איך אפשר להגיד לא ולהישאר חברים ?

יופיופ6

New member
מחזיקה אצבעות שאף אחד לא יהיה חולה..

וגם..מה דעתך להציע לה לשמור לשעה על הילדה? ברור שזה לא מה שהיא רוצה. אבל נראה לי מוגזם לחלוטין לשמור לה על הילדה יום שלם. ומצד שני...אם ממש לא מוצאים תרוץ או לא נעים לך. אז הייתי מציעה את האלטרנטיבה הזו. לשמור לשעה כדי שהיא תעשה את הדברים הדחופים שלה. וזהו.

חמניה1

New member
לא קראתי מה שכתבו האחרים

אבל אני מציעה להגיד שאת עסוקה מאוד לפני הנסיעה וצריכה כל דקה פנויה לעצמך. לראיה את שמה את הילדים במשפחתון. אם הם לא מבינים, זבש"ם.

אפשר להגיד לא בנחמדות

אני לא חושבת שמתאים להתלהם על השכנה, כי כמו שכתבתי קודם, אני לא חושבת שהיא פנתה אלייך מכיוון קמצני, אלא באמת כעת לאתק בייביסיטר חדשה שתשמור על תינוקת זה מלחיץ ואפילו מפחיד. יש לשכנה הזו באמת תעוזה גדולה לבקש ממך זאת מכיוון שזו באמת בקשה גדולה... שתגזול ממך זמן רב מאוד. יש אנשים שלא מודעים לגודל הבקשות שלהם ואולי חושבים ומאמינים שכולם תמיד יעשו הכל אחד למען השני... אולי זו תמימות... אני נוטה להאמין באמת בתמימות האנשים ולא לייחס להם חוצפה וגסות רוח מיד (אבל זו אני) ואינני מכירה את השכנה - זה רק את יכולה להעיד מתוך היכרותך עמם. יחד עם זאת, אני בהחלט מבינה את הצורך שלך בפרטיות, בשקט שלך בלי להיות אחראית על תינוקת יום שלם. לדעתי תגידי לה לא באופן מעורר אמפתיה, את בהחלט יכולה לומר לה שאת מבינה את מצבה וזו באמת בעיה בשבילה (בשביל שכנתך) כעת... אבל יחד עם זאת חשבת על זה הרבה והחלטת שזה גדול עלייך מידי. שזה להמון שעות ואת זקוקה לזמן הזה. את יכולה להגיד לה שעם כל הרצון הטוב וההבנה, את חייבת את הזמן לדברים שלך ושזו אחריות כבדה גדולה ורבה מידי כעת. אם היא תיעלב - זו בחירה שלה, ואם יתקררו היחסים - זו גם בחירה שלה... אין יכולת לשלוט בזה. בכל אופן כמו שאני מבינה את עוד שם לזמן קצר, אז לא נורא אם החברות קצת תתקרר למרות שלדעתי היא לא צריכה.
זה באמת קשה, גם אני כמוך... אבל טוב שלקחת זמן של יום בשביל לתכנן איך להגיב.

ממה מיה

New member
ידעתי שאוכל למצוא כאן אוזן קשבת

תודה שירי ותודה לכולכן על התגובות. באמת נתתן לי כמה כלים להתמודדות. יכולה לספר על היום שהוא ממש טס לי (לראיה שימו לב שכל הבקר לא נכנסתי לפורומים), המון סידורים והכנות, סגירות של דברים והנה אני כבר צריכה לצאת ולהביא את הילדים...

למעלה