איך אתם מכירים?

aviner007

New member
איך אתם מכירים?

שלום לחברי הפורום היקרים

תקופה די ארוכה של חיים לא הייתי מעורב בחיי הקהילה ההומולסבית. בעשור האחרון חזרתי בתשובה. כך שלמרות היותי הומו מחוץ לארון (מאז גיל 17), ויתרתי (בחסדי ה' יחסית בקלות) על התחום הזה בחיי לטובת החיפוש הרוחני וההתפתחות האישית, שללא ספק היו מאד משמעותיים עבורי.

לאחרונה נושא הזוגיות עלה על הפרק, (אני בן 35 עוד מעט) יותר נכון איכשהו העדר של זוגיות בחיי התחיל לאותת סימני קריאה, כך שבעקבות האיתותים האלו העלתי בפני עצמי סימני שאלה לגבי מה אני עושה עם עצמי עכשיו?

התשובה שנבעה מתוכי ודי מצאה חן בעיניי, בגלל היותה כנה ופשוטה - שאני מאמין בחשיבות לא לעגל פינות מבחינה הלכתית, יחד עם זאת, שם דגש כרגע על משמעות, שמחה וחדוות חיים כפי שהם.

חיי רוח היהודיים מהווים עבורי מהות, אמת ותופסים חלק ניכר בחיי. עד לא מזמן למדתי חצי יום בישיבה, לימודי קבלה שהתחילו עוד בתחילת דרכי, לימודי תורה באופן כללי, תפילות, חגים ועוד שגורים ביומיום שלי ואני אוהב את זה. יחד עם זאת, איכשהו חיי זוגיות עם גבר מרגישים לי כרגע משמעותיים יותר, כנראה בזכות המשיכה המינית החזקה שיש לי לבנים.

לאחרונה, עשיתי חיפוש באינטרנט, והתפלאתי להיות נוכח לכך שהנושא ההומולסבי ההתפתח כל כך. וגם השילוב בין דת ונטייה מינית, מסתבר, תופס רזוננס משמעותי בציבור הכללי בזכות הפעילות של הארגונים הרבים שקמו בארץ.

שאלתי כרגע אליכם, איך אתם מכירים היום? לפי תגובות בפורום חלק מכם מצליחים לנהל חיי זוגיות שאיפשהו התחילו. מה הייתם ממליצים לי לעשות בעניין?

תודה וה' ישמור אותכם

אריאל

בוא למפגשים, פרסם באתרי הכרות,

חפש כאן.
אלו אפשרויות להכרות הומו דתי, או הומו חילוני שירצה לחיות איתך.

מפגשי הפורום הזה, הו"ד, חברותא

אם תירשם לחברותא, תקבל הודעות במייל. המפגשים האחרים מוזכרים כאן בפורום

wowowoo

New member
בארור! את בן הזוג שלי מצאתי שם! למרות ש

זה אתר נורא שואב, ממכר ועלול להפיל אותך למקומות שלא תרצה להיות בהם
(משום מה נראה לי שכאן תמצא...)

עם כל החסרונות, אטרף המקום הסואן ביותר

שם תמצא מועמדים מכל הסוגים, הגילים, העדות , דרגות הדתיות, הטיפוסים האפשריים.

רעה חולה, אבל אין בעלת פוטנציאל היכרות גדול

יש שם את כל הזוהמה שתעלה על דעתך ויותר (אנשים הצליחו להפתיע אותי).
אם תקבע לך גבולות ברורים ותבחן 100 פעם (טוב קצת נסחפתי) כרטיס פוטנציאלי, בהחלט תוכל למצוא אנשים נורמליים. כל מילה יכולה לתת לך מידע על הבן אדם (עצבני, טיפש, נרקסיסט, סטוציונר, שתלטן, יהיר, אלים, תלותי, בליין וכד') ואם הוא מתאים למה שאתה מחפש.

Siberian tiger1

New member
אטרף איום ונורא

שים לב:
http://www.mako.co.il/pride-sex-and-love/ziona-patriot/Article-175d85fe7086231006.htm&Partner=Shlif

תרבות תאוות הבשרים שולטת שם. השאלות הראשונות הן
"אק או פס" אני אפילו לא יודע מה זה למען ה'.
הבנתי שכולם שם מחפשים סקס.
יש כאלה שפשוט מתביישים בזה אז מנסים לתת נפח מהצד.
יש שפשוט רוצים את הסקס שלהם עם ערך מוסף.
אבל אין שם אנשים שהסקס הוא הערך המוסף בשבילהם.
הסקס שולטטטטטט!

זה דיי מחרפן. אני אקשניסט במיטה אבל לא מסוגל להכניס אליה זרים שפגשתי פעם ראשונה היום.
איזה גורל אכזר!

aviner007

New member
יש מקומות שתשקלו לא ללכת?

מטעמי כשרות, או שמירת שבת?
איפה תעדיפו להפגש?

Siberian tiger1

New member
ברור.

יש לי חברים חילוניים שעשו על האש ונורא דאגו שאני אהיה ואפילו לקחו אותי והחזירו אותי. אנחנו חבורה מאוד מגובשת שהיכרנו באיזו מסגרת.
הם נורא השתדלו וקנו את הבשר שלהם בבני ברק בשבילי.
אם כי הם לא ידעו שגם בבני ברק מוכרים בשר לא גלאט
כך שהסתדרתי עם פיתה עם חומוס. קצת וודקה ואתה שוכח מכל הבשר...
אני גם סתם ככה לא חובב בשר כך שזה לא היה בשבילי ביג דיל.

אפשר אבל למצוא מקומות כשרים בתל אביב. אגב יש פיצריה כשרה למהדרין בכיכר דיזינגוף. אכלתי שם פעם ב4 לפנות בוקר בלילה קסום כמו שרק תל אביב מסוגלת להציע.

הפואנטה היא החברים איתם אתה מסתובב. האם הם מספיק דת-פרנדלי כדי ללכת עם "השטויות האלה"...

למעלה