איך אתם מרגישים בחום?

איך אתם מרגישים בחום?

יש לי הרגשה שבגלל הזיעה המכשירים מתרטבים ואז אני מבינה פחות דיבור. זה יכול להיות? יש משהו לעשות נגד זה?

noboya

New member
יש פתרון לטווח ארוך לא יודע על קצר

יש מן קופסה שמלאה בכדורים בצבע מסויים (זכור לי כחול) שהם סופגי לחות ושמים את המכשירים בקופסה בלילה וזה מונע חלודה. אני לא יודע על פתרון אחר...

רונה140

New member
כמו שרשמו בהודעה לפני אפשר להשתמש לטווח ארוך

בכדורים סופחי לחות או בכרית ייבוש למכשירים עצמם. אם יש לחות בצינורית ולא שומעים טוב, אני לוקחת איתי מפוח קטן לניקוי הצינורית והאוזניה עצמה מלחות. לפעמים רק לנגב את האוזניה עצמה והאוזן בטישו עוזר. תלוי כמה חם...

איפה קונים את המפוח, כדורים סופגי לחות וכרית?

סליחה על הבורות. אבל אני מודה על העזרה!!

רונה140

New member
בעיקרון אפשר בכל מכון שמיעה לקנות

לי יצא לקנות כרית ייבוש ומפוח קטן לייבוש מהלחות באוזנייה ב"הדים". בדרך כלל אני קונה שם גם טבליות ניקוי לאוזנייה. ראיתי בדיוק אתמול של"שטיינר" יש אתר לקניית מוצרים בדואר, גם של אביזרי עזר וגם של הגיינה ותחזוקה למכשיר השמיעה. המחירים לא זולים, אבל סבירים אני חושבת יחסית לשוק הזה.

bni7

New member
יש גם כיסוי מגן של מכשיר שמיעה הסופג את זיעה.

bni7

New member
לא בכל מכון יש כיסוי...

ישנו מכון נדמה לי אחד שמשווק עם כיסוי העשוי מסיליקון.הדגם הזה אינו כ"כ מוצלח,מסיבות שאינן ידועות לי. אם משתמשים במתקן לייבוש,זה מעולים,השאלה איך ניתן למנוע פגיעה במכשירי שמיעה ע"י לחות וזיעה...ועוד במרכז לחות גבוהה וזיעה מוגברת,זה מה שקורה לי רבות,אז אני משתמש בכיסוי מבד הייחודי שסופג את זיעה למשך כ- 8-9 שעות. שאני מגיע לבית,מוריד את כיסוי ומכבס במשך חצי דקה(להוריד ליכלוך המצטבר מאבק וזיעה),מייבש את כיסוי ותוך כחצי שעה מוכן לשימוש חוזר,ובמקביל אפשר לייבש את מכשיר במתקן,בהתאם לצורך. בן ציון חן

rikaaa

New member
קנית ספוגים שיספגו לחות

אתמול נאמר לי במכון השמיעה של מד אל שיש להשיג כריות אלו בכל מכון שמיעה. זו לא בעיה כלל

זהבית135

New member
נכון, הלחות משפיעה על תפקוד המכשיר

אפשר לייבשו עם טבלית ייבוש ואפש גם לקחתו ולנקותו גם במעבדה של מכון השמיעה או של היבואן .

למעלה