איך אתם..

roy net

New member
אני מצטער שאני מציק לך עם זה

אבל החישובים שלך עדיין לא ניראים לי הגיוניים.... כשהיית בת 11 קנית את ה-EP של מיוז? כי אם כן אז מגניב....

L A D Y B U G 2

New member
חחח

איזה מצחיקים שניכם... חמודים! בכל מקרה, אני ממש לא זוכרת מתי התחלתי עם מיוז... אבל זה היה ממש מזמן וכן הייתי בגיל 11 או 12... גם בגיל כזה נדפקים!

roy net

New member
../images/Emo140.gif

לא היו לי כוונות רעות... השירשור הזה לא כזה חשוב בעיני.... גם ככה אני חושב שזה לא משנה מתי כל אחד התחיל כי בשלב מסוים מיוז ישתלטו על המוחות של כולנו...

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo24.gif

אני יודעת שהכל לטובה
ומה רע בהשתלטות מיוז על העולם?

Runt

New member
אמרו לי להקשיב למיוז

אז נכנסתי לחנות דיסקים וקניתי את שואוביז מבלי לדעת מי הם מה הם וכמה הם. והתאהבתי :]

Djerry

New member
טוב אז ככה

הפעם הראשונה שראיתי אותם זה היה בקליפ של BLISS ולא ממש אהבתי אותו (כי הייתי ילדה קטנה ששומעת בריטני ספירס...) עבר קצת זמן ושמעתי את feeling good בפרסומת של הוט והתחלתי לברר מי הם, אבל לצערי לא מצאתי. עבר עוד קצת זמן וראיתי בMTV את Stockholm Syndrome והתאהבתי, ואז גיליתי שלאח שלי יש את כל הדיסקים שלהם.

נמנמ...

ב2003, השתמשתי בתוכנה כזאת של YAHOO שנקראה LAUNCH MUSIC... בכל מקרה, בתוכנה הזאת (אני די בטוח שחלק מכירים) אתה לוחץ על קליפ מסויים ואז זה מביא לך קליפים של להקות בסגנון. אז התסכלתי ואז היה את הקליפ של TIME IS RUNNING OUT. ממש אהבתי. הורדתי אותו ואת HYSTERIA. שנים שהיה לי רק את שניהם באם פי ולמרות שאלה היו 2 השירים שהכי אהבתי מבין כל השירים של כל הלהקות שהיו לי, עדיין התעצלתי להוריד עוד. הכרתי פה ושם עוד שירים אבל לא התעמקתי. ואז הצטרפתי לפורום הזה... בעקבות האלבום החדש (STARLIGHT ושות') ןלירון הכריחה אותי להשיג את האלבומים שלהם... השגתי ומאז אני התאהבתי ומכור לכל שיר ושיר.

כבר 5 שנים שאני מאוהבת בהם,

מאז שחברה השמיעה לי לראשונה את Plug in baby ו-Time is running out וכמובן שהתאהבתי מייד
אה, ולא ידעתי שיש לקליפ של Time is running out שתי גרסאות
אני מכירה רק את הגרסה עם הכוסיות והשולחן והדפים שעפים והאור הכחול חח

אממ לא..

אני חושבת שהיה שם דשא כזה וירוק. או שאני ממש טועה עקב כך שהדחקתי את שנות החטיבה וכך גם כל הזיכרון של מה שראיתי אז נמחק יחד עם השאר והמוח שלי יצר זכרונות לא קיימים משלו. די. אני פילוסופית מדי בלילה. חייבת לשתוק

למעלה