איך אפשר לדעת?

gambino

New member
איך אפשר לדעת?

שלום לכם . אתמול חברה שלי שאלה אותי איך אני יכולה לדעת מתי אני גומרת ? החברה שלי בת 26 היא לא סגורה אפשר לדבר איתה על הכל אבל לשמוע דבר כזה ממנה לא ציפיתי. היא שאלה גם האם אני מפרישה משהו כשאני גומרת ? כול הזמן שעשינו סקס היא הגיעה להנאה מרבית כאשר אוננתי לה או ירדתי לה ההנאה הזאת כאשר היא מגיעה לשיאה כך גמרת (כך הסברתי לה).תקנו אותי אם אני טועה .... החלטי לשאול אותכם .... איך היא תוכל לדעת שזה זה .? אורגזמה רצינית. אני בטוח שהיא חוותה את זה כי פעם אוננתי לה ..וכולה רעדה מרוב הנאה לדעתי אז היא "גמרה" אבל כשבחורה גומרת האם יש רגיעה בענין כמו כשגבר גומר או שהיא מוכנה לעוד ועוד... תודה מראש.

ארטימיס

New member
../images/Emo6.gif

כשחברה שלי גומרת

נדמה שכל החדר רועד למשך כמה שניות ארוכות... ואחר כך כבר יש סיפוק והחשק קצת בורח ומסתתר למרות שעדיין אפשר להמשיך ... רק שהיא לא נמרה כמו שהיתה רגע לפני ... אז נראה לי שזה צריך להיות ברור מאוד מתי שחברה שלך גומרת ומתי לא... זה כמו ההבדל בין להירטב מהגשם לבין לקפוץ לבריכה... מבין ?

בעיקרון

כשגומרים - יודעים. הגוף עובר חוויה שהוא לא עובר בשום מצב אחר. הצלי כל הגוף מתכווץ וכשאני גומרת הכל משתחרר ומכווץ לכמה שניות. כאילו משתחרר - מתכווץ וחוזר חלילה. וכמו שאמרתי - כשגומרים יודעים. אם היא לא בטוחה היא לא גמרה.

זה כמו אפצ'י

שיש לך חשק לעשות אפצ'י נדמה לך שהתעטשת ? ...? אבל מתי שאתה עושה את האפצ'י אתה בטוח שהתעטשת...

כשבחורה גומרת

היא יודעת.... אם היא לא בטוחה אם היא גמרה - סימן שהיא לא גמרה. לגביי אםיש רגיעה או מוכנות לעוד - אני בינתיים גמרתי רק עם עצמי (...), ויש לי איזו רגיעה מסוימת ואפילו רגישות יתר בדקה שאחרי, אבל אחר כך אני מוכנה לעוד ויש המון חשק לעוד, ואז גם אני בדרך כלל גומרת הרבה יותר מהר.

איך באמת...

קצת קשה לומר, שכן כל בחורה מגיבה שונה לחלוטין. אפשר להגיע קרוב מאד לשיא, לרעוד וכו' ולא לגמור. אפשר לגמור ולא להניד עפעף. ברמה הכי פשוטה, כשמישהי גומרת, אז היא יודעת. זה קודם כל. זה כמו שיודעים כשאוהבים. פשוט יודעים
הייתי בודקת איתה האם היא גומרת לב, באוננות. זה יכול לתת אינדיקציה טובה לגבי העניין. ולגבי שאלתך הנוספת, יש הרבה בחורות שדווקא אחרי שהן גומרות מתעוררות מינית הרבה יותר וכמו שהגדרת את זה "מוכנות לעוד ועוד..." בהצלחה...

למעלה