איך אפשר לשכנע

tookmy

New member
קניתי אתמול

פיטמה מגומי (שנראית לי נעימה יותר מסיליקון וגם ראיתי שגומי פחות מגעיל אותה במוצצים שניסינו לתת לה) של nuk ואבא שלה נתן לה והוא פחות לחוץ ממני. אחר כך הוא אמר שבחיים לא ראה אותה צורחת ככה. אמנם הייתי בסביבה, אבל היא העדיפה להירדם בלי לאכול. היא מצצה לו קצת את היד אז הוא ניסה לטפטף כמה טיפות על היד שלו ושוב התחילו צרחות מסרט אימים... למי ששאלה על הגיל, היא עוד מעט בת 4 חודשים. חבל שלא הצצתי אתמול כי הייתי בשילב ולא ידעתי על הבקבוק של mam אבל בכל מקרה נראה לי שעם סיליקון יהיה קשה יותר (למרות שבגיל 3 ימים היא לקחה יופי את אוונט
כי היה לנו סיפור הנקה קצת מסובך בהתחלה).

tookmy

New member
איך אפשר לשכנע

סרבנית בקבוק שתסכים לנסות לשתות את החלב שלי גם מבקבוק? אני חוזרת לעבוד עוד שבועים-שלושה והיא רק מסרבת יותר ויותר מיום ליום וצורחת תוך כדי הניסיון למרות שברך כלל היא תינוקת רגועה וחייכנית.

tookmy

New member
שאלה נוספת באותו עניין

בגיל הזה (4 חודשים בשבוע הבא) ניתן לתת בכוס פלא או בכוס קטנה? איפה קונים כוס פלא?

1טלטלים

New member
../images/Emo62.gifאיך אפשר לשכנע

אח אח אח מה עושים עם הסרבנים...כמה טיפים: * תנסי לא להלחץ בגלל הבעיה,תינוקות רגישים במיוחד ,קולטים שינויים,ואם מכריחים אותם ,"הולכים ראש בראש" אם נוטים להתנגד עוד יותר * אל תנסי את להציע בקבוק,שמשהו אחר מבני משפחתך יעשה זאת.אצלה את קשורה לשד ,אמא מניקה ,מה פתאום היא נותנת לי בקבוק.תנסי גם לא להיות בסביבה כזה קורה. * בסופו של דבר ,הם מסכימים לקחת בקבוק באין ברירה ,כי רעבים ואין משהו אחר. * נסו להציע בקבוק ביצירתיות :בתנוחה שונה מתנוחת הנקה,בסלקל,בטיול בעגלה,במנשא. * נסי כמה סוגי פטמות/בקבוקים * לנסות להציע לה בכוס פטנט(כוס פלא שלא נשפך ,לתת לה לשתות מכוסית קטנה) אני די מבינה את הלחץ שקיים סביב הסוגיה (הייתי בסרט הזה גם אני ועוד מאות אלפים... מנסיון,לחץ או מתיחות בחזית הבקבוק אינם עוזרים . מה נשאר?לנסות,לנסות ולנסות... בנות,בבקשה,הוסיפו עוד טיפים /עצות. *

עוד משהו קטן

לא ציינת בת כמה בתך, אבל יש גיל מסויים ( או לשלב התפתחותי מסויים) ממנו בקבוק באמת לא נחוץ. אפשר לתת חלב אם בכוס. לתינוקות סרבניים ניתן גם להתחיל לתת חלב בכפית. לא לשפוך להם את החלב לפה, אלא להניח על השפתיים, ולתת לה ללקק. קוראים לזה גם - להחזיר את השליטה לתינוק. אחרי תבין שאפשר לקבל חלב בדרכים אחרות, יכול להיות שניתן יהיה לתת לה בקבוק. וכמו שטלטלים ציינה - לא את. את מניקה. אחרים מאכילים בדרכים אחרות. בהצלחה!

דנדולי

New member
../images/Emo50.gif לסרבנית

גם בתי (בת 4 חודשים ) היתה סרבנית עד לפני מס' ימים והצלחתי אז קודם כל לא להתיאש החלפתי מס' בקבוקים כמובן שזה אישי לכל תנוק אך שלי בחרה בMAM בנתיים היא אוכלת רק ממני, אני מחזיקה אותה בתנוחת הנקה שרה לה ומשתדלת להיות הכי רגועה שאפשר ואוחזקת את הבקבוק קרוב לשד. כל פעם היא בוכה בצרחות ואחרי דקה או שתיים היא נכנעת, כמובן שבהתחלה זה לקח לי שעות. גם אני מנסה לתת לאחרים להאכיל אותה אבל הם נלחצים מהצרחות ולא הולך כרגע , אבל אין ברירה אני אופטימית בהצלחה

למעלה