איך אפשר לשפר את מראה האמבטיה?

tache

New member
איך אפשר לשפר את מראה האמבטיה?

העברתי את מיקום הברז לראש האמבטיה, אבל מכיוון שהאמבטיה היתה קצרה מדי, הוסיפו לי חצי קיר שמכער מאוד את מראה חדר האמבטיה. (עושה לי אסוציאציה של קבר, לא עלינו...
) איך אפשר לתקן את המראה? חשבתי לשים משהו על הקיר הקטן, שבראש הגיגית. אולי מראה גדולה ? האמבטיה לא תהיה בשימוש בשנתיים הקרובות לפחות. זהו חדר אמבטיה לאורחים, אבל הם יקבלו קפה ועוגה, לא יום בספא... ובכל זאת - חייבת משהו לשיפור.

ענוגה

New member
נרות דקורטיביים, שמפו וסבונים -

חפצים שיהפכו את הקירון ל"אנושי" ואישי יותר וגם אפשר אדנית עם צמחים קטנים

מראה זה בהחלט רעיון טוב../images/Emo45.gif

וגם - אפשר לקנות מדבקות יפות ולהבדיק על הקרמיקה, להוסיף אבזרי אמבטיה בצבעים מתאימים למדבקות ולוילון ובחלט אפשר גם לקשט עם נרות או אגרטל שקוף מלא בחלוקי זכוכית בצבעים תואמים.

uvls

New member
מתיחת פנים

ברכות על השיפוץ את לא נשמעת נלהבת מה"חצי קיר" החדש, אבל נסי להפוך אותו ליתרון. מדפים ונישות בנויים בהיקף האמבטיה הם תוספת פרקטית ביותר, ועם קצת השקעה האמבטיה שלך יכולה להיות בונבונירה. נראה שחסר שם צבע. האריחים קצת אנמיים ויחד עם הלבן של הכלים הסניטריים זה נראה שטוח. הרעיון של מראה גדולה תלויה מעל התוספת, עם מסגרת צבעונית דומיננטית, נשמע טוב. יוסיף עומק לאמבטיה, צבע וחוויה למתקלח. החדר צריך קצת "חימום", אז הייתי הולך על צבעים חמים. אולי תוסיפי אדנית עץ מאסיבית על המדף, עם צמח צל ירוק ונשפך. האדנית בטח תירקב תוך שנה-שנתיים, אבל זה לא בעייה להחליף, ולטעמי זה נחמד להכניס תהליך אורגני לתוך הבית, גם אם זה תהליך של ריקבון...אם את ממש לא אוהבת לראות את האמבטיה - וילון אמבטיה יפתור את הבעיה. לשיקולך. בנוסף - אביזרים. באמבטיות פעילות זה קורה כמעט מעצמו, אבל באמבטיה המיותמת מאורחים שלך תהיי חייבת לעזור לזה לקרות. 10 דקות בחנות לאביזרי אמבטיה ואת מסודרת. מתלה מגבות צבעוני, מתקן פיסולי לסבון, קצת דשא מלאכותי, u name it. אם זה עדיין ריק לך, נסי למצוא מדבקות דקורטיביות לאריחים או פס דקורטיבי היקפי. עד לאיזה גובה מגיעה הקרמיקה? ניתן לצבוע את שארית הקיר למעלה בגוון חי יותר, וכך ליצור מעטפת חמימה. שבוע טוב, יובל

tache

New member
ובכן...

זוהי אמבטיה בדירה חדשה, מהננילונים. מקבלים מפתח מהקבלן בעוד שבוע... וילון אמבטיה - לא בא בחשבון. זוהי דירה של זוג נשוי (אומנם צעיר מאוד) ולא סטודנטים. ולכן גם מדבקות צבעוניות אינן מתאימות לאווירה הכללית של הדירה. האמבטיה נשארה כי אמרו לי ש"ילדים חייבים לגדול כשבאמתחתם חווית האמבטיה. " עדיין אין ילדים לכן היא תשאר מיותמת... בקיר שמול האמבטיה ישנו ארון עם שיש קיסר בצבע חול . הכלים הסניטריים בצבע פרגמון. חשבתי לשים בקיר של הכיור מראה גדולה במסגרת בצבע מייפל, זהו צבע הארון, לכן לא יודעת איך תשתלב עוד מראה בקיר של האמבטיה. פישלתי בגדול עם הקטע הזה, אבל זוהי דירה ראשונה ולא כ"כ ידעתי מה תהיה ההשלכה של הזזת הברז. על הקיר של אורך האמבטיה ישנם דקורים (3) כך שבגדול היא לא כ"כ חסרת צבע. אולי באמת מתלה מגבות יהיה נחמד, רק שלא יצור מראה של בית מלון... כעיקרון, כל הבית בצבעי שמנת/חול/מייפל, על מנת שנוכל לשחק עם הצבעים. הספות בסלון תהינה בצבע ירוק זית עז, הריהוט בצבע אגוז כהה. למה נמחקו עוד שתי תגובות??... תודה, טלי

uvls

New member
טלי

לילה טוב לכל האמבטיות.. אני עדיין דבק בהצעות הצבע שלי. האריחים בגוון בז' (התמונה לא הכי ברורה, ובכל זאת), הכלים הסניטריים בפרגמון, הברזים בטח ניקל מט והמשטח בגוון חול. מונוכרום. האובייקט הצבעוני היחיד הוא הארון ממייפל. בחייך! זו אמורה להיות אמבטיה לילדים! אם את רוצה לחכות להם עם התוספות, בכיף. אבל אם בא לך לעבוד על הדקורציה כבר עכשיו - תוסיפי צבע. הלכת לכיוון האדום עם המייפל, אפשר ורצוי להמשיך עם זה למראה שמעל הכיור. אולי בשילוב עם קרניז + תאורה חמימה. ליבון או הלוגן, לא pl. מראה מעל המדף באמבטיה, אם היא ממוקמת מול המראה שמעל הכיור, תיצור משחק השתקפויות מרתק. נסי קצת צבע אטום, אולי פורמיקה צבעונית, איזו מתיקות סינטטית שלא מנסה להיות משהו אחר. על הרקע הניטראלי של האמבטיה כמעט כל צבע יילך. אל תחששי להתחייב לצבע, זה אחד הדברים שהכי קל לשנות אם את לא מתחברת. הזכרת 3 אריחי דקור, אז אולי מראה ממוסגרת באריחים? אפשר לקנות מסגרות מוכנות מוצלחות, ואם בא לך להשקיע..."לשלוף" כמה אריחים מעל הכיור, ליצור מסגרת מאריחי דקור תואמים 10X10, ולהדביק בתווך מראה במפלס האריחים. ומעבר לכל העצות המעשיות יותר או פחות - אם אין לך כוח/תקציב להשקיע עכשיו, ואם האמבטיה באמת לא בשימוש כרגע, אפשר לחכות קצת ולעשות את ההשלמות בהמשך. כשתדעי אם זה בן או בת
. תתחדשו על הדירה

lank

New member
נגיעות קטנות ותו לו...

הייתי מנצלת את המשטח להוסיף סלסלת קש מיוחדת עם הרבה פינוקים - סבונים , מלח אמבטיה , שמן אמבטיה וכו' . גם בשביל היופי , גם בשביל הריח והאווירה...

אמרו כבר הכל, אבל בכל זאת

אם את אומרת שהאמבטיה לא בשימוש בזמן הקרוב, אני פשוט הייתי שמה שם וילון של סלון-בורדל-חדר שינה, בקטיפה אדום ארגמן, תפוס עם חוטי זהב או משהוא - גם כדי להסתיר את האמבטיה עצמה, גם כדי לחסוך עבודה וכסף ואוסף של פיצ'פקעס, וגם כי זה נותן look עשיר ומיוחד, בעיקר לשירותי אורחים. בכל אופן, רוצים לראות תמונה אחרי השידרוג... בהצלחה! דובשנייה

רוקוקו

New member
נסי דקורים...

הם ממש משנים את המראה של האמבטיה. שולח לך דוגמאות. ערן.

למעלה