איך אתם לומדים להבעה?

v i o L e T

New member
איך אתם לומדים להבעה?

תנו טיפים

maiii c

New member
לא נראה לי שיש ממש איך ללמוד..

לא עשינו כלום כמעט במשך החצי שנה הזו שלמדנו כביכול..היו בערך 5 שיעורים.. אולי לנסות לקרוא אם המורה הכתיבה משהו למחברת, אבל לא יותר מזה.. אם את ממש רוצה ללמוד את יכולה לנסות לכתוב חיבורים, אבל לא נראה לי שמישהו הולך לעשות את זה.. יש לי הרגשה שהרבה מהשכבה הולכים להיכשל במקצוע המטופש

Ms UnderstOod

New member
טוב, סך הכל..

..אנחנו השכבה הכי גרועה שהביצפר הזה רעה מעולם, מסתבר :)

glebRa

New member
הדבר היחידי שמפריע לי זה שאין סדר.

מדוע לפני המתכונת בתנ"ך קיבלנו יום חופש ולא למדנו אחרי, ואילו למתכונת הזו, לא מקבלים יום חופש ולא משוחררים הביתה בסוף. למה לא יותר פשוט לעשות כמו בשנים קודמות; יש מתכונת? יום חופש לפני ואין לימודים לפני אבל יש אחרי. יש בגרות? יומיים חופש, לא לומדים ופני ולא אחרי. בלי הפליה של מקצוע זה או אחר. כך לא יהיה על מה להתווכח עם המנהלה, יהיה סדר בבלאגן. כי יש מסגרת ברורה.

v i o L e T

New member
כי יש מקצועות שלא מקבלים יום חופש

לפני מתכונת. בתכלס, זה הגיוני כי אין איזה חומר היסטרי שצריך ללמוד לפני מבחן בהבעה.

glebRa

New member
נכון. אבל זה יוצר בלבול ובאלגן.

לא בתיאוריה. כי בתכלס, כל מבחן שואלים: "יש לימודים אין לימודים?" יש באלגן ענק, ואנחנו נשארים תוהים. סתם. אפשר למנוע הרבה הברזות ופסילות כשיש חוקיות בנושא הזה.

v i o L e T

New member
ועוד משהו.. למי יש את המבנה

של חיבור תגובה וחיבור חיווי? השוואתי עם דלית שלומדת עם מורה אחרת , וזה היה שונה. ויהיה חיבור מעורב?

Mooa-Numi

New member
מישהו יכול לכתוב

את כל סוגי החיבורים וכל סוגי המבנים?

למי שיש מחר שעת 0 מתמטיקה..

היום הלכנו כמה אנשים לרונן..לנסות להסביר לו שעדיף שלא תהיה לפחות שעת 0 לפני...אבל כמובן שבסוף יש.. בעעעעע..ברכה דיברה איתו בטלפון גם באותו זמן ואמרה לו שלא יבטל לנו את השיעור... עכשיו השאלה... אתם מתכוונים לבוא לשיעור??

Ms UnderstOod

New member
אנלא רוצה להיות מניאקית חרשנית

אבל א. זה רק הבעה.. שעה של כתיבה יצירתית, ושעתיים הפסקה ב. זה מתמטיקה, ואנלא מבינה כלום. עוד שיעור לא יהרוג אותי. אוי.. למי יש קלקר ודוקים להביא לי לשיעור הנדסה מרחבית?

Ms UnderstOod

New member
חחחח זה דרש זיוני שכל

לעזאזל, "השפה של הנוער באינטרנט היא שפה לא נכונה מבחינה תחבירית"?! חחחחח היה כיף

מסתבר

New member
את בכלל לא מבינה את הרמות שאליהן

הגעתי... בסיכום שלי קישרתי את האבולוציה של השפה כחלק בלתי נפרד מהאבולוציה האנושית והצעידה לקראת תודעה קולקטיבית. ניצחתי?

הדרדרית

New member
כפרע...

אני מקווה בשבילך שלא השארת את כל המילים הלועזיות כמו שהן. הם מורידים טונות של נקודות על מילים לועזיות בחיבור, אם אתה מכניס יותר מדי כאלה למשפט אחד בלי למצוא להן חלופה עברית. קטנוני ומעצבן ככל שזה לא יהיה - זה המצב. גם אם המילים נכונות מבחינת התוכן - הניסוח יכול להרוג. השמר לך... מואהאהאהאההה!

מסתבר

New member
ברצינות?

ואני התבאסתי שכתבתי שיתופית במקום קולקטיבית... מה זה החרא הזה? אין לאסנת שום זכות להוריד על זה, היא מעולם לא אמרה על זה כלום =\

למעלה