

liranush39

New member
אני לחלוטין לא מתעלמת

אני קשובה לאינטואיציות שלי ובהחלט מסכימה לקבל עזרה..

את יודעת בדיוק למה התכוונתי

לפני כמה ימים ביקשת פה עזרה מחבריי הפורום. שלחתי לך מסר ואמרתי לך שאני אשמח לעזור. וברגע שראית שאין לי שום תואר רשמי, לא שמעתי ממך יותר. אפילו לא טרחת לכתוב לי "לא תודה". פשוט התעלמת, כאילו שאני לא ראוי אפילו לתגובה. ואיך כל זה רלוונטי לעניין חיפוש העבודה שלך? תחשבי בעצמך. תחשבי איזה מסר את משדרת ליקום בזה שאת פוסלת אנשים על בסיס סמלי-סטאטוס חסרי משמעות, במקום לנסות ולהכיר אותם כבני-אדם. תחשבי מה תפיסת המציאות הזאת עושה לסיכויים שלך למצוא עבודה שאת אוהבת באמת.

liranush39

New member
אני אהיה כנה איתך- וזה לא

אני אהיה כנה איתך- וזה לא מה שאתה חושב... שלא התייחסתי כי אין לך תואר או משהו כזה- להיפך!!! אני מאוד מעריכה את הנכונות והנתינה שיש לך- וצר לי אם לא אמרתי לך או לכל הסובבים או לכל מי שהציע את עצמו. אני חושבת שטיפול זה דבר מאוד אישי- ועם כל העצות והנתינה של אנשים שהציעו את עצמם פה- והם ניפלאים ונשמות טובות אחד אחד עדיין אני במן סוג של בדיקה. אז צר לי ידידי שפגעתי בך- אבל זו ממש לא הייתה הכוונה. והמון המון תודה...

למעלה