איך אני שונא..

bobby6killer

New member
ההודעה הזאתי מוקדשת לאיתי גולן

הלוא הוא שפיצי שלנו!!!!! הנה ה שיר שמצאתי ברחבי האינטרנט: משמאלי עם הגיטרה זה איתי והוא בטול עדיין אין לא חברה. לא שזה כל כך מפריע אבל אין לא חברה (אין לי חברה....). דווקא יש לו חוש הומור בסדר הוא יודע איך לשרוך את השרוכים שלו לבד. אקורד מינור בשביל העצב להדגיש שאין לו אף אחד (אין לי אף אחד). נמאס לו כבר (מסרטים כחולים). נמאס לו כבר (מהחיים). נמאס לו כבר (ואין לי חברה) אין לו חברה. נמאס לו כבר (מסרטים כחולים). נמאס לו כבר (מהחיים). נמאס לו כבר (ואין לי עבודה). איתי כועס ודיי בצדק ממורמר חוזר הביתה כל שבועיים מהצבא. כל הבתולות פקעו כבר והוא עוד לא נרגע (אני עוד לא נרג-ע-ת-י). אז כמו שבטח כבר הכרתם זה איתי והוא מנותק. (ואין לי חברה) זה לא שהוא בוחש לו שוקו אבל אין לו חברה (התדמית שלי קבורה). נמאס לו כבר (מסרטים כחולים). נמאס לו כבר (מהחיים). נמאס לו כבר (ואין לי חברה) אין לו חברה. נמאס לו כבר (מסרטים כחולים). נמאס לו כבר (מהחיים). נמאס לו כבר (ואין לי חברה) אין לו חברה. נמאס לו כבר (להיות מובטל ). נמאס לו כבר (לשלם חשמל). נמאס לו כבר (ואין לי עבודה) אין לו חברה. נמאס לו כבר (מהחיים). נמאס לו כבר (מסרטים גסים). נמאס לו כבר (ואין לי עבודה).

holly shit

New member
זה השיר של..

של יוני בלוך- נפוליאון.. אחלה של זמר ודרך אגב נכון יש שם משפט כזה "זה לא שהוא בוחש בשוקו אבל אין לו חברה.." בכל מקרה אני ואחותי נו טוב רק אחותי המציאה את הבוחש בשוקו הרבה לפני יוני, זכיות יוצרים! נו טוב ליוני אפשר לוותר, אבל חד פעמי..

אה?!?

למה נראה לך שאחותך המציאה את זה?! זה יששששן.. זה כמו להגיד שאח שלי המציא את הסבבה אגוזים.. כולם אומרים את זה.. ואגב אני ובן (שהיה פה כשכתב את זה) יודעים שזה של יוני בלוך..

מה?!

מאיפה הבאת את זה?? זה אח שלי !! כולם קוראים לו אגוזי בגלל הסבבה אגוזים ובן דוד שלי המציא את הסבבה קרמבויים.. לא נתפס טוב אבל נחש איך קוראים לו

holly shit

New member
היי היי..

היא אמרה את זה הרבה לפני שהשיר יצא ואני בחיים לא שמעתי מישהו אומר בוחש בשוקו אז אל תשחק אותה ישן, לאא בעצם שכחתי כפר יונה הוא חדשני ומתקדם הכל מגיע לשם הרבה לפני שאנשים בכלל שומעים על זה במרכז. ולא ממש התכוונתי שיוני גנב את זה ממנה פשוט היא גם אמרה את זה. ויופי שאתם יודעים שזה יוני בלוך פשוט הוא לא רשם את זה וזה חשוב, היית רוצה שירשמו שיר שלך איפשהו ולא יזכירו שזה אתה?!

holly shit

New member
ואני מבטיחה לך שכן.

זה שהיא חשבה על זה לא אומר שאף אחד אחר לא חשב על זה קודם. אבל אני עדיין אומרת שאיזה חצי שנה אחרי שהיא אמרה את זה פתאום שמעתי תשיר של יוני וחח זה היה מצחיק איזה התלהבות הייתה לי באותו רגע. בכלל קורה הרבה פעמים שאנשים חושבים על אותו דבר למשל אני בטוחה שאמרו (לך) "לך תרוץ אחורה ערום בשדה תירס, יה הומו" אז גם אני מכירה מישהו שחשב שהוא המציא את זה ותאמין לי שלא, אבל עדיין הוא חשב על זה לבד.

למעלה