איך אני?

ליאתגל

New member
איך אני?

אני תקועה של 2 וחצי כוכבים וזה לא מעלה לי את זה מה אני עושה כי יש לי את הכריזמה והיצירתיות מלא וגם עוד חצי בודי ועד חצי לוגיק ויש לי 3 חברים משפחה אחד כוכב! מה אני עושה כי הלכתי בעיקרון אני בתפקיד הזמרת הסים שלי אבל הלכתי לשחק ואמרו לי כל הכבוד בפרסומת וזהו וששחיקתי תפקיד דרמה אמרו לי לא טוב אז מה לעשות כי אני רוצה בעיקרון שיהיה לי עוד כוכבים שיהיו לי עוד אפשריות ואז אני אוכל גם ללכת לשחק או שיותר טוב רק להיות זמרת? מקווה שתענו לי.. תודה רבה...

amitooshacham

New member
איך הגעת ל2 וחצי?

אני תקוע על שני כוכבים ואני לא מצליח לדבר עם מפורסמים, רק מצליח לבקש מהם חתימה. ורשום לי שכדי להפוך ל2 וחצי כוכבים אני צריך חבר משפחה מפורסם... אז איך?

חבר'ה,יש לכם בעיה רצינית הייתי

אומרת,אתם קראתם את המדריך של נילס?לא משנה אני יענה לכם מה שאני יכולה. תתחנפו אל המפורסמים(אל המפורסמיםאי אפשר להתחנף,רק לבקש חתימה(אני מדברת על מפורסמים בעולם כמו אבריל לבין וכל אלה))תבקשו מהסימים המפורסמים חתימות,דברו על עצמכם ועל עסקים,תזמינו אותם הביתה,וישר תדברו איתם עד שקו האהבה שלהם למטה יהיה בסביבות ה-10 ואז תשלחו אותם הביתה,ואם לא מאוחר מידי,ושלחתם אותם במצב טוב(מחקתם אותם)אז הם ידברו איתכם(כאילו,תתקשרו ותלחצו על "טוק")ואז הם יהפכו לחברי משפחה,אבל ככל שהם עם יותר כוכבים הם יותר סנובים מעצבנים ובלתי נסבלים,אז תזהרו... וצריך לצלם מ-ל-א פרסומות ושטויות כאלה כדי להצליח,או לעשות את המשימות שלכם כמה פעמים ט-ו-ב ואז תעלו. בהצלחה!

amitooshacham

New member
אוףףףףףף ../images/Emo10.gif

הייתי על שני כוכבים והתחברתי עם מישהי שהיא 5 כוכבים ואז הלכתי לסטודיו ועליתי לשלושה כוכבים! אבל אז שכחתי לשמור והמשחק יצא ועכשיו אין לי כוח לחזור שוב על ההתחברות איתה, לקח לי שנה עד שהיא תהיה מוכנה לדבר איתי!!

amitooshacham

New member
למישהו כאן יש...

משהו שהוא עושה כדי שסטארים יאהבו אותו? למשל, לזאתי עם החמישה כוכבים שהתחברתי איתה, כל הזמן עשיתי לה מחמאה: Star Quality. אבל חוץ מזה את הכל היא שנאה.. היא אהבה את Talk About Self אבל משום מה זה רק העלה לי ולא העלה לה..

shirush3

New member
לי יש ...............

תקחי אותם לחופשה תני להם לשחק לאכול ואז זה מעלה להם את היחסים. ואזה שהיחסים שלם בערך על 15 למטה תחזירי אותם הביתה ותקחי אותם לדאון טאון תני להם לאכול ואז הם מדברים ואם זה לא עוזר תפרדי מהם ותעשי נשיקה מנומסת(מתי שאת נפרדת) ואז בדרך כלל הם חברי ואם לא אז תזמיני אותם עוד פעם. ושהם חברי משפחה אז תקני להם דברים עד שהם יתאהבו (בדרך ככל מתי שהם לא רואים אחד את השני הרבה זמן או מדברים איתו אז היחסים שלהם יורדים) אני מקווה שהבנת

יש לי דרך הכי פשוטה שבעולם...

בשביל מה לצאת לחופשות?דאון טאון?חבל על כל השטויות האלה?תעשו מה שאני אומרת עכשיו: 1.הזמינו את הסים החבר כשאתם במצב טוב! 2.תעשו "גריט" ואז"שייק האנדס". 3.תלחצו ישר על הסים האורח שלא יכנס הביתה אפילו..."טוק אבאוט סלף"וככה תמשיכו. 4ץיש שני קווים ב"מד חברות"דאגו שהקיו למעלה יהיה מעל 50 ולמטה לפחות 1(מספר). 5.שלחו את האורח הטמבל הביתה "סיי גודביי"ואז"שייק האנדס"או"וויב"בשום אופן לא "קיס"!!!!!!!!!!זה יוריד את החברות! 6.צלצלו אל הסים הזה שהתנחל אצליכם הרגע,ולחצו על"טוק"ואז,גם אם הוא לא יסכים לדבר הוא יהפוך לחבר משפחה!!!!!! בהצלחה לכם!!!

למעלה