איך אף אחד לא זוכר.... ???

Peter49

New member
איך אף אחד לא זוכר.... ???

היום השתתף לאנס ארמסטרונג ביומה הראשון של תחרות Tour Down Under והגיע למקום ה 64 במסלול שאורכו 51 ק"מ. מקום הראשון ל Robbie McEwen

avihersh

New member
Always Look On The Bright Side of Life...

...מכאן "המלך" יוכל רק לטפס מעלה. יהיו בוודאי מומחים שיאמרו שזה רק מירוץ מטרה עבור ארמסטרונג, ובכלל, כל המטרה היא לטעם את הזיעה הניגרת מירכתי הפלוטום העולמי.

aabramovich

New member
אין לי מושג מה הבעיה... הוא סיים עם הפלוטון..

היתה לו מטרה אחרת? אם לא היה מסיים, או שהיה פורץ קדימה אז היתה סיבה לדאגה... כרגע הוא לא פחות טוב מכל אחד מהדומסטיקים שהשתתפו במירוץ. לא פחות חשוב הוא סיים עם אוגריידי (אוסטרלי... מ.... סקסו בנק) לפני וויכט (סקסו בנק) בעצם.. הם כולם סיימו יחד. אז הכל בסדר

ido mazor

New member
לארמסטרונג אין בעיה

אולי לאנשים מסוימים יש בעיה עם ארמסטרונג, אבל נראה לי שהוא יסתדר. "לאנס יהיה תחרותי במירוץ, הוא אחד האתלטים המחוננים ביותר שאי פעם היו בכדור הארץ". את זה לא אני אמרתי, אלא מישהו שיודע לתת ללאנס את הכבוד המגיע לו. אחד סטיוארט אוגריידי מקבוצת סקסובנק, שסיים היום באותו זמן כמו לאנס (ורוכב מחונן בפני עצמו...)

abeegilat

New member
המטרה של המלך היא לכבוש את השאנז אליזה

בפאריס ולנצח את הטור דה פראנס ה-8 שלו שלום לכל העמיתים לא מעט מבקרים יש לו למלך לאנס ארמסטרונג הראשון. יש המאשימים אותו בכך שהשתמש בחומרים אסורים לשרשרת נצחונותיו הסדרתית בטור דה פראנס למרות שמעולם לא נתפס. את התשובה יספק כנראה המלך במגרשו הבייתי במרוץ היוקרתי ביותר בעולם הרכיבה המקצועני הטור דה פראנס. מצ"ב לינק : http://www.cyclingnews.com/news.php?id=news/2009/jan09/jan18news2 ארמסטרונג מעוניין להוכיח לכל מקטרגיו שהוא הרוכב הכי טוב בעולם ושלכל הישגיו הגיע בזכות עצמו ולא זכות שום דבר אחר. ולגבי הפרולוג נו טוף.....גם מסע של 1000 מייל מתחיל בצעד אחד קטן. בברכה

למעלה