איך אפשר לשכוח.

ofir239

New member
איך אפשר לשכוח.

איך אני יכול לשכוח מישהי שהייתה איתי 8 חודשיםפ נכנסתי לכלא וגיליתי שהיא בגדה ביי ועכשיו היא אם אותו בחור והיא מאוד חשובה לי והיא לא יוצאת לי מהראש ואני נמצא במצב לא טוב שזה גורם לי לריב אם אנשים להרגיש רעב ולאכול שתי ביסים ואחר כך להקיא ועוד מלא דברים פשוט איך אני יכול לשכוח אותה בלי להכיר בחורה חדשה וכול זה ???.כי אני בנאדם שלא מסוגל לעשות דברים כאלה.

felka

New member
תוכל בבקשה לפרט טיפה יותר

לגבי ביטוי פיזי למועקה שלך כדי לגשת לרופא משפחה ולהתיעץ. אל תזניח את זה. אתה הבן אדם הכי חשוב לעצמך בעולם. לא תהיה בריא לא תוכל להינות מאהבה. לגבי איך - איך אלמנים ממשיכים לחיות? איך גרושים חיים? יש לנו מנגנונים שמבטיחים שנחיה. איזה דברים אתה לא מסוגל לעשות? להיות עם בחורה אחרת כאשר אתה חושב על הXית? אם כן בינתיים אל תהיה. זה בסדר. זמן מרפא את רוב הדברים, בעיקר אלו שקשורים לרגשות? אץה מוכן לחכות כמה חודשים עד שתבדוק עם עצמך האם אתה מוכן להכיר מישהו ופשוט לחיות את יום יום?

chenby

New member
יוצאים מהכלא

ומתחילים עם בחורה חדשה. ועוזבים את הקודמת במנוחה.

ofir239

New member
!!!!

ניסית אתץ זה אבל אני לא מצליח הציעולי כמה בחורות להיכנס איתם לקשר הייתה אחת שבאה לתת לי נשיקה הרגשתי את השפתיים שלא ופשוט אמרתי לה לא מסוגל לקחתי את הרגליים שלי והלכתיי פשוטט

seeyou

New member
מי אמר שאתה צריך לשכוח אותה?../images/Emo12.gif

ישנם אנשים שלא שוכחים אף פעם אם אתה נכנסתה לכלא זכותה(לדעתי) לדאוג לצרכים שלה. יוסי

ofir239

New member
!!!!

מה זה צרכים בשבילך ??? יחסי מין?? זה לא מה שהיא חיפשה כי עד היום היא לא קיימה איתוו יחסיי מין וזה בדוקקק כי הבחורה לפני יומים התקשרה אלי אמרה לי שהיא אוהבת אותי עדיין אבל גם אותו והיא רוצה להיות איתווו והיא אמרה לי כמה דברים וזה אחת מהם והיא לא ממש במצב לשקר או להרגיע אותייייי וסבבה זכותה לעשות את זה לי אישית אין בעיה אבל רק שתגיד שהיא רוצה מישהו אחר שפשוט תשחרר אותי קודם כמו שאומרים

seeyou

New member
אם אתה רוצה להמין לה-בבקשה../images/Emo8.gif

אתה מזכיר לי את גיסי(אחד מהם) כול ה"כפר" ידע שאישתו מנהלת רומן עם גבר בעבודה-הוא לא היה מוכן להמין לשמועות פעם אמר לי: אפילו שאני מוצאת אותם ארומים במיטה אני לא מאמין שהיא ממש עושה את זה אלא רק משחקת... כאשר הייתי בגילך
,היכרתי אישה נשואה שאהבה לנהל שיחות אהבה בטלפון בזמן הזיון איתי. שמע לי תתקדם לפרק אחר בחיים תשתחרר ממנה.

למעלה