איך אפשר?

איך אפשר?

איך אפשר להיות שמנה ולהרגיש יפה? בעלי אומר לי שאני יפה, הוא חושב שאני סקסית וטוען שאני מהממת. ואני רק חושבת לעצמי "איך הוא לא רואה?". למה הוא חושב שאני יפה, למה הוא אומר לי שאני לא שמנה. הוא טועה הרי, אז איך הוא לא רואה את זה? איך הוא לא רואה את השומנים המגעילים, איך הוא רוצה לראות אותי בעירום,איך הוא יכול להנות מזה? ונמאס לי. נמאס לי להרגיש רע עם עצמי, נמאס לי לעלות על המשקל ולראות שלא רזיתי, נמאס לי להסתכל בתמונות ולהתחלחל. נמאס לי להפגע ממוכרות חסרות טאקט, נמאס לי למדוד חצאיות שלא עולות עלי, נמאס לי להרגיש שאין בגדים בחנויות לפרות כמוני. תמיד הייתה לי תקווה, תמיד חשבתי שאוטוטו אני ארזה, לקראת החתונה אני אהיה חתיכה, אני אחזור אחרי החופש ואהמם את כולם. זה לא קרה, זה לא קורה וזה לא יקרה. אני תמיד אהיה כך, לנצח אגעל מעצמי. איך אפשר להרגיש יפה, אני רוצה, באמת שאני רוצה, אני פשוט לא מצליחה.

rotemotek1988

New member
בדיוק במצב שלך רק במצב אחר..

כל העולם ואחותו מקרקרים ואומרים "יש לך סקסאפיל מטורף את יפיפיה מהממת" ועוד כל מיני דברים ואיך זה שאני לא רואה את זה עם המסת שומנים עירומה מול המראה הגדולה שלא נותנת לי להסתיר כלום!?! אין לי תשובה לאיך להרגיש טוב עם עצמך רק להתכסות ואני עושה את זה המון בלי גופיות בארון בלי חצאית מעל הברך בלי מכנס צר אני נעלמת וזהו

chicka

New member
מזמינה אותך לחשוב קצת אחרת...

את מזכירה לי אותי בימי הראשונים בפורום שבעוונותיי הזמנתי את עופר, מנהל הפורום, לדו קרב מוחי על כמה זמן יקח לו לשכנע אותי שיש דבר כזה שמנה ויפה. כמובן שהוא ניצח וזה לקח לו פחות מ-24 שעות
אני חושבת שעד היום יש ימים שאני קמה עם מצב-רוח נאחס וכל מה שבא לי לעשות זה לשים את הגוף שלי על גלגל שווארמה ושפשוט יתחילו לחתוך את השומנים. אבל אני נזכרת שלמעשה, יש לי רק גוף אחד. איתו נולדתי ואיתו אמות. מחשבות של שנאה ואי כבוד לגופנו לא מסייעות בשום דבר. נסי לחשוב על זה בצורה הכי פשוטה - מה יעזור לך שכל בוקר תקומי ותגידי "איכס, איך אני נראית?" לאן זה יקדם אותך? האם זה עוזר לך לשיפור המצב רוח? אני חושבת שהרעיון הוא להתחיל מקטן. שינוי דפוסים לא קורים תוך שבוע ולפעמים אפילו לא אחרי שנה. זה לוקח זמן, במיוחד אחרי שנים רבות ששכנעת את עצמך והחברה שכנעה אותך שאת לא מספיק טובה ויפה כי את שמנה. קחי את המחמאות שבעלך מרעיף עליך ותאמיני בהם. זכרי שהוא לא חייב לעשות זאת והוא אומר את זה כי הוא באמת חושב כך וזה צריך להחמיא לך ולעזור לך להבין שכן, את שמנה ובעיניו - הכי יפה בעולם! והכי חשוב, תשארי פה באיזור, תקראי הודעות, תהיי פעילה בפורום ותראי איך לאט לאט שתביני שיש פה קבוצה שיכולה להעצים אותך, גם את תעצימי את עצמך. ברוכה הבאה לפורום
נגה

solee

New member
הלוואי עלי מישהו כזה.

אומנם לי כן יש תיקווה שיום אחד אני יהיה רזה. (כנראה שעוד לא קלטתי את המציאות כמו אחרים), הייתי מאוד רוצה בנאדם כזה שיראה מעבר ליופי מעבר לשומנים. את מה שבאמת חשוב את מה שיש בפנים. אל תחשבתי איך זה ולמה זה. פשוט תהני. ותשמחי שיש לך מישהו כזה לצידך. המשך יום נעים (למרות שעכשיו כבר לילה). איזבלה. :)

גבוהית1

New member
אישה הכל בראש

יפה ושמנה זה יותר בראש מאשר בנראה לעין או בנשמע לאוזן לא יעזור כמה אנשים יגידו לך שאת מדהימה ונראית נפלא אם את לא חושבת ככה את לא תשתכנעי את צריכה להחליט. שבי עם עצמך תחשבי מה יותר כיף לחיות חיים שלמים במלחמה אינסופית כשאת מרגישה שאת לא המנצחת אלא המפסידה או לעשות סוויצ' במוח ולהבין שוואלה את אולי שמנה אבל יש לך בן זוג וחברים שאוהבים אותך ואת בריאה ויש לך לב טוב ואת מוכשרת בכל מיני תחומים כאלה ואחרים ותמשיכי לפאר תעצמך בהלך המחשבה ( זה מה שאני עושה .. באשכרה מרעיפה מחמאות על עצמי מפארת תעצמי ...) והשומן ממש לא סותר תיופי שלך החיצוני לשומן יש ייתרונות הציצי שלך בטח מדהים (וסורי על הילדותיות) והשומן זה סתם עוד נידבך אצלך והיופי שלך בכלל לא קשור לשומנים את יפה איתם או בלעדיהם וב"ה התברכת בבנזוג תומך ואוהב עם ולמרות השומנים אז תנסי לא להלחם תנסי לחיות איתם בשלום וסתם כבדרך אגב שתדעי שמתוך אהבה ושלום מגיעים לתוצאות הרבה יותר טובות (מבחינת ירידה במשקל) מאשר מתוך שנאה ומלחמה תאהבי תעצמך כמו שרק אדם יכול לאהוב תעצמו בטוחה שתצליחי גם לרזות במשקל וגם לקבל תעצמך

איך אפשר לא?

איך את יכולה להרגיש שאת לא יפה. איך ?? ולמה השומן כל כך מפריע לך ובכל מקום צומת או פניה יש לך תמרור עצור האומר לך שאת מגעילה! האם את באמת חושבת שבגלל עודף משקל את לא יפה ולא נחשקת? אין ספק לעיתים זה מפריע במקומות מסויימים אבל הרבה ואפילו הרבה מאוד תלוי בך! גם אני חשתי כמוך בעבר הרחוק שלי אבל את יודעת מה גיליתי שחיים פעם אחת היום את כאן ומחר מי יודע? וגיליתי שאני אחד הדברים היפים שבורא עולם יצר. ואת יודעת משהו יש לי את הבגדים הכי י פים וכן גם יקרים... וכן אני שמנה אז מה?? המוכרות שלי אוהבות אותי מפרגנות לי וכנות איתי כי אני הולכת לחנויות הנכונות והמתאימות לי תסכימי איתי שעלינו להתאים את עצמנו לסביבה אילו אני יכנס עם משקלי למשל לחנות רנואר אז גם עליי יצחקו אבל למה שאני יעשה מעצמי צחוק אם בגדים יפים אני יכולה למצוא בכל מקום המתאים לי. בעלך בחר בך מבחירה ולא כי מצא אותך אי שם בפינה , הוא ידע מה הוא לקח והאישה שלו זה מה שהוא חלם עליו אחרת לא היה הולך איתך בברית הנישואין אז למה את מזלזלת בבחירה שלו ובאהבה הכנה שלו עליך. למה את לא לוקחת את התמיכה שלו למה את מסתכלת סביב. ולמה את מסתכלת על העבר תסכלי על ההווה תסכלי עליך עכשיו תשלימי עם מה שיש תקחי את הטוב זרקי את הרע ותמשיכי קדימה .... מקווה שהבנת את סף דעתי אבל זכרי ההרגשה בידיך תרקדי כאילו אף אחד לא רואה אותך... שלך אורית.

מזדהה

שמעתי מאימא שלי בדיוק את אותן תלונות ואני מרגישה גם על עצמי שזה ככה לא יכולה להבין איך מישהוא יכול להימשך לאיך שאני ניראת שאני ערומה הבטן התחת הזרועות איך אפשר להמשך לדבר כזה?

ואי ואי את בבעיה רצינית אחותי......

מאמי את חייבת להפסיק להגעל מעצמך וכשתפסיקי רוב בעיותייך יפתרו! קומי כל בוקר תסתכלי על עצמך חפשי לפחות משהו 1 שאת אוהבת בעצמך ותראי לאן זה מתקדם..זה יהיה הצעד הראשון! אבל מתוקה אני אהיה איתך כנה אני חושבת שאת צריכה טיפול יותר עמוק,תחשבי על זה.אני חושבת שהבעיה שלך היא לא דווקא השומן. אם את צריכה עזרה כל דבר, פני אליי במסרים בכיף אנסה לעזור לך.. מאמי אל ייאוש ושיהיה במזל טוב!
שיהיה לך בהצלחה ואהבה לגופך. בר.

למעלה