איך אני עובד מול mySql

yaronsh

New member
איך אני עובד מול mySql

שלום . אני מהגר חדש מעולם הASP SQLserver IIS . התקנתי את השלישיה המובילה apache php mySql ואני מתחיל לזחול... איך אני בכלל פותח מסד נתונים חדש ,איך אני מייצר טבלאות וכו. האם יש מימשק זמין לענינים הללו או שצריך לעבוד ישר מול המסד בcreate databasee וcreate table ותודה לכל מי שעוזר. נ.ב. אתם מוזמנים לבקר באתר שהושק אתמול (יום א) ממשק חדש לאתר קיים. www.mymarket.co.il ולתת לי קצת פידבק ,

MasterNir

New member
PhpMyAdmin

מערכת בPHP שאיתה אתה מנהל את בסיס הנתונים ... לצערי אין לי לינק עכשיו .... אבל אני בטוח שלאחרים יש :)

shanor

New member
מממ...

אישית, גם אני מעדיף לעבוד עם PHPMYADMIN אבל כבר היה לי יותר ממקרה אחד שבו אי אפשר היה להתקין את המערכת מכל מיני סיבות שונות ומשונות. אם אתה יכול להתקין ולעבוד עם המערכת הזו סבבה, אם לא אז לך על הדרך הרגילה והקצת סיזיפית של לכתוב ממש את השאילתה שתפתח לך מאגר נתונים חדש או טבלת נתונים חדשה וכו'. שאילתה כזו היא שאילתה לכל דבר כאשר אשר מתחילה ב- CREATE TABLE (למשל). אפשרות אחרת היא למשל ליצור את מאגר הנתונים בעזרת פקודת mysql_create_db של PHP ואז להשתמש בשאילתה רגילה כדי ליצור את הטבלאות. אפשרות אחרונה שכרגע עולה לי בראש היא ליצור את הטבלאות על המחשב המקומי שלך, ליצא את זה לקובץ טקסט (עם הפקודות ליצירת הטבלאות) ואז עם קצת תיסבוך או לעלות את זה בעזרת FTP כל שהוא לשרת ואז ליבא את זה לתוך ה- MYSQL ולתת לו ליצור את כל הטבלאות או להשתמש בקובץ הזה שורה שורה כדי ליצור את השאילתות הדרושות ליצירת הטבלאות עצמן. מסובך אבל אפשרי. דרך אגב, השיטה האחרונה אפשרית גם דרך PHPMYADMIN. זהו. בהצלחה, שנאור.

freak4pccom

New member
רצוי להשתמש ב

phpmyadmin אך תמיד ישנם אופציות אחרות. בכל-מקרה כשאתה מגדיר את הphpmyadmin אל תשכח לשנות את הגדרות מסד הנתונים שלך בקובץ config.inc.php

yaronsh

New member
תודה לכולם../images/Emo24.gif

הורדתי את phpmysqlAdmin וכאסיים להגדיר אותו (וזה לא קל) כנראה שאוכל לעבור מזחילה להליכה על ארבע.

freak4pccom

New member
אם

אם תרצה עזרה תוכל ליצור עמי קשר באיסיקיו ואעזור לך בברכה שי 21114152

למעלה