לא עשינו כלום כמעט במשך החצי שנה הזו שלמדנו כביכול..היו בערך 5 שיעורים.. אולי לנסות לקרוא אם המורה הכתיבה משהו למחברת, אבל לא יותר מזה.. אם את ממש רוצה ללמוד את יכולה לנסות לכתוב חיבורים, אבל לא נראה לי שמישהו הולך לעשות את זה.. יש לי הרגשה שהרבה מהשכבה הולכים להיכשל במקצוע המטופש
מדוע לפני המתכונת בתנ"ך קיבלנו יום חופש ולא למדנו אחרי, ואילו למתכונת הזו, לא מקבלים יום חופש ולא משוחררים הביתה בסוף. למה לא יותר פשוט לעשות כמו בשנים קודמות; יש מתכונת? יום חופש לפני ואין לימודים לפני אבל יש אחרי. יש בגרות? יומיים חופש, לא לומדים ופני ולא אחרי. בלי הפליה של מקצוע זה או אחר. כך לא יהיה על מה להתווכח עם המנהלה, יהיה סדר בבלאגן. כי יש מסגרת ברורה.
לא בתיאוריה. כי בתכלס, כל מבחן שואלים: "יש לימודים אין לימודים?" יש באלגן ענק, ואנחנו נשארים תוהים. סתם. אפשר למנוע הרבה הברזות ופסילות כשיש חוקיות בנושא הזה.
היום הלכנו כמה אנשים לרונן..לנסות להסביר לו שעדיף שלא תהיה לפחות שעת 0 לפני...אבל כמובן שבסוף יש.. בעעעעע..ברכה דיברה איתו בטלפון גם באותו זמן ואמרה לו שלא יבטל לנו את השיעור... עכשיו השאלה... אתם מתכוונים לבוא לשיעור??
אבל א. זה רק הבעה.. שעה של כתיבה יצירתית, ושעתיים הפסקה ב. זה מתמטיקה, ואנלא מבינה כלום. עוד שיעור לא יהרוג אותי. אוי.. למי יש קלקר ודוקים להביא לי לשיעור הנדסה מרחבית?
אני מקווה בשבילך שלא השארת את כל המילים הלועזיות כמו שהן. הם מורידים טונות של נקודות על מילים לועזיות בחיבור, אם אתה מכניס יותר מדי כאלה למשפט אחד בלי למצוא להן חלופה עברית. קטנוני ומעצבן ככל שזה לא יהיה - זה המצב. גם אם המילים נכונות מבחינת התוכן - הניסוח יכול להרוג. השמר לך... מואהאהאהאההה!