איך אפשר לדעת אם לציטין במוצר מסויים זה מהחי או מהצומח?
נ נטע התרנגולת New member 10/4/03 #2 צריך להתקשר לחברה ולבדוק. הממ... אני ונטע ("נטע והחתולים") חשבנו ליצור רשימה של חברות, ולרשום לכל אחת מאיפה היא מביאה את הלציטין שלה. אני מקווה שבקרוב נעשה את זה.
צריך להתקשר לחברה ולבדוק. הממ... אני ונטע ("נטע והחתולים") חשבנו ליצור רשימה של חברות, ולרשום לכל אחת מאיפה היא מביאה את הלציטין שלה. אני מקווה שבקרוב נעשה את זה.
T The Ancient Mariner New member 11/4/03 #4 ביררנו את זה פעם... הלציטין במוצרים של עלית ואסם הוא מן הצומח, ובכלל בארץ נדיר מאוד השימוש בלציטין לא מן הצומח.
ביררנו את זה פעם... הלציטין במוצרים של עלית ואסם הוא מן הצומח, ובכלל בארץ נדיר מאוד השימוש בלציטין לא מן הצומח.
ת תה צמחים New member 11/4/03 #5 תודה רבה רבה רבה!!!!!!! פשוט נורא מתחשק לי עוגיות (בדקתי, הן בלי ביצים) וניסיתי אתמול והיום להתקשר לאוסם, והם סגורים עד יום ראשון ב 7 בבוקר. עכשיו אני אזלול בלי חשבון! נורא מתחשק לי שוקולד! תודה!
תודה רבה רבה רבה!!!!!!! פשוט נורא מתחשק לי עוגיות (בדקתי, הן בלי ביצים) וניסיתי אתמול והיום להתקשר לאוסם, והם סגורים עד יום ראשון ב 7 בבוקר. עכשיו אני אזלול בלי חשבון! נורא מתחשק לי שוקולד! תודה!