איך אפשר לדעת?

newhere18

New member
איך אפשר לדעת?

שלום אני עובד באותה חברה עם איזה בחור כבר קרוב לשנה. אני יודע שהוא היה עם מישהי ועכשיו הוא בלי אף אחת. היחסים ביננו מוזרים- אין שנאה אבל יש מתח מסויים, אבל עם זאת אנחנו אוהבים/מעריכים אחד את השני. הוא סטרייט אבל יש לי הרגשה גדולה מאוד, שהוא לא ישלול להתנסות איתי, ואפילו אני מרגיש שיש מצב שהוא נמשך אלי. אני בארון, איך אפשר לבדוק את העניין מבלי להביך את עצמי (כי עדיין יכול להיות שהכל בראש שלי)?

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif פשוט תדבר איתו

על נושאים שונים ופה ושם תנסה לרמוז בקטנות מה אתה חושב עליו... אתה מבין למה אני חותר? אם הוא ירצה הוא אולי ימשיך משם. בהערת סוגריים: לא נראה לך שזה טיפה בעייתי לפתח קשר עם מישהו מעבודה? או שלא אכפת לך אם המצב יהיה לו נעים ותראה אותו מדי יום, או רכילות משרדית? אם אתה שם זין על הדברים האלה - אז לך על זה!

sergew2

New member
אם אתה באמת

מרגיש שיש לו גם משהו כלפיך או לפחות סימפטיה, פשוט תנסה "לברר" את זה בצורה עקיפה ע"י שאלות או התנהגות. אם תקבל ממנו איזהשהו רמז לכיוון, תמשיך הלאה

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אממ

אני מבינה שיש לך משהו אליו.. והוא מסקרן אותך.. אבל זה לא קצת לסבך את עצמך? הלוא כולנו יודעים שסטרייטים זה דבר מסוכן כשהם מחליטים להתנסות מאחר וזה מאוד יכול לפגוע בך בסופו של דבר.. אולי כדאי שתחשוב על זה גם.. מעבר לזה אם אתה עדיין מחליט לנסות.. אז תנסה לברר בעקיפין ואל תצא מהארון שלא יצא מצב.. שכל החברה תדע על זה פתאום והוא בכלל לא יהיה בקטע. בהצלחה!

למעלה