איך אפשר להשוות?

גםרקקמ

New member
איך אפשר להשוות?

נכנסתי לאתר של הליכוד כי רציתי לראות מה יש להם להציע. אני ממליצה לכם להכנס. כתוב על הבטחון ועל הכלכלה ועל החינוך (לערכים ומורשת ציונית, העלאת מספר הזכאים לתעודת בגרות על ידי הורדת הרמה וכד´) איכות הסביבה- אין התייחסות- כתוב רק על משבר המים. מעמד הנשים- כתוב אולי חמש שורות. אי אפשר להשוות.

iceviper

New member
מטבע הדברים...

מפלגה שנתפסת כביטחוניסטית יותר תיתן יותר דגש לנושא הבטחוני,ןכך גם בנושא הכלכלי. על שני הנושאים האלה כתוב המון במצע הליכוד,עד כמה שאני זוכר.

sagitv2

New member
מפלגה ראויה צריכה לתת משקל למגוון

אני חושבת שמפלגה ראויה צריכה לתת משקל למגוון התחומים השונים. עניני ביטחון וכלכלה הם מכריעים אבל יש אספקטים נוספים שדורשים התייחסות נאותה כמו חינוך, עלייה, בריאות וכדומה. זה משעשע לראות את התשדירים של הליכוד בהם אנשים ברחוב מעידים על שרון כאחד שיביא ביטחון ויסדיר את הסכסוך. נראה שהאנשים הללו היו בכל מקום אחר רק לא בארץ.

resh0

New member
וזה לא מדאיג אתכם?

למרות ה"דרך לא דרך" של הליכוד, מעדיף הציבור את הליכוד על-פני ה"דרך" של העבודה/מרצ... אני רואה רק 3 אפשרויות: 1. ה"דרך" של העבודה/מרץ מצויינת! אך ה"משווקים" גרועים ביותר. 2. ה"דרך" של העבודה/מרצ גרועה! עד כדי-דך גרועה, ש"משווקים" מעולים לא מצליחים לקדם אותה. 3. ה"דרך" של העודה/מרצ גרועה, גם ה"משווקים" גרועים ביותר. במקומכם הייתי מודאג, לא צוחק ולא מלגלג....

metro1

New member
זה צריך להדאיג אותך ../images/Emo41.gif

זה צריך להדאיג אותך.עוד 4 שנים עם הליכוד צריך להדאיג כל אדם שיש לו עיניים בראש.

resh0

New member
לתומכי הימין יש עניים לא על הראש?

אני מודאג מרמת חוסר הכבוד שאתה רוחש לרוב מוחלט במדינה.

למעלה