איך אני פותח קובץ BIN?

Wolfmen

New member
איך אני פותח קובץ BIN?

הורדתי המאימול 3 דיסקים למשחק ספלינטר סל? איך אני פותח את הקובץ? אם אני לוחץ עליו פעמים הוא רושם לי את ההודעה הזאת (מצורפת) מה אני עושה ??? איך אני פותח אותה???? אני צריך תוכנה מסויימת????? תעזרו לי תודה!!!!

ozzlove

New member
יש לך המון אפשרויות

יש לך הרבה תוכנות שאיתן אתה יכול לפתוח את הקובץ הזה Win ISO ואפילו NERO אם אתה רוצה לפתוח אותו דרך נרו אתה זקוק לקובץ CUE אם אין לך אותו אתה יכול להכין כזה , זה פשוט לפתוח קובץ ולרשום בו כמה שורות באנגלית , ממליץ לך להשתמש בתוכנה הראשונה וזהו... בהצלחה עוז

Wolfmen

New member
הורדתי את התוכנה!!!

עכשיו תסביר לי איך משתמשים בקשה!!

LYPD

New member
אתה עדיין שם?!

מצטער....! לא הייתי ליד המחשב.. קח את האייסיקיו שלי ואני אסביר לך.. 163970234

LYPD

New member
בעצם.. הנה הסבר מפורט!!

לאחר שהתקנת את התוכנה יופיע לך סמל בשורת המשימות (בשורת ההתחל).. לחץ קליק ימיני על הסמל ובחר>>>> VIRTUAL CD/DVD-ROM>>>>> SET NUMBER OF DEVICES >>>>>> ותבחר 3 דיסקים (אמרת שהמשחק הוא 3 דיסקים..) עכשיו תלחץ שוב קליק ימיני על הסמל>>>> VIRTUAL CD/DVD-ROM >>>>>לחץ על DEVICE 0 ותבחר מהמחשב את הקובץ "בין" הראשון... ככה תעשה גם לקבצים האחרים..(קליק ימיני על הסמל>>> וירטואל סידי-דיוידי רום>>>> ואז תלחץ DEVICE 1 וכן הלאה..) לאחר שעשית את זה... כנס ל"מחשב שלי" ותראה כי נוספו לך עוד 3 כוננים שבכל כונן יימצא כל BIN שהפנת את התוכנה אליו...! אם עיש בעיות, תשאל

למעלה