איך אפשר...

איך אפשר...

מאז שאמי נפטרה (3 שנים), בכל פעם שאני חולמת עליה היא תמיד חולה או שאני חייבת להיפרד ממנה.. אני מתעוררת במין הרגשה של "דאון" רציני.. לוקח לי איזה כמה שעות לצאת מזה, כאילו שוב המציאות טופחת בפניי שאין עוד! מעניין אותי לדעת, האם גם לכן זה קורה? ואיך אפשר (אם בכלל?!) שאמא תבוא לבקר אותי בחלום, אבל בטוב? מאוד בא לי לספר לכן אילו דברים עשיתי בכדיי לשמר את זכרה של אמי: אז ככה... בשנה הראשונה למותה כתבתי ספר אודותייה בו כתבתי את סיפור חייה וכל המשפחה והחברים כתבו לה. בשנה השנייה למותה: הוצאתי דיסק לזכרה בו כתבתי שיר עליה ושרתי אותו ובנוסף עוד 18 שירים שהיא אהבה.. בשנה השלישית (לפני חודש..) הקראתי במעמד האזכרה בבית הקברות משהו שכתבתי לה (והיה לי כ"כ קשה). זהו.. חשתי צורך עז לשתף כי אני מאוד גאה בכל הדברים שעשיתי, אין ספק שזה עוזר לי להתמודד..

היי שירלוש.

בנוגע לחלומות, אנא משאירה את הבמה למומחיות שבוודאי יוכלו לתת לך 'טיפ' איך לזמן את אימא לחלומות. אגב, היו לנו כאן כבר מספר שרשורים בנושא; אם תעשי חיפוש [לחצי על חיפוש מתקדם מתחת לחלון בצד שמאל למעלה על חלומות, תוכלי כבר למצוא דברים שנאמרו כאן בנושא ושעשויים לעניין אותך מאוד. בנוגע לדברים שעשית לזכר אימך מידי שנה - אני מוצאת שזה ממש מרשים! כל הכבוד לך, על היוזמה, ועל יכולת הביצוע!

gitta

New member
הי שירלוש, בקשר לחלומות

במנגנונים הנפשיים שלנו יש מעין תוכנה, המתאימה את עצמה כל הזמן לצרכים שלנו. כרגע את עדיין בתהליך עיבוד האבל, לכן החלומות שלך מקבלים צביון של אבל. שלוש שנים הן זמן סביר "להחליף הילוך", ובמקום לנסוע ב"ניוטרל" את יכולה בהחלט להעביר להילוך ראשון, במסעך קדימה, לעבר העתיד שלך. איך לעשות זאת? ע"י שינויים בהתנהלות שלך בזמן הערות, תשני את מהלך החלומות שלך, מכיוון שהתת-מודע שלך יתחיל לקבל איתותים חדשים, שונים. את יכולה להתחיל בשידור מסרים אופטימיים לאימך. כתבי לה איך את מסתדרת ביומיום, מה תכניותייך לעתיד הקרוב, ובעיקר אלו דברים טובים ונעימים קרו לך וכדומה. תוך מספר ימים כל הרגשות שלך, המתוזמרים ע"י ההכרה המודעת והלא-מודעת, יתחילו להשתנות. תוך זמן קצר תראי תוצאות חיוביות, לא רק בחלומות שלך, אלא גם בחיי היומיום שלך. האבל יעבור סובלימציה (עידון) ועיבוד. כך יהיה לך יותר קל לחיות ולהחזיר את השימחה והאור לתוך חייך, כפי שאימך היתה רוצה בשבילך. חיבוק חם, מגיטה.

תוד לכולכן..

תודה לכן על היחס החם.. על הרצון לסייע, להקשיב ופשוט להיות שם.. זה מאוד מאוד מרגש אותי ועושה לי חם בלב

למעלה