איך אתם חיים שם

איך אתם חיים שם ../images/Emo35.gif

השאלה מופנית לכל אלה שחיים בת"א איזה עיר מגעילה וצפופה שונאאאא את העיר הזאת אין אני שונאאאאאא אותה בקושי יש חניה ברגע שמישהו יוצא יש 20 מכוניות בדרך לתפוס לו אותה איזה איזור מגעיל אני כבר התרגלתי לחיפה פחות צפוף לא נושמים את האויר של המכוניות יותר נעים בת"א הדבר הראשון שהרגשתי זה גועל

manga girl

New member
תראה ../images/Emo105.gif

ברור שאין כמו חיפה, תל אביב היא עיר אחרת. אין מה להשוות. אבל זה שהיא מגעילה וצפופה אני לא מכחישה....

צודקת

עיר שניה בגודלה מול עיר שלישית בגודלה בחיי ניראה לי כאילו דחסו את כל המדינה בתוך העיר הזאתי אוי איך שמחתי היום לחזור הבייתה חזרה לחיפה

manga girl

New member
אהה קבל את זה ../images/Emo105.gif

לוגו לעיר חיפה- כמו שאומרים אצלנו במפעל-עיר עושים באהבה, או לא עושים בכלל

gorda

New member
אין לכם מושג עלמה אתם מדברים../images/Emo70.gif

תל אביב באמת היתה נוראית המון זמן אבל מאז שחולדאי נכנס המצב השתפר בהרבה! משפצים כמעט כל פינה, בתי הספר ושרותי החינוך משתפרים עם כל יום שעובר (ואני יודעת, אמא שלי מנהלת אחד), השכונות הדרומיות עברו "מהפך" כללי, הזבל מפונה (סוף סוף..) יש חקירות נגד שחיתות בעירייה (אמא שלי היתה באספה בעירייה, באמצע נכנסו המון מזכירות וסלולרים צלצלו בקצב, ומסתבר שעלו על שניים ממחלקת תברואה ולקחו אותם לחקירה - וכנראה מצאו המון מידע על מעילות ורמאויות בשווי מיליונים כי אחד קיבל התקף לב והתפגר במקום והשני כמעט התעלף ועכשיו מוגשת תביעה, וזו רק דוגמא) וכל ההודעה הזו נועדה כדי שתבינו שאיכות החיים כאן עלתה מאוד!

PeNZeR

New member
אז אתה לא יודע...../images/Emo87.gif

על מה אתה מדבר... תל אביב זאת אחלה עיר!!!
יכול להיות שאתה מסתובב בחלקים הפחות יפים וכייפים שלה.....

PeNZeR

New member
אילת גם עיר נחמדה../images/Emo87.gif

אבל כבר נמאס ממנה.... הייתי שם עם חברים ואחרי 3 ימים כבר לא היה מה לעשות (ועשינו כימאת הכל) חוץ מללכת לקניון המשעמם ששם או ללכת לבריכה במלון
אבל עדין אני מעדיף את ת"א! אין...זו העיר הכי סבבה שיש בארץ ככה אני חושב...

manga girl

New member
../images/Emo105.gif

כול עיר בפני עצמה שונה מהאחרות. לכול עיר יש גם איזה גימיק. אני ופלאפון גרים בחיפה אז אנחנו אוהבים אותה. אתה גר איפה שאתה אז אתה מין הסתם אוהב את העיר שלך. זהו. על טעם ועל ריח אין מה להתכווח

simpson

New member
הרצליה פיתוח הכי הכי אחי עחי

אני חושב שאני די קרוב לשם

AndreaCorr ©

New member
אני גרה בהרצליה ו... ../images/Emo168.gif

משעמם כאןרצח...
אין מה לעשות..פשוט יבש
תל אביב לעומת זאת...
אחלה עיר! אבל כנראה הסתובבתי בחלקים היותר נחמדים שלה...

IאיילI

New member
חחחחחח ערן אתה סרוט

חיפה היא כולה אזור תעשיה אחד גדול!!! תמיד אבל תמיד יהיה מעליה ענן של פיח
כל פעם שאנחנו נוסעים בכביש החוף לחיפה - מהאופק רואים את חיפה ותמיד היא אפורה כזאת ומדכאת! יש בה מליון ואחת מפעלים - הזיהום אויר שם הוא ממש על הפנים הצפיפות
אויי ואבוי - הרחובות כל כך צרים.... כולם חונים איפה שבא להם - לעומת ת"א ששם יותר מסודר... פשוט עיר בלתי נסבלת שלא נדבר על העליות והירידות שיש שם בכלל...

על מה אתה מדבר../images/Emo35.gif

כל התעשיה היא רק מהצ´ק פוסט ועד לצומת BIG אחרי זה ולפני זה הכול נעים יותר כניראה שאתה נוסע אתה מסתכל לכיוון של בתי זיקוק

IאיילI

New member
תסלח לי אבל../images/Emo26.gif

כשאני החיפה אני פשוט לא פותח ת´חלונות של האוטו
כל הזמן מסריח בה....

shahf

New member
רק הקיבוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אייייכס חיפה אייייכס ת"א אייייכס אילת אייייכס הרצליה פיתוח קיבוץ הכי טוב זהו

למעלה