איך אתם..

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| נמממ...

הכל התחיל כשהתחלתי להתאהב ברדיוהד :) חברה שהכירה לי שירים של רדיוהד ברצינות אמרה לי "אם את אוהבת את רדיוהד אז תאהבי גם את מיוז" ושלחה לי את Hysteria ואת Time is running out ואהבתי כל כך
אחרי זה שמעתי עוד כמה שירים והרגשתי שהם משחזרים את עצמם אז הפסקתי להקשיב ואחרי כמה חודשים הקשבתי להם שוב [אין לי מושג למה XD השירים פשוט ביקשו ממני להקשיב להם...] והתאהבתי

בוואלה רדיו

התחנה של שרון חזיז חחח נכנסתי בשביל שריל קראו ושמעתי בדרך את מיוז והתאהבתי בהם!!!! http://music.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=thechannels&fp=4&page=1

ניראה לי מ-hysteria

אולי בגלל זה זה השיר שאני הכי אוהבת . כי בזכותו הכרתי את מיוז

GoOtZi

New member
אממ ../images/Emo13.gif

זה התחיל בגלל בנדוד שלי (AKA ברק). הוא הכיר לי אותם, ובהתחלה גם לא שמעתי אותם כל כך הרבה, אבל הוא צרב לי דיסקים ושלח לי שירים עד שלא יכולתי לא להתאהב
הרגע הספיציפי שזה קרה היה כששמעתי את פלאג אין והייתי במצברוח חרא (בלשון שמעטה) והשיר הזה פשוט הציל אותי :] משם זה המשיך בחרישה של שואוביז ואוריג'ן וכניסה לשוק מהגאונות המטורפת שלהם
אהבת חיי זאת לא מילה

Tommy The Cat

New member
מהתחלה אני חושב

איך שShowbiz הגיע לארץ ואחי הגדול קנה אותו נדלקתי. או משו כזה

כששמעתי את Bliss פעם ראשונה בMTV.

זו היתה אהבה ממבט ראשון. אחרי שחרשתי כהוגן על Origin of symmetry המעולה גיליתי שזה לא הדיסק הראשון שהם הוציאו. מייד קניתי גם את Showbiz ואח"כ גם את Hullabaloo (שדרך אגב, בתקופה ההיא למצוא אותו בארץ היה קרוב למשימה בלתי אפשרית).

למעלה