איך את ניראת?../images/Emo3.gif
"איך את ניראת"? הוא שאל בטלפון אוי אוי אוי איך אני שונאת את השאלה הזאת לרוב אני לא עונה מה הטעם? אני שואלת אם אין לי כוונה להכיר היום,אחרי חודשים של התכתבות וכמה שיחות יפות בטלפון ניסיתי להבין את הסקרנות שלו והחלטתי לענות לו. שיט איך אני ניראת... 1.60 עניתי,טוב נו מעגלת...לא יכולתי ממש לשקר אבל זה שקר ממש פיצפוני כי זה ממש קרוב לשם מתיחה קטנה ואגיע למטר שישים. רזה צרה חטובה שזופה ישמע טוב חשבתי לעצמי בחורה בגילי שלא ניראים עליה סימני הלידה וואוו אבל להיות פיירית להגיד לא שאני רזה מידי? שאין מה לתפוס? שיש לי חזה קטן? לא מה קשור חזה קטן לתיאור? זה קשור? זה חשוב? כמובן שדילגתי... בלונדינית שיט הבלונד הזה בלונדינית צבועה יכס נישמע זול הדגשתי כמו מפגרת שזה לא בלונד כתמתם זהוב צהוב יעני סופיסטיקיידד
עשיר יותר לא? והתספורת? אה....נו שובב כזה פראי מדורג לא מוגדר אוףףף מהו מעצב שיער? להגיד לו שיש לי קעקועים? ועוד שלושה? הוא נישמע נחמד מידי לזה כבד אחר רגוע שליו זה בטח ישמע פריקי מטורף...ואז מה להמשיך לנזם הפיצי שיש לי באף שגם ככה בקושי ניראה? טוב זה לא מדוייק זה לא העגיל קטנטן זה האף הגדול הוא שאל לצבע העיניים....נו איזה צבע כבר יכול להיות לי? חום כמו של ערבים עניתי,הרגשתי כאילו איבדתי נקודה שיקפוץ לי אני רואה יותר טוב מאלה עם העיניים המדהימות הצבעוניות. את יפה? שאל חחחחח בטח יפה ציחקקתי יש לי יופי פנימי....מדהים ויש לי הוכחות אני מסתובבת קבוע עם תיק של צילומי רנטגן בפנים אך...איזה חלקים מדהימים. לא לא יפה עניתי בכנות אבל היי אני לא מכוערת מיהרתי להגיד סתם פרצוף כזה חמוד מנומש כמו של השכנה הנחמדה ממול. וכל זה....למה? הרי אני לא ניפגשת לעולם!!!!! אני
"איך את ניראת"? הוא שאל בטלפון אוי אוי אוי איך אני שונאת את השאלה הזאת לרוב אני לא עונה מה הטעם? אני שואלת אם אין לי כוונה להכיר היום,אחרי חודשים של התכתבות וכמה שיחות יפות בטלפון ניסיתי להבין את הסקרנות שלו והחלטתי לענות לו. שיט איך אני ניראת... 1.60 עניתי,טוב נו מעגלת...לא יכולתי ממש לשקר אבל זה שקר ממש פיצפוני כי זה ממש קרוב לשם מתיחה קטנה ואגיע למטר שישים. רזה צרה חטובה שזופה ישמע טוב חשבתי לעצמי בחורה בגילי שלא ניראים עליה סימני הלידה וואוו אבל להיות פיירית להגיד לא שאני רזה מידי? שאין מה לתפוס? שיש לי חזה קטן? לא מה קשור חזה קטן לתיאור? זה קשור? זה חשוב? כמובן שדילגתי... בלונדינית שיט הבלונד הזה בלונדינית צבועה יכס נישמע זול הדגשתי כמו מפגרת שזה לא בלונד כתמתם זהוב צהוב יעני סופיסטיקיידד