איך אתן ממשיכות?

תלתן79

New member
איך אתן ממשיכות?

הי בנות, שאלה של התנהלות.
בדכ כשמגיע יום בדיקת הבטא מגיע הוסת בצהריי אותו יום. ואז מתחיל המרדף לתפוס את המרפאה, להתחנן למזכירות לקבל תור כמה שיותר מהר, כי צריך פרוטוקול חדש ואישור של הקופח ומרשמים ולהתחיל להזריק.
יום הבטא השלילית והימים שאחריו מאוד קשה נפשית, שובר לרסיסים והמאבק להתחיל פשוט קשה ומקשה.
יש אפשרות לקבוע תור מראש לרופא אבל אני מרגישה שזה עושה נאחס לאחר ההחזרה, אני במאמץ אבל מנסה לשמור על אמונה תקווה ואופטימיות. וגם אני לא רוצה לקבוע תור ולבטל באותו יום, לא רוצה לתפוס תור שיכול להיות של מישהי אחרת.
אז מה עושים? מה אתן עושות?
אשמח להמלצות
תלתן

רק לגבי הנאחס

הרופא שלי חייב לי עד היום 850 ש"ח כיוון שהגעתי לקבל פרוטוקול (ושילמתי עליו ועל השאיבה וההחזרה שלא היו) כמה ימים לפני הבטא שבטח תהיה שלילית.
אז אם כבר מזל - זה עושה רק מזל טוב.
אני בעד לקבוע תור מראש. זה מסוג התורים שכיף לבטל.

מאחלת לך שבמהרה תקבעי תורים לבדיקות אחרות לגמרי,
יעל

מינה23

New member
אני קובעת בערך שבוע אחרי הבטא

במילא לא מתחילים טיפול רצוף אלא מחכים חודש

אני גרה בחו"ל, אז זה טיפה שונה.

המרפאה תמיד עובדת בלי קשר לחגים ואצלי ביום הראשון של המחזור צריכה להתקשר ולבקש שיקבעו לי בדיקת דם של הורמונים ומשם מתקדמים בתהליך לפי הנחיית הרופא ולשמחתי הם מטפלים בענייני הביטוח.
&nbsp
זה אכן מבאס להתעסק עם זה אבל לפעמים מודה שההתעסקות הזו מצילה אותי מלהישאר בתוך התסכול.
מודה שבפעמיים הראשונות זה ריסק אותי כשקיבלתי מחזור או כשהייתה בטא שלילי, ממש ריסק אותי פיזית ברמה שהייתי חולה. לאט לאט מתחילה להתרגל לשליליים. היום המחזור שקיבלתי אפילו לא גרם לי לבכי. פשוט התרגלתי

&nbsp
&nbsp

acka

New member
סיפור הפוך

אני מאמינה גדולה במרפי - אז לקבוע תור מיותר נראה לי לגמרי כמו מרפי.
בטיפול המנצח שלי היו לי כאלו כאבי מחזור כמה ימים לפני הבטא שהתקשרתי לקבוע תור ליום הבטא לפרוטוקול חדש.
תאמיני לי שמאוד שמחתי לגלות את הבטא החיובית ולוותר על התור.
&nbsp
דרך אגב חודש קודם היו חגים והבטא נדחתה אז באמת יצא לי לשלב ישירות בטא ובדיקות יום 2 של המחזור.
אז מאוד עזר שכבר היה לי תור לפרוטוקול באותו היום.

טוליתי

New member
הניסיון להיאחז בדברים לא הגיוניים

כל כך מובן. הטיפולים האלה ממחישים עד כמה אין שליטה, עד שנראה לנו שניתן לשנות את המציאות אם נקבע/לא נקבע תור.
אצלי זה הידרדר עד למצב שיש בגדים שאסור לי ללבוש כי קיבלתי בשורות רעות כשלבשתי אותם.
&nbsp
אני חושבת שאוליי המחשבה שהדברים אינם תלויים בנו יכולה להרגיע אותנו מלהיכנס לדילמות שכאלה.

נונו2014

New member
טוניקה אפורה וגרביון בורדו ..לא אוהבת אפור ובכל זאת קניתי

פעם ראשונה לבשתי ביום שהבטא לא הכפילה ...
אחרי שבועיים לבשתי כי בא לי ...הכיוון היה שופינג מטורף לשכוח מהכל ...המציאות הייתה צרחות במיון..
אתמול זרקתי ...
אם זה קשור בתודעה לנחס ...זה יזמן נחס כל הזמן.

ginger lemon

New member
בעלי היום בבוקר..

אולי אם ניתן ליונים לבנות קן ולהטיל ביצים, אז יהיה לנו מזל בטיפולי פוריות.

חמוד מצידו, אבל אני מעדיפה שהיונים תמצאנה חלון אחר ולא את זה של המטבח שלנו (אם כבר היה קן לא הייתי מבריחה אותן, אבל בינתיים עוד אין).

פזית66

New member
גם אצלי...

מאז שעברנו לגור בדירה הנוכחית אני רואה כל יום חתולה שגרה אצלנו בחצר. היא נראית בסדר אבל רעבה, והיה לי לא נעים עם זה. בחודש של הטיפול המוצלח התחלתי מדי כמה ימים לתת לה אוכל. מאז הבטא החיובית אני מאכילה אותה וכל חתול אחר שמגיע לחצר כל יום, כי איכשהו התקבע לי בראש שבזכות זה ההריון ממשיך. וברגיל אני בן אדם מאוד רציונלי...

Rמחכה7

New member
למחשבות שלנו אין שום קשר למציאות אבל בפרקטיקה..

אני תמיד דואגת שתהיה לי הפניה לב. דם וא.ס. בתוקף (שומרת מהטיפולים הקודמים)
כך שברגע שאני מקבלת מחזור אני עושה בדיקות ושולחת את התוצאות לרופא
&nbsp
האמת היא שאני בדר"כ עושה חודש הפסקה כך שיש לי זמן
ובנוסף, הרופאים שעבדתי איתם היו מוכנים לכך שברגע שאני מקבלת מחזור, אני מעדכנת אותם וממשיכים במסלול...
&nbsp
אבל כל רופא וההתנהלות שלו

למעלה