איך אתן בניחושים?

איך אתן בניחושים?

אז ככה , חברה שלי / אקסית שלי , לא בדיוק ברור מה זה חושבת שאני יודעת ניחושים הסבר- נגיד שהיא מתקשרת , ואני בסלון , אני צריכה לנחש שהיא רוצה שאני אלך הצידה לחדר כי היא לא שומעת טוב. רק לנחש . ואני שומעת מעולה אז אין לי סיבה לזוז מהסרט שאני צופה בו. רק מתוך ניחושים . הצלחתי לנחש?? צדקתם - לא לא הצלחתי. ועוד אלף ואחת סיבות כאלה. פרט חשוב ששחכתי לצין . כל פעם שלא מצליחים לנחש מפסידים במשחק . הפסד= ריב מטורף על חוסר הצלחה בניחוש. הגיוני?????? או שרק אני חושבת שזה הדבר הכי מטומטם בעולם שיש?

mymusic2010

New member
לא מנחשים, מדברים

גם לאלו, שיש להן יכולות על, זה לא תמיד עובד. בנוסף אבל, אם הצד השני מרגיש צורך ש"תנחשי" משהו, אולי זה זמן טוב ליזום התעניינות מפורשת. אם ישנה כזאת, כמובן.

pizi33

New member
אני גרועה בניחושים

אבל את החברות שלי אני כבר מכירה. אז ששיחה מתחילה לזרום בכיוון שלא נראה לי אני אומרת לה "את יודעת מה, אני חושבת שאת חושבת שאני צריכה... ותמיד הולכת ליד ולא בדיוק, ובכך נוטלת את העוקץ מהמשחק הזה". אבל זה בהחלט משחק מעצבן. אם מישהו אומר לי "תנחשי מה קניתי לבן שלי ליום ההולדת?" אז זה יכול להיות נחמד. אבל אם מישהו מתקשר אליי ורוצה 100% תשומת לב ואני כרגע רואה סרט, אז או שהוא ינחש שאני רואה סרט ו100% תשומת לב הוא לא יקבל. או שאני אנחש שהוא רוצה 100% תשומת לב ואוותר על הסרט. אם הוא לא אומר שלא יתפלא שהוא מקבל אחוז מסויים מתשומת הלב שלי אבל לא 100%.

למעלה