איך אני שונא את זה...
שיש פורומים שהמנהל פשוט נעלם, אתם לא?? סתם, מצטער שלא הייתי פה פול זמן, אבל מה לעשות שתפוזונה, ואני לא מצליח להיכנס לבערך חצי מהפורומים... נכנסתי לפני איזה שבועיים סופסוף מהמחשב של בי"ס בשיעור ביולוגיה, ועד שסיימתי לכתוב הודעה המורה תפסה אותי וכיבתה לי את המחשב...
בכל מקרה, היום היה מעין יום ספורט בבי"ס שלי לזכר אחד המורים לספורט שנהרג לפני כמה שנים, אז הביאו את קפואירה ג'ינגה להופיע, וכמובן שגם המעט קפואריסטים שלומדים איתי בבי"ס השתתפו, אבל את האמת, ממש לא אהבתי את איך שהם שיחקו (אלו שבאו מבחוץ להופיע), הם שיחקו מלוכלך... כשבאים להופיע צריך לעשות הרבה פלוריאו, סלטות, בלאגנים, אבל לא, הם התמקדו בהפלות ופגיעות. אז בשניים שלושה משחקים הראשונים ספגתי את כל ההצקות שלהם והנסיונות הפלות, אבל ברביעי כבר ממש נמאס לי, הזבל הזה נתן לי בעיטה לצלעות מול חצי בי"ס (עזבו, לא אכפת לי פאדיחות, זה פשוט העיקרון) ואח"כ הפיל אותי. אחרי זה כבר אמרתי לעצמי "אתה רוצה מלוכלך? מלוכלך תקבל...", אז במשחק אחרי זה נכנסתי איתו, ושוב הוא ניסה הפלות וכאלה, אז התחלתי בלשים לו ידיים מול הפנים, כי אני יודע שיש קפואריסטים שזה פשוט משגע אותם, ואח"כ עשיתי לו כמה סימונים של הפלות (לא הייתי חרה מספיק כדי להפיל אותו) ואח"כ עשיתי לו סימון של בעיטה לפנים... בקיצור, היה מלוכלך, אבל כיף....
שיש פורומים שהמנהל פשוט נעלם, אתם לא?? סתם, מצטער שלא הייתי פה פול זמן, אבל מה לעשות שתפוזונה, ואני לא מצליח להיכנס לבערך חצי מהפורומים... נכנסתי לפני איזה שבועיים סופסוף מהמחשב של בי"ס בשיעור ביולוגיה, ועד שסיימתי לכתוב הודעה המורה תפסה אותי וכיבתה לי את המחשב...