איך אפשר לדעת

איך אפשר לדעת ../images/Emo13.gif

שאנחנו צריכים מאמן אישי לחיים? אז נכון שמרגישה שצריכה לעבור שינוי בחיים ודחוף.. אבל איך ולמה כאן נכנס המאמן האישי? איך ניתן לבחור מאמן? אני רואה קמים כאו הרבה בזמן האחרון. איך יודעים שזה האדם הנכון?

שאלות יפות שאלת

שלום לך
איך נכנס מאמן אישי? מאמן יכול ללוות אותך בתהליך שלך. לשאול יחד איתך את השאלות שיפתחו את החשיבה, להקשיב בצורה שתאפשר לך להוציא מעצמך את מקסימום החשיבה, יש מאמנים שעובדים בטכניקות שבעזרתן אפשר גם להתגבר על רגשות שמפריעים וחוסמים. אפשר לבדוק היכן התפיסות שלך עוצרות אותך ואיך אפשר בהדרגה לחולל שינוי בתפיסות. אפשר לבדוק את ההתנהלות ולעודד אותך לקום ולעשות, היום, עכשיו, או לבדוק למה זה לא קורה, ולראות מה צריך לעשות כדי שזה יקרה. איך יודעים שזה האדם הנכון? יש הרבה פרמטרים שאפשר לבדוק: הכשרה, נסיון, שיטות עבודה, המלצות. את רובם ניתן לקרוא באתר של כל אחד מאיתנו. אבל היפה הוא שאת לא באמת צריכה לבדוק את כל אלפי המאמנים בארץ ולמצוא מתוכם את הטוב ביותר. את יכולה להתחיל, ואם את מרוצה, אז כנראה שזה טוב עבורך
אני חושבת שבאימון מרגישים מהר מאוד אם זה מתאים או לא. בהצלחה רבה עם השינוי בחיים שלך

מאמן טוב

כמו הרבה בעלי מקצוע בחירת מאמן זה עניין של "קליק" את צריכה להתחבר אליו ואל שיטת העבודה שלו מומלץ לבחון מספר מאמנים לפני שמחליטים

isaacm

New member
../images/Emo13.gif זה פשוט

צריך רק רשיון ל Excel וזהו. בעצם, אפשר גם בלי. מאמן אישי זה לא עניין של צורך, זה עניין של רצון. תשווי את העניין של מאמן אישי לעניין של מאמן אישי. הבן שלי מתאמן, ויש לו אדם שמאמן אותו. זה עובד כך: הם קובעים זמן, בזמן המיועד המאמן מגיע למגרש, והבן שלי גם כן. קורה מה שקורה על המגרש - ואז הבן שלי מספר לי דברים מעין אלה: היום הייתי כוכב, הלך לי שגעון, הצלחתי אפילו להריץ את המאמן שלי. או . . . היום לא כל כך הלך לי, אפשר לחשוב שהרקטה שלי עייפה. אז מה כל זה קשור אלייך? את מתאמנת כי את רוצה. את בוחרת מאמנת לפי תחושת בטן, המלצות של חברות או כל שיטה אחרת - העיקר שתתאים לך. כשאת מצליחה - את רצה, כשלא - את עובדת עם המאמנת. אם יש לך הרגשה שהעבודה שלך עם המאמנת הזו לוקח אותך למחוזות שאליהם רצית להגיע, בזמן ובעלות שתכננת - מצאת את המאמנת שלך. אם לא - את בוחרת שוב. עד שתהיי מרוצה שאת מקבלת לפחות את מה שחיפשת. אז - אם את רוצה (זוכרת? זה ה"רוצה" מהתחלת ההודעה) - לכי על זה. ואם לא - לכי על זה. תצליחי במה שתבחרי איציק

שאלה טובה- בעיקר הגיון בריא ובדיקה

איך יודעים שצריך מאמן אישי בחיים? כאשר אנו תקועים במצב מסויים, משבר, בבעיה, בקושי, או רצון לשינוי כלשהו שאנחנו לא מצליחים להתניע בעצמינו, והוא מהותי עבורינו. אם הדבר ממש בנפשינו, ואנחנו מרגישים שאנחנו לא מצליחים לייצר תשובות או שינוי לבד. לפעמים, זה בא ממקום של שבר, שאנחנו יודעים שאנחנו כבר על הקצה, ולא נוכל להמשיך ככה יותר. כמובן שאני מתייחסת למצבים בהם לא מדובר באיזו פתולוגיה, או בעיה נפשית, אלא באדם סביר ובריא. מה שחשוב לדעת, שפעמים רבות אנחנו חייבים עזרה במחוץ (גם מאמנים, מתאמנים בעצמם!). המאמן האישי, משמש כמראה לאדם הבא לבקש הכוונה, מששקף לא את הסיטואציה, דעות, מחשבות, אמונות התנהגויות, ומתווה דרך לשינוי בחשיבה, או בהתנהגות, או דרך ליציאה מהתקיעות. מה שטוב באימון, שזה תהליך קצר, של עד שלושה חודשים, שיכול להעלות אדם במבוי סתום, לדרך טובה, שתוסיף לו אושר בחיים. איך בוחרים מאמן? או שמקבלים המלצה, או שמוצאים לבד. עורכים איתו שיחה בטלפון, מתרשמים מדבריו, ובודקים אם מתחברים אליו. גם במפגש ראשון, חשוב לראות שיש חיבור. המאמן לא חייב להסכים איתך, אבל צריך לדעתי ומנסיוני חיבור ודיאלוג מינימלי, של המתאמן למאמן. את תדעי לבד אם האדם נכון לך, ואם יתברר לך שטעית, תמיד אפשר להחליף! סיגלית.

שאלות מעולות

איך יודעים שצריך מאמן אישי בחיים? כאשר אנו תקועים במצב מסויים, משבר, בבעיה, בקושי, או רצון לשינוי כלשהו שאנחנו לא מצליחים להתניע בעצמינו, והוא מהותי עבורינו. אם הדבר ממש בנפשינו, ואנחנו מרגישים שאנחנו לא מצליחים לייצר תשובות או שינוי לבד. לפעמים, זה בא ממקום של שבר, שאנחנו יודעים שאנחנו כבר על הקצה, ולא נוכל להמשיך ככה יותר. כמובן שאני מתייחסת למצבים בהם לא מדובר באיזו פתולוגיה, או בעיה נפשית, אלא באדם סביר ובריא. מה שחשוב לדעת, שפעמים רבות אנחנו חייבים עזרה במחוץ (גם מאמנים, מתאמנים בעצמם!). המאמן האישי, משמש כמראה לאדם הבא לבקש הכוונה, מששקף לא את הסיטואציה, דעות, מחשבות, אמונות התנהגויות, ומתווה דרך לשינוי בחשיבה, או בהתנהגות, או דרך ליציאה מהתקיעות. מה שטוב באימון, שזה תהליך קצר, של עד שלושה חודשים, שיכול להעלות אדם במבוי סתום, לדרך טובה, שתוסיף לו אושר בחיים. איך בוחרים מאמן? או שמקבלים המלצה, או שמוצאים לבד. עורכים איתו שיחה בטלפון, מתרשמים מדבריו, ובודקים אם מתחברים אליו. גם במפגש ראשון, חשוב לראות שיש חיבור. המאמן לא חייב להסכים איתך, אבל צריך לדעתי ומנסיוני חיבור ודיאלוג מינימלי, של המתאמן למאמן. את תדעי לבד אם האדם נכון לך, ואם יתברר לך שטעית, תמיד אפשר להחליף! סיגלית.

למעלה