איך אני פותר את זה?

yoserian

New member
איך אני פותר את זה?

זהו... אחרי שנים של מחשבות וחיפושים, אחרי שעות של תהיות עם עצמי וחפירה עמוקה בכל מה שמניע אותי קדימה או אחורה או משאיר אותי במקום הגעתי למסקנה אחת חותכת - משהו מפריע לי. משהו נמצא שם In the back of my head , ולא נותן לי מנוח. יש בי הרגשה מאוד ברורה שברגע שאני אבין מה זה אני אהיה סוף סוף חופשי. ברגע שאני אגע בזה, אני אוכל להתחיל לחיות. להנות מהרגע ולא רק בדיעבד, לחוות אושר כמו שידעתי פעם. אבל איך אני מוצא את זה? איך אני מגלה מה נמצא שם? זה מרגיש כמו ענן שחור שתלוי מעלי בכל רגע נתון. קשה לי לאפיין אפילו למה זה קשור - כבר חפרתי בכל הטראומות מהעבר , התרתי המון קשרים אבל את הדבר העיקרי לא מצאתי. לפעמים כושר ההדחקה האנושי מצליח להדהים אותי - מי כבר מכיר אותי יותר טוב משאני מכיר את עצמי? אני הרי בבסיס יודע על עצמי הכל, אבל להוציא את הידע הזה החוצה זאת כנראה משימה לא כל כך פשוטה. אם למישהו יש כיוון (אם מישהו בכלל הצליח להבין מה ניסיתי להגיד כאן) אני אשמח לשמוע.

איך אתה מתחיל לפתור את זה?

שלום לך, ראיתי את דבריך בעיון רב ואני מבינה שאתה עוסק רבות כרגע בהבנת הדבר שמניע אותך קדימה ואחורה.העיסוק האינטנסיבי בהכרת עצמך והמניעים שלך ראוי לכבוד,אך יחד עם זאת אני חשה שאתה מרגיש תקוע. אני רוצה להאיר לך כיוון קצת אחר.מה דעתך לציין לעצמך את התמונה העתידית שלך,היכן היית רוצה לראות את עצמך בעוד כמה שנים,לאן היית רוצה להגיע.אני מציעה לך לעשות רשימה של נקודות החוזקה שלךוראות איך תשתמש בהם להשגת יעגים עתידים. במילים אחרות אני מציעה לך לחפש איך אתה ממש את נקודות החוזקה שלך ולא להתמקד רק במשהו שבך שמפריע לך. בהצלחה, דורית מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

yoserian

New member
לאן הייתי רוצה להגיע?

לאן הייתי רוצה להגיע? חשבתי על זה לא מעט, ומסתבר שאני בסך הכל בדרך הנכונה - על המסלול שנראה לי אופטימאלי, אולי אפילו על המסלול שמרגיש לי הכי טוב. אני לא מוצא אלטרנטיבות ראויות לדרך שאני הולך בה. זאת לא הסיבה לתסכול שלי. מדובר במשהו כל כך אמורפי שכל ניסיון להסביר אותו רק מחזק את המחשבה שהוא בכלל לא קיים. ובכל זאת... הוא עדיין שם. תודה בכל מקרה על הניסיון

יוס היקר ברוך בואך ../images/Emo13.gif

אין אדם המכיר אותך ואת גופך יותר ממך. יחד עם זאת כנראה אינך מכיר את נשמתך... אתה רוצה מה שהוא ברצון הרציונלי ההגיוני שלך... מה שהוא מבפנים מנסה להראות לך עולם אחר עולם של רגש אינטואטיבי... את העולם הרציונלי אתה מכיר מעולה... את עולם הרגש יתכן והדחקת עמוק כתוצאה מחינוך... נניח :"גברים לא בוכים"...
אם תרשה לעצמך לחוות אם תרשה לעצמך להרגיש אם תרשה לעצמך להביע מילולית רגש... יהיה זה הרגע שתתחיל להבין שנשמתך חסרת מנוח ומחפשת איזון... מחפשת חיבור לשקט לשלום לשלווה מחפשת הרמוניה... וכשאין את המרכיבים הללו בעולם הכאוס שלנו במציאות אנו מרגישים חוסקר שקט... הפער בין הבפנים לבחוץ יוצר את אותו מעצור= חסימה ובגדול אינך יודע דבר וחצי דבר על נשמתך ומסעותיה בגלגולים... אינך מכיר את דפוסי ההתנהגות שאתה מושך איתך מגלגול לגלגול... אין בעיה למוסס את הענן השחור שמעל ראשך... יש אין ספור טכניקות בדמיון מודרך למוסס את הענן ולהתמיר אותו מחוץ ליקום... המשימה שלך להסכים לצאת למסע לחיבור אל נשמתך, אל הילד הקטן שיושב בתוכך... תתחיל לחשוב כמו ילד תתחיל להרגיש כמו ילד שלא מדחיק רגש בהצלחה

yoserian

New member
הרגש מפחיד אותי

ולעומתו הרציונאל הוא קרקע יחסית בטוחה (גם אם לא יציבה בצורה מוחלטת). אילו טכניקות בדימיון מודרך יכולות למוסס את הענן? האם יש בכלל אפשרות לדעת משהו על נשמתי ומסעותיה בעבר? (שהרי הזיכרון הוא פיזי, והזמן מפורר אותו)

טכניקות אלו מופעלות בטיפול אצל אדם

שהוסמך לכך... תן אמון נסה טיפול שכזה... מה יש להפסיד? לבד קצת קשה לטפל בעצמך בשלב מוקדם זה, כי אם היית יודע לטפל מזמן היית מפעיל את הטכניקות. יש אפשרות גם לדעת על מסעותיה של נשמתך... שוב אדם מקצועי שהתמחה בהיפנוזה או שחזור גלגולים ומחיקתם... בהצלחה בדרך

למעלה