איך אתם מתמודדים?

subotaj

New member
איך אתם מתמודדים?

בתור אחד שבאוסף שלו יש כ-1500 אלבומים.. מן הסתם רובם ב-MP3/APE/MPC/FLAC ומסודרים לפי קטגוריות.. יוצא הרבה פעמים שאני נתקע על דיסק אחד.. ומזניח 1499 אחרים.. איך אתם בכלל מתמודדים עם כמות עצומה כזאת?

להתמודד?

לדעתי אם אתה נהנה מלשמוע את אותו אלבום אחד כל החיים שלך אז אין שום סיבה למה לא . אתה הרי אמור להנות מהמוזיקה וזה לא משנה מה גורם לה אלבום אחד ברצף או אלבמים מגוונים. וסתם ככה, בוא נגיד שאני לא מכיר אפילו 50 אחוזים מהמוזיקה שיש לי על המחשב אז אני מבין למה אתה מתכוון, אבל עצם התחושה הזו שיש למוזיקה שאני לו מכיר פור עלי עושה לי הכי טוב שיש

LEATHER REBEL

New member
לא בטוח לגבי התשובה

פעם פעם פעם, כל אלבום שאני לא מכיר ושהיתה לי תחושה שאני צריך להכיר אותו, גרם לי התרגשות עצומה. היום, אחרי קצת יותר מעשור, יש פחות זמן לשמוע מוסיקה, ולכן די טבעי ש"נתקעים" לעיתים על אלבום מסוים למשך יותר זמן מאשר מוקדש לאחרים. מכיוון שכיום, בניגוד לעבר, ברור לי שאינני עורך תחרות עם איש, אני אישית לוקח את הזמן כשמדובר בדברים שאני לא מכיר. אין סיבה "לדחוס".

subotaj

New member
אנחנו פחות או יותר זהים,

גם אני כבר לא ילד קטן, וגם הזמן למוסיקה פוחת עם השנים עקב העיסוקים הרבים. הבעיה היא שיש לי יותר מדי דיסקים. וקצת זמן. אני לא ממהר לשום מקום אבל מרגיש בפנים איזושהי הרגשה של פספוס.. אולי מתוך כל הדיסקים יש 15 דיסקים שאני מאזין להם קבוע, ופשוט לא מוצא זמן ורצון להחליף אותם בדיסקים אחרים
מקווה שהסברתי את עצמי קצת יותר טוב.

LEATHER REBEL

New member
אצלי זה קצת יותר מ 15

אבל אני לא בטוח אם ההגדרה "שומע אותם קבוע" היא מדוייקת. מה שבטוח, כמעט שלא משעמם לי.

AeroTom

New member
זה תמיד תקופות וסבבים

אצלי יש כרגע בין 300 ל-400 הוצאות ואלבומי מוזיקה לסוגיהם (הכל מקורי כמובן על דיסקים\תקליטים\קלטות טייפ גם, אני לא מוריד מוזיקה ולא שומע מוזיקה על המחשב). אז כמובן כשיש אלבום חדש אז חורשים עליו בדרך כלל כמה וכמה פעמים. אבל מה שטוב זה שתמיד באוסף (של כל אחד מאיתנו כאן מניח) יהיו קבוצת אלבומים שלא שמעת הרבה זמן. אז תמיד בסבב הגדול של האלבומים יהיו אמנים ואלבומים שבא לך מאוד לשמוע, אז מכניסים. אצלי בדרך כלל זה מגיע עם חשק לאמנים, אז כשהרבה זמן לא שמעתי אמן\להקה אני שם ככה ברצף או בכמה ימים את כל האלבומים שיש לי שלהם. זה תמיד כיף לחזור ולהיזכר באלבומים טובים שאתה אוהב. ותמיד טוב שהם שם כשמגיע לך החשק לשמוע אותם או שעבר הרבה זמן. ואני לא מזכיר כמובן את החשק הבלתי מוסבר שתוקף אותך פתאום לאיזה אלבום. אז מיד שומעים אותו. זה גם תמיד קורה.

melancholy man

New member
מי מתמודד?

תמיד יש תחושה של החמצה, תמיד את האלבומים שעומדים בפינה במדף, התקליטים שמתחבאים בתוך הארון, הקבצים שנשארו זנוחים בתיקיה ששחכתי שפתחתי כבר, תמיד יש את אלה, שהיו פעם ונעלמו, תמיד יש את התחושה של הרימאסטר שעוד לא שמעתי, אם הייתי מצליח להתמודד, כנראה לא היו לי כ"כ הרבה אלבומים... ביננו, יש לי מספיק מוסיקה טובה בשביל להחזיק חיים שלמים, אבל אני לא מצליח להתמודד, אז תמיד צריך עוד איזה משהו, עוד בוקסה, עוד רימאסטר, עוד איזה אוסף מבלוג, עוד משהו... אם זה לא היה, עוד חס וחלילה הייתי נורמאלי

Anuerysm

New member
לי אין רשימה סופר גדולה, כ2000 שירי

ם אבל אנלא חושב שצריך להתמודד, סך הכל אני חושב שיותר מחודשיים לא הקשבתי לפינק פלויד, בכל זאת הם הלהקה האהובה עלי וכשיבוא החשק לשיר ספציפי אני יודע שהוא יהיה שם

giba70

New member
לי לא יוצא שאני נתקע על אלבום אחד

לפעמים אני שומע אלבום אחד יותר מאשר אחרים, אבל זה רק בגלל שהוא חדש אצלי וזה אף פעם לא בלוּפּ. מה שכן, אני מניח שיש אלבומים שלא שמעתי כבר כמה שנים, וחלק מהם גם לא כל כך בא לי, או בגלל שהטעם שלי מעט השתנה או בגלל שמהתחלה הם היו בגדר הימור, והסתבר שההימור לא ממש הצליח...

למעלה