איך אתם מצליחים לשמור על נקיון

איך אתם מצליחים לשמור על נקיון

הלמטה של הכלוב. המקום בו היא אוכלת ועושה צרכים. את האוכל היא מפזרת, את החול הגבישי היא גם מפזרת, נהייה בלגאן שם, וכל הזמן מוצאת את עצמי מנקה ומפרידה בין האוכל לחול. רוצה לשים לה שטיחון, אבל מבינה שזה יסריח יותר. מה עושים??? חבל שאין לי מצלמה, הייתי מצלמת אותה, כזאת מתוקה, והאמת, אחרי שהסברתם לי שהקפיצות האלה זה משחק, הכל נהיה יותר פשוט, היא פשוט מדליקה, עכשיו משוחררת באיזור הסלון והמטבח, מנסה לגנוב כל מיני דברים, והיא פשוט מגניבהההההההההההההההההההההההההה.

skarlet ohara

New member
אוכל בקומה העליונה בכלי עמוק

שם הוא ישן. צרכים בלבד למטה בארגז חול. אצלי זה מגש אז הוא נשלף ופעם בשבוע אני מנקה את המגש. אני ממליצה לצלם.... זה יעזור לנו מאד. דקה וחצי ואני אצלם את הכלוב שלי. אל תשימי שטיחון, שימי סמרטוט/ חולצה ישנה. אולי זה ימנע ממנה.

וואלה, איך לא חשבתי על זה?

וכשאני מעבירה את האוכל שלה למעלה, היא תמצא כבר לבד? או שאני צריכה "להראות" לה את המיקום החדש? מה הסמרטוט או החולצה ימנעו ממנה?

skarlet ohara

New member
היא תמצא את האוכל... תאמיני לי

אולי אם יהיה שם סמרטוט היא תמנע מלשפוך דברים החוצה. הם לא ממש אוהבים ללכלך, ואם יש לה גם ארגז חול מחוץ לכלוב וגם בו היא פושעת, תענישי אותה, ככה היא תבין שארגזי חול זה לא משחק.

העניין הוא שאת הקופסא עם החול

היא מזיזה (עוד לא קשרתי את הקופסא) ואז יודעת לכוון בדיוק לפינה הכי הכי פינתית שם, לא לפני שהעיפה את החול לכל עבר (אני משתמשת בגבישי הקריסטל) טוב, עכשיו מזל ישנה, מחר בבוקר אסדר כמו שהסברת לי אוףףףףףףףף בסופו של דבר אני עוד אצליח ללמוד על החמוסים האלה

skarlet ohara

New member
אני אוהבת לענות לך... זה מאלץ אותי

להשקיע, ולצלם ולהסביר. כי גם אני חדשה בעסק של החמוסים ואני מבינה את רגעי היאוש הקטנים האלה. אבל זה שווה את הכל. מוסי אצלי כבר חודשיים ועדיין לא סיימתי להנדס את החדר לכבודו. ועכשיו מתחיל החורף עם בעיות חורף קטנות (מוסי חובב גרביים, חימום שהוא לא אוהב וכו'...). אבל... כמו שאת ראית עם מזל..... הבידור והאהבה (שתגיע), שווים את זה. היום מוסי ואני היינו בחוץ על הדשא והוא רץ אלי כל פעם שסימנתי לו עם הרעשן (בקבוק עם אורז). התמוגגתי מאושר... :)

skarlet ohara

New member
כלוב למעלה משמאל

הערסל של מוסי. (למי שיש תלונות על הערסל- שיקנה לי אחד. אני אתן את הכתובת למשלוח!) יהיה טוב.... ומוסי אוהב אותו!

WTR

New member
אז ככה

קודם כל, היא גורה. היא תשתולל המון בזמן הקרוב ועוד חודשיים ככה, עם חינוך נכון, הכל יעבור לה והיא תהיה מלאכית. איך לשמור על ניקיון? פשוט לכבס מדי שבוע את המצעים, ולהוציא מהחול את השתן והצואה. את שאריות השתן מערבבים עם שאר החול והנה לנו חול נקי. אולי הארגז חול לא עמוק מספיק בשבילה ובגלל זה היא מפזרת הרבה. אם היא מפזרת ממש מעט בכל פעם, אז אין מה לעשות עם זה. הם מפזרים מעט כשהוא יוצאים ממנו. אפשר לשים משטח ביציאה מהארגז כדי שהכל יעוף עליו. שימי את האוכל בקומה אחת והחול בקומה אחרת. קערה טובה לאוכל היא קערת נירוסטה שמעוצבת כך שלא ניתן להפוך אותה (מצורפת תמונה), או קערה שמתחברת לסורגי הכלוב וככה אי אפשר להפוך. שטיחון זה בסדר גמור לשים, רק שזה עוד משהו לכבס... כמו כן, אם את מתלוננת כל כך הרבה על סירחון, כדאי לקנות בושם לחיות קטנות.

אהאהאהא

שמעתי בושם לחיות קטנות ? מזה? איפה משיגים את זה? וכמה זה עולה ? כי השמן סומסום הזה יותר מסריח ממנה !

Sweet Fantasy

New member
בחנות חיות

יש בושם לכלבים וחתולים זה בקבוקון קטן כזה (מה שאני מכירה)

למעלה